Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 34

• 56 029
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 225
 newsm44 здравейте момичета   bouquet снощи най-накрая намерих в пощата си известие за пратката ми от 12-ти  Peace дано да успея днес да стигна до митницата и да си я взема  Joy после ще споделя ка са нещата

# 226
  • До хладилника, който обичам
Някой с идеи по въпроса? Rolling Eyes

# 227
И аз имам оферта, първата до момента,
 http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=e2756679d2d7707e23
обаче не ми смъква нищо, само безплатна доставка, сложих ненамалени неща и пак.
Преди малко получих и известието за пощата от 14.10, много съм щастлива, след малко отивам да си взема нещата.

# 228
Бу, не зная защо се получава така, но и на мен се е случвало. Не помня как го оправих, май махнах и пак сложих, това което не излизаше. Виж на следващите стъпки дали няма да се оправи. Mr. Green

# 229
И аз имам оферта, първата до момента,
 http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=e2756679d2d7707e23
обаче не ми смъква нищо, само безплатна доставка, сложих ненамалени неща и пак.
Преди малко получих и известието за пощата от 14.10, много съм щастлива, след малко отивам да си взема нещата.

от 14и #Crazy довечера съм в пощата #Crazy

# 230
Ъм...има ли други лудички като мен, които пускат малки поръчки, за да ползват повече кодове за подарък?

Има, има... Embarassed

# 231
  • До хладилника, който обичам
Бу, не зная защо се получава така, но и на мен се е случвало. Не помня как го оправих, май махнах и пак сложих, това което не излизаше. Виж на следващите стъпки дали няма да се оправи. Mr. Green
Ъхф. Направих го (три пъти), едното от липсващите се появи, другото - не... Да рискувам ли или не?

# 232
аз вчера си направих втората поръчка, съответно за мен пак нищо- колежките надушиха сайта и поръчах с моята карта, първата поръчка я направих за половинката, от тази също има много неща за него, и той е главната причина да пазарувам от там, изключително се нервя на организацията на сайта- ако има цвят, няма размер, ако има пък евентуално ще е на цена пъти по- висока, е след няколкочасово търсене се спирам на няколко блузи и дънки и вземам наведнъж, вероятно сега ще чакам януари за големите разпродажби и ще му накупя и тогава много неща, но като ни мързи да ходим по магазините така е, кодовете- ами така и не успях да ги ползвам, само един който е с някакъв сервиз за хранене ли какво ли, ще го видя, но с моя 34и размер всички опдаръци ще са ми огромни... абе много забележки към сайта, но дрехите ми харесват не отричам, не съм гледала подробно останалите неща Peace

# 233
  • In transit
Щастлива съм! Много ме зарадваха французите тази сутрин - след 3-4 уточняващи писма за непристигналата ми пратка от 10.09 ще ми я изпратят отново! Бях се настроила за чекове и разправии, та затова тази сутрин летя от кеф в офиса. Добавиха ми я при поръчките в профила отново с дата 29.10. Само че сега стойността на поръчката се получава с около 5 Е повече, а на статуса на начин на плащане срещу нея, където обикновено пише"Банкова карта" сега пише "Платено авансово". Та не съм сигурна дали ще си ги приберат тези 5Е. Подаръкът ми е одеалцето Немо, едва ли ще ми изпратят него, но го пише и него добавено.

Супер! Много се радвам!  Hug

Ъм...има ли други лудички като мен, които пускат малки поръчки, за да ползват повече кодове за подарък?

Аз  Embarassed Blush като мания ми стана даже Rolling Eyes

# 234
  • In transit
Много голям.. 48, 50 мисля, че беше. Като го добавиш в кошницата ще ти даде размера.  Peace

# 235
Момичета, рових назад, но не можах да намеря мейл адрес, на който да пратя запитване за една пратка. От 20.09 още не е дошла.
Моля ви ако някой го знае да сподели Praynig

# 236
  • Варна, морето и сините вълни!
Много голям.. 48, 50 мисля, че беше. Като го добавиш в кошницата ще ти даде размера.  Peace

46 номер

# 237
  • София
Момичета, рових назад, но не можах да намеря мейл адрес, на който да пратя запитване за една пратка. От 20.09 още не е дошла.
Моля ви ако някой го знае да сподели Praynig
на този линк им пиши: http://www.laredoute.fr/Contact_us/ContactUs.aspx?etap=1&cat … amp;subCategory=1

# 238
Благодаря!

# 239
Бу, имаш лот от 2 блузки и като артикули си излиза 5 броя, отделно, ако имаш подарък стават 6

Много ме дразнят тези франсета, питах ги за инструкции как да поръчвам онлайн с чековете, които имам, те ми пишат, че ще имам проблеми и да се свържа с тях по тел.
също така не съм получавала от тях оферта вече 2 месеца, сигурно, а поръчвам основно от моя акаунт, от другия на мъжа ми съм правила само 1 поръчка, той в момента има 2 оферти и то хубави, дето намаляват

Последна редакция: вт, 30 окт 2007, 11:37 от very nice

Общи условия

Активация на акаунт