Проблеми при изплащането на болнични листове от НОИ

• 101 443
  • 527
  •   1
Отговори
# 180
този код се дава от НОИ за да си проверяваш осигуровките и изплатените обещетения. Трябва да отидеш лично.
http://www.noi.bg/content/spravki/Pr-11.doc

# 181
Здравейте, като вляза в страничката на НОИ да проверя за болничните си - ми иска и персонален идентификационен код, какво значи това
отиваш в НОИ и БЕЗПЛАТНО попълваш молба.Дават ти кода веднага и след 3 дни можеш да го използваш

# 182
Цитат
Здравейте, като вляза в страничката на НОИ да проверя за болничните си - ми иска и персонален идентификационен код, какво значи това
отиваш в НОИ и БЕЗПЛАТНО попълваш молба.Дават ти кода веднага и след 3 дни можеш да го използваш

Аз си извадих такъв номер, но като вляза в страницата на НОЙ всичко е неактивно и нищо не мога да отворя...аз ли нещо не мога да се ориентирам или....вие къде влизате?

# 183
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Цитат

Аз си извадих такъв номер, но като вляза в страницата на НОЙ всичко е неактивно и нищо не мога да отворя...аз ли нещо не мога да се ориентирам или....вие къде влизате?

Ако ти излиза това
There is a problem with this website's security certificate.

The security certificate presented by this website was not issued by a trusted certificate authority.

Security certificate problems may indicate an attempt to fool you or intercept any data you send to the server. 
  We recommend that you close this webpage and do not continue to this website. 
  Click here to close this webpage. 
  Continue to this website (not recommended). 
     More information

If you arrived at this page by clicking a link, check the website address in the address bar to be sure that it is the address you were expecting.
When going to a website with an address such as https://example.com, try adding the 'www' to the address, https://www.example.com.
If you choose to ignore this error and continue, do not enter private information into the website.

For more information, see "Certificate Errors" in Internet Explorer Help.

Трябва да натиснеш тук и влизаш в сайта - Continue to this website (not recommended).

# 184
Благодаря, успях да вляза!

# 185
И аз да питам за болнични -още не съм получила за м.декември  ooooh!
При положение че е в сайта на нои ми излиза че болничния ми е с дата 05.01 кога ли да се надявам  newsm78

# 186
И аз да питам за болнични -още не съм получила за м.декември  ooooh!
При положение че е в сайта на нои ми излиза че болничния ми е с дата 05.01 кога ли да се надявам  newsm78

20 или 22 януари 2009

# 187
Благодаря!И все пак се надявах да е утре ама ...

# 188
Това е най-късната дата ако всичко по документите е наред

# 189
Здравейте аз мога ли да ви попитам знае ли някой кога ще бъде обновена системата на НОИ за новата 2009 година , защото неможе да се следи за изплащането на болничните и майчинството.

# 190
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте аз мога ли да ви попитам знае ли някой кога ще бъде обновена системата на НОИ за новата 2009 година , защото неможе да се следи за изплащането на болничните и майчинството.

Аз защо мога тогава? Въобще не чрквам годината при влизане в с-мата. Явно не е важно, има си ги данните, като влезнеш.

# 191
  • Пловдив
Здравейте!
В началото на октомври имах болнични - изплатиха ми ги в началото на декември. В края на октомври и началото на ноември пак имам болнични - нищо все още не ми е изплатено. Как мога да разбера какъв е проблема (извинявам се, ако е обсъждано). Нямам номер за проверка он-лайн.
Благодаря предварително!

# 192
Здравейте !
Искам да ви попитам нещо  Mr. Green Имах неточности по документите подадени към НОИ от счетоводството на работодателя ми и вече няколко месеца не получавам обезщетение  Cry
В Петък ми се обадиха ,че са подали отново всички док. и всичко вече е наред.
Според вас колко време трябва да изчакам, за да проверя дали наистина е така? Знам ,че комисия преглежда всичко а няма на кого да оставя БЕБ,а и не ми се разхожда напразно .
А и вече изнемогвам и парите ми трябват много  Cry ако пак има проблем да се захващам отново  Sad
Благодаря ви предварително   bouquet

# 193
  • Ланкър, планините Овнерог
Звънете на 926 10 10 или пишете на NOI@nssi.bg

# 194
  • София
Здравейте !
Искам да ви попитам нещо  Mr. Green Имах неточности по документите подадени към НОИ от счетоводството на работодателя ми и вече няколко месеца не получавам обезщетение  Cry
В Петък ми се обадиха ,че са подали отново всички док. и всичко вече е наред.
Според вас колко време трябва да изчакам, за да проверя дали наистина е така? Знам ,че комисия преглежда всичко а няма на кого да оставя БЕБ,а и не ми се разхожда напразно .
А и вече изнемогвам и парите ми трябват много  Cry ако пак има проблем да се захващам отново  Sad
Благодаря ви предварително   bouquet

Ако наистина всичко е наред трябва да ти ги изплатят в 15 дневен срок след представянето им в НОИ.

Общи условия

Активация на акаунт