Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 34

• 54 429
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 540
els, 60 см е дължината на якето, а аз го чувствам късо, защото коланчето отзад ми идва над талията  Peace
ДейзиГ, заповядай

# 541
  • пловдив
Да попитам на каква цена ви излиза онази лятната рокля синята на цветята(извинявам се,ако е обсъждано).Аз я сложих в кошницата на ниската цена,а сега е към 12Е Sad
Беше 7 евро преди, явно са и вдигнали цената

Момичета просто франсетата махнаха всичката лятна стока. Който поръчал поръчал... и евтините маратонки и евтината пола на волани и балеринките, всичко са махнали.   #2gunfire
МИки полата си е там даже си сложих червена в кошницата Heart Eyes

# 542
  • До хладилника, който обичам
Линк може ли Simple Smile

# 543
  • Sofia
Време е да ги махнат и да намаляват зимните неща.Догодина пак ще ги сложат Peace

# 544
Да се похваля аз си получих оня ден поръчката от 18ти !

За пръв път поръчвам и съм доволна, само че поръчах едни аксесоари за баня за сапун и четки за зъби , а се оказа че това за четките го няма, явно е било описано но кой да прочете , като не разбирам френски и сега така ме  е яд и не мога да го открия !

# 545
  • Варна
Да се похваля аз си получих оня ден поръчката от 18ти !
Виждам че си от Варна, къде я получи в пощата или на митница, и имаше ли известие? Моята е от 19ти и не мога да преценя къде ще дойде  newsm78 Пък тези от нашата поща са много заблеяни и носят известията след ден-два

# 546
# 547
  • София
Току що получих тази оферта: http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=la … 702RN070344910702
Доста е съблазнителна, но не ми дава да я използвам макар да ми я пратиха на мейла  #Cussing out
Дава стандартното "Promo non applicable. Revoir lesconditions d'attribution".
На някой да му се е случвало това?
Като кликнах на условията, показва, че офертата е изтекла.
Хм ...  newsm78
Къде видя до кога е валидна?
Аз разбрах, че е 3 седмици след получаването и (Offre valable 3 semaines à compter de la date d’envoi, non cumulable avec une autre offre ...). А мейла е от тази сутрин  Rolling Eyes

# 548
В Надежденската поща(1220) има 3 пакета от Редут. Единия беше от блок двеста петдесет и някой си. Ако някой се познае - да ходи да си го прибира Mr. Green

# 549
  • София
Забелязах, че има следното съобщение в таблицата, където се въвежда кода:
Vous avez saisi l'offre :45055  
L'offre que vous demandez est une offre personnalisée dont vous ne pouvez bénéficier avec ce n° de client.

Хем ми я пращат, хем не ми дават да я използвам, защото била персонална ...  Sick

# 550
  • Sofia
И аз я получих и на мен не ми дава да я ползвам Close

# 551
Забелязах, че има следното съобщение в таблицата, където се въвежда кода:
Vous avez saisi l'offre :45055 
L'offre que vous demandez est une offre personnalisée dont vous ne pouvez bénéficier avec ce n° de client.

Хем ми я пращат, хем не ми дават да я използвам, защото била персонална ...  Sick

И при мен е така,но е някаква друга с безплатна доставка.

# 552
  • София
[/quote]
Aз пък днес съм се издокарала с нея - запод манто и за този сравнително топъл ден е идеална  Mr. Green

# 553
  • София
Излиза ми жената с книгата ГАДОВЕЕЕ  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out

# 554
  • До хладилника, който обичам
Верно? На мен ми се отваря и даже в моя р-р 38 има от всички цветове.

Общи условия

Активация на акаунт