Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 33

• 53 804
  • 1 272
  •   1
Отговори
# 585
  • Все на втория етаж
Има ли някой код, с който да няма доставка, сложила съм само намалени стоки и такъв за намаление не ми върши работа, поне това да редуцирам, ако  има и подарък.... Laughing, този със сешоара вече го ползвах....
Заповядай. И подарък има:)
17426- безпл.доставка, - 5 е/SETS DE TABLE TURQUOISE/VE

В кошницата имам неща за 45 евро, а този код ми дава само подаръка  Sad

И картата ми от ДСК не е готова и съм много сърдита  Confused

# 586
Направих поръчка сутринта, но в Suivi De Commande седи в една табличка EN COURS D'ENREGISTREMENT, докато предните ми поръчки винаги са били в EN COURS DE PREPARATION.

Някой случвало ли му се е?

# 587
Направих поръчка сутринта, но в Suivi De Commande седи в една табличка EN COURS D'ENREGISTREMENT, докато предните ми поръчки винаги са били в EN COURS DE PREPARATION.

Някой случвало ли му се е?

Винаги първо е в етап на регистриране, а после става в етап на подготовка. И така си остава дори след получаването... Mr. Green

# 588
Никой не чете началото на темата....
Напротив. И тези дето четем, почти не питаме  Peace
Така че горещо препоръчвам - четете, преди да питате! Поне текущата тема  Peace

# 589
Винаги първо е в етап на регистриране, а после става в етап на подготовка. И така си остава дори след получаването... Mr. Green

Хм, мерси. Явно друг път доста по-бързо са я обработвали, защото никога не съм го забелязвала.

Пък и сега поръчах кухненски уред, не ми каза, че не може да се праща м/ународно, ама се притеснявам да не вземат да размислят и да не ми го пратят.

# 590
Момичета пак сте навъртяли 10 страници  Crazy Искам да питам някой получавал ли е тази оферта (ако е изобщо оферта, тъй като код не виждам)- http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=fa46fa9ee591a29aca
С преводача превеждам, че просто ме подканват да пазарувам, така ли е? Ако вече сте го коментирали, само ми пишете, аз утре като имам време ще прегледам пропуснатите страници  Peace

# 591
Момичета,какво става с намалението на adidas? Кога ще можем да поръчаме на половин цена Grinning. Дали ще е от тази нощ или от утре сутрин?! newsm78Много ми е мерак,защото съм хвърлила око на едни маратонки и се дебя да не се свърши моя номер Grinning

# 592
Момичета,какво става с намалението на adidas? Кога ще можем да поръчаме на половин цена Grinning. Дали ще е от тази нощ или от утре сутрин?! newsm78Много ми е мерак,защото съм хвърлила око на едни маратонки и се дебя да не се свърши моя номер Grinning
Утре трябва да е дано да има нещо интересно.

# 593
Момичета къде има само детски обувки , маратонки , ботушки ? Благодаря ти предварително   bouquet

# 594
  • София
Момичета къде има само детски обувки , маратонки , ботушки ? Благодаря ти предварително   bouquet

От главната страница избираш Enfant (за деца), след това избираш Chaussures (обувки) и можеш да ги филтрираш като избереш нови, бебе, момичешки или момчешки. Ето директен линк до Chaussures - не са филтрирани, защото не знам какво те интересува.

# 595
# 596
Eiphnh     elfieta  bouquet

# 597
  • Пловдив
И на мен ми е по-удобно да е на 15 страници, но хора много, мнозинството е за седмина тема Wink
И аз съм за по-кратките теми. В една тема от 90 страници как се търси? Питаме се едни и същи неща.

# 598
И аз чакам една поръчка. Някой знае ли телефона на митницата в Пловдив, на който мога да проверя дали има пратка за мен. Нашите писма ги пускат в една обща кутия и незнам дали някой съсед не е затрил нещо.

Иначе за моята сага с картите Виза и плащането през epay. Oказа се, че Виза електрон макар и предлагана от банките като дебитна карта, за БОРИКА е кредитна и затова не става. Тъпо и сега си правим една сапунка с банката по този повод.

# 599
аз май никъде не видях намалени адидаси... newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт