Набор 2001 (4)

• 15 813
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
И моя Вики пише огледално, не е левичар. Пише обърнато понякога само някои букви понякога изцяло огледално и от дясно на ляво  Crazy.
Аз лично му правя забележки, защото свекърва ми ми обясни ( тя е лекар и аз и имам доверие), че в мозъка се създават постоянни, трайни връзки и колкото повече пише обърнато толкова после ще му е по-трудно се научи да пише правилно. Говорих и с учителките му в градината, казаха ми, че много от децата пишат така.

# 61
НИе буквите не но  някой от цифрите пишем огледално newsm78

# 62

Ееее, не можах да гледам новините Sad
Кажете какво решиха най-после.Ще ходят ли във вторник на училище?

# 63

Ееее, не можах да гледам новините Sad
Кажете какво решиха най-после.Ще ходят ли във вторник на училище?
da qvno ot vtornik za6toto nali utre sa izborite i v ponedelnik da doopravqt.NIe s me na detska ot ponedelnik.A u`enicite ot vtornik na u`ili6te KRAJ na sta4kata  ve4e vsi4ko e po staro mu

# 64
  • sf
и Вероника пише огледално повечето цифри. много й се карам, ама тя почва да реве и я оставям на мира  ooooh!
май във вторник ще ходи на градина, ама не смея да се надявам много

# 65
и аз не смея да се надявам  Sad

дано обаче тръгнат вече Praynig Praynig Praynig

# 66
  • София
утре сме на училище newsm44 newsm44 newsm44

# 67
от днес сме на градина newsm44 newsm44 newsm44

доставени са ни и учебниците по които ще учат децата,

# 68
  • Ланкър, планините Овнерог
Ние пък утре ще имаме пак някаква общородителска среща, но никой няма идея за какво.... newsm78....

# 69
Да се похваля  Grinning и ние сме на д.градина!Най-накрая.... Hug

# 70
Момичета от къде черпите инфо кой започва и кой не училище. Навсякъде има противоречеве мнения. В темата в клюкарника някой е постнал новина от БГ-нес, че учителите от 138 - мо училище не са съгласни със споразумението и стачката продължава. Чудя се вече утре да пращам ли баткото в школото или ............

# 71
Явно огледалните букви и цифри са типични за възрастта , и при нас се случва често Mr. Green.А за детската градина загубих надежди отново.Нашата учителка е заявила , че синдикатите били съгласни , но учителите не били съгласни и нямало да подпишат споразумението , така , че вероятно стачката им продължава  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 72
 Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Не съм никак изненадана за жалост.
Това поне малко доказва, че учителите се усетиха че някой се опита на техен гръб да трупа дивиденти, и вече не искат да са безгласна буква - дано пък се получи нещо най-накрая.
Но горките ни деца............ ooooh!

# 73
ами аз се обаждам по телефона Peace
днес разбрах за градината,в петък като звъннах казаха че нищо още не се знае
в училището на сина пък още не се знае дали утре ще започнат

абе лудницата е пълна ooooh!

# 74
Здравейте! Hug
Да се похваля newsm44и ние от днес сме на детска градина.
И Софи понякога пише огледално.Сега като споделяте и вие този проблем се успокоих.
Три седмици не можах да обърна внимание на детето и да го позанимавам както споделихте че правите  Embarassed
Но нашия тати претърпя две операции и ...не че ме оправдава това.Просто така се случи.
Затова сега съм доволна че започват градинката
Иначе детето прочете няколко книжки smile3501и много ,много ми помага да гледаме бебките!
Вече и прехвърлих задължението по преспиването им.След като им разкаже приказка и пее песен ги завива и гаси лампата.
Много е горда от това че я слушат и вече даже си я търсят да ги слага по леглата.
За мене пък е помощ.Имам си истинска помощница newsm68
Поздравявам всички пропуснати рожденници и именници!

Общи условия

Активация на акаунт