Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 34

• 56 029
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 615
  • Sofia
Мацки,ако на някои му харесват такива пантофи
http://www.laredoute.fr/vente-chaussons-sorciere-giesswein-pour- … e&pagesize=16
или такива
http://www.laredoute.fr/vente-pantoufles-chausson-so-home.aspx?p … e&pagesize=16
мога да ви ги предложа по 10лв.Не са български,полски са.Доста по красива си.Аз взех във формата на зайче.Има и различни номера.

# 616
  • София
Едно питане - когато се поръчва стока, за която пише, че към една закупена се прибавя още една безплатна, кога и дали се вижда, че вземаш две? Пробвах - даже преди последната, шеста стъпка, това не се отразява в списъка със закупуваните вещи.
Моля, отговорете ми, ако имате подобен опит.

# 617
Обърнали ли сте внимание че в листовете които идват с пакетчетата винаги има кодове с оферти. Черен правоъгълник над зеления в който има големи цифри с проценти и под тях пише кое намаление за какво е.

Къде това  newsm78 От 10 минути се зверя във фактурата си и нищо такова не виждам  Embarassed

при мен е в в десния долен ъгъл - с огромни цифри, но на не  в проценти, а в евро.

# 618
Едно питане - когато се поръчва стока, за която пише, че към една закупена се прибавя още една безплатна, кога и дали се вижда, че вземаш две? Пробвах - даже преди последната, шеста стъпка, това не се отразява в списъка със закупуваните вещи.
И аз това съм се чудила. за някакви форми за печене беше май....

# 619
Обърнали ли сте внимание че в листовете които идват с пакетчетата винаги има кодове с оферти. Черен правоъгълник над зеления в който има големи цифри с проценти и под тях пише кое намаление за какво е.

Къде това  newsm78 От 10 минути се зверя във фактурата си и нищо такова не виждам  Embarassed

при мен е в в десния долен ъгъл - с огромни цифри, но на не  в проценти, а в евро.

Мен явно не са ме уважили  Confused Нищо такова не виждам  newsm78

# 620
  • София
И аз това съм се чудила. за някакви форми за печене беше май....
Да беше за форми за печене, нямаше да питам, Мамице...за сютиени иде реч, че и скъпо  Mr. Green

# 621
Може ли и аз да се похваля?

Вчера следобед си взех ботите ,които поръчах на 16ти.
Много са хубави.Ама много просто

Малко са скъпички,но наистина си заслужават според мен. Simple Smile

# 622
  • До хладилника, който обичам
Френският сайт (форум) с кодовете къде беше? Някой скоро проигравал ли е кодове от там?
Търся код, който да ми намали вече намалена стока... мишън импосибъл.

# 623
  • Ку-куландия

Мен явно не са ме уважили  Confused Нищо такова не виждам  newsm78

При мен на едното място е в евро на другото в проценти това на поръчките от 12 и 16. 10. На тази от 21.09 няма нищо.

# 624
  • София
Доволни ли сте от Soft Grey  newsm78

# 625
  • София
Френският сайт (форум) с кодовете къде беше? Някой скоро проигравал ли е кодове от там?

Вече намалена няма да ти намали ... мога да дам такъв за безплатна доставка

# 626
  • До хладилника, който обичам
Вече намалена няма да ти намали ... мога да дам такъв за безплатна доставка
Такъв имам Simple Smile

# 627
  • София

Май това търсиш! Не че има нещо newsm78
http://www.wikio.fr/codepromo/laredoute.html

# 628
  • София
Аз съм намаляла вече намалени стоки - примерно ако стоката ми е намалена с 20%, а кодът дава 30, 35 или 40% намаление, тогава става. Но не важи за при мини!

# 629
  • София
Аз съм намаляла вече намалени стоки - примерно ако стоката ми е намалена с 20%, а кодът дава 30, 35 или 40% намаление, тогава става. Но не важи за при мини!
а с кой код  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт