Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 34

• 56 029
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 165
  • Русе
Индивидуална или не - не можеш да използваш една и съща оферта два пъти. Дай код да я пробваме!
Странно, 47058 - дава ми че е лична. Тез франсета, че нали на мен са я пратили newsm78

Joy

# 166
И аз я имам тази оферта,но тя има условие:

# 167

Странно, 47058 - дава ми че е лична. Тез франсета, че нали на мен са я пратили newsm78
Имам оферта, имам офертаааааааа ла-ла-ла-ла
Същия код е.

# 168
Здравейте! Моята поръчка стана 45 евро, някоя мама може ли да ми каже дали мога да я намаля с някой код, за пръв път ми е и още се уча в този сайт.
Могат да се намаляват предимно не намалени цени и зелени цени (prix vert). Относно кодовете просто трябва да се пробва. Пишеш кода и натискаш нутончето до кода. Показва си веднага има ли промяна в крайната сума.

Хора какво е - pret-a-porter?
В офертата ми пише- pret-a-porter Women.

Още нещо да питам. Какво са GREEN PAGES i RED PAGES?

# 169

Същия код е.

май ти каза че няма да поръчваш Joy и аз имам оферта  21407 незнам какво прави, защото не разбирам, ама ако я пробва някоя мама да каже Peace

# 170
И аз получих същата оферта, но се чудя къде да ги търся тези pret-a-porter newsm78

# 171
  • Карлово
Да, да, смейте ми се, аз тъкмо си бях напълнила кошничката и тази сутрин се зарадвах на писъмцето, ама като няма човек късмет Close Пак ще водим кореспонденция с тях Crossing Arms И на другия мейл съм я получила, и там ми изписва, че е лична. #Cussing out

# 172
  • Sofia
GREEN PAGES i RED PAGES-зелени и червени страници т.е. цени
А за pret-a-porter не се излагайте моля ви дами.Това го знае всяко хлапе

# 173
И аз получих същата оферта, но се чудя къде да ги търся тези pret-a-porter newsm78
Ами натисни върху полето с този надпис и си вътре Peace
Ооооооо, да се похваля, че и аз получих първата си оферта днес, точно когато реших, че вече няма да поръчвам. Твърдо! Mr. Green
Мен само ми е чудно защо една шапка за малкия дето беше намалена на 7 евро сега, на това прет-а-порте ми я дава на 20,00 newsm78

# 174
  • Sofia
Дайте кодовете и условията от офертите да ги преведеме Mr. Green

# 175
# 176

Същия код е.
KAKWO WI DAWA

# 177
# 178
# 179
Благодаря, Микки  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт