мислите ли вече за коледни подаръци

• 41 779
  • 675
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Аз пък търся голям Франклин. Преди време бях чела във форума, че го имало някъде, но не помня къде  Embarassed Някой виждал ли го е наскоро?

# 541
  • Стара Загора
В Хиполенд има Франклин два размера бяха.
 И издателство Фют предлагат, може да се поръча онлайн към 20 лв струваше

# 542
Този на Фют не е никак малък, но в София Прес видях оригинален, около 1.5-2 пъти по-голям, но беше към 40 лв. Май нещо говореше, но не съм сигурна.

# 543
  • София
Аз пък търся голям Франклин. Преди време бях чела във форума, че го имало някъде, но не помня къде  Embarassed Някой виждал ли го е наскоро?

В събота - в книжарницата на Фют на "Л. Каравелов"-19лв.
Около 25-30см. беше горе-долу.  Rolling Eyes

# 544

И аз за него говоря. По мои наблюдения го има навсякъде в момента и все е 19 лв Simple Smile
На мен ми хареса много, сигурна съм, че и на децата ще допадне Simple Smile
В София Прес го взех в комплект с книжка за оцветяване, маска, тефтерчета и още разни джъчки за 26  Peace

# 545
  • София

И аз за него говоря. По мои наблюдения го има навсякъде в момента и все е 19 лв Simple Smile
В София Прес го взех в комплект с книжка за оцветяване, маска, тефтерчета и още разни джъчки за 26  Peace

Има го и на почти всяка сергия на Славейков. Немски е, много е хубав.

# 546
ние имаме каляска на симба с кон, без кукла беше, към 40 лв, купувана е преди 2 г.,така че сега не знам къде може да се намери
джъмбо имат ли сайт?какво марки играчки продават?
трябва ми барби розела(50 лв в скай сити и бонжур)

# 547
  • София
ние имаме каляска на симба с кон, без кукла беше, към 40 лв, купувана е преди 2 г.,така че сега не знам къде може да се намери
джъмбо имат ли сайт?какво марки играчки продават?
трябва ми барби розела(50 лв в скай сити и бонжур)

тази Барби розела, ако е от новото филмче Исландска принцеса, навсякъде е по толкова - от 49 до 54 лв. - 49 беше в Джъмбо май. А Марсел имат отстъпка 10 % през декември, може би там ще излезе най-изгодно.

# 548
  • София
Благодаря на всички   bouquet Ще се разходя до София прес най-вероятно. А ако не ми остане време ще се възползвам от Фют  Simple Smile

# 549
  • София

Да. Аз само казах къде също го има-ако на някой му е на път.  Peace

# 550
Аз поприключих с подаръците за децата.   Laughing В събота купихме Мак и Маккуин , за които ставаше въпрос преди няколко страници за баткото. Големи благодарности на майката, която го показа, защото от половин година издирвам Мак и никъде не го намирах. За притеснените - в Хиполенда в Божурище имаше достатъчни количества и нямаш много желаещи купувачи. Но според мен поне половината от играчките в каталога ги нямаше в наличност. Остана ми само една полицейска кола за градината, но тя е лесна работа и баткото е готов. За малчото купих няколко дрънкалки, то и без това нищо не разбира, горкото.

Гита Ог, много странно това за телескопа, в събота в Метро в Божурище имаше и комплекта телескоп с микроскоп и само телескоп, за около 30-ина лева. По мое мнение този от 30 лева изглеждаше доста по-добре като качество от другия.

# 551
  • Ланкър, планините Овнерог
Приказливка, от Джъмбо баща й купи само телескоп за 40лв. Снощи даже го тестваха. Не можахме да издържим до днес да й го подарим.

# 552
Приказливка, от Джъмбо баща й купи само телескоп за 40лв. Снощи даже го тестваха. Не можахме да издържим до днес да й го подарим.

Важното е, че сте намерили. Много е кофти детето да си поръча нещо и да не можеш да го купиш, защото е свършило  Cry

# 553
мерси за розела, ще проверя в марсел, не че може да има кой знае каква разлика в цената, ама то няма да мина само с розела де, та тук 3-4 лева, там 3-4 лева и ще има и за една кола на малкия още  Laughing
а и откриха нов марсел близо до нас на шипченски проход, та ми е много близо

# 554
  • София
Извинявам се предварително, че не съм много по темата, но днес баща ми ми каза, че до БИЛЛА Мотописта са открили нов голям магазин, имало и детски играчки, утре ще ходя да проверя и ако някой се интересува, мога да дам някакво инфо относно цени и стоки Peace Хубав ден на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт