Как да установим аномалии и заболявания на плода

• 195 311
  • 1 350
  •   1
Отговори
# 1 005
Здравейте на всички, днес се обадих на д-р Давидков и той ме прие веднага. Бебчето е добре, няма никакви тризомии, но е трябвало да отида по- рано. Към 13-14 седм. се вижда по- хубаво. Ще си имаме момченце. На следващата ФМ ще се доуточнят някои неща, които в момента не се виждат още.
Съжалявам за поста който трябва да напиша и няма да с еконкретизирам защото все пак тук има момичета очакващи деца но аз не бих разчитала на мнението Давидков.

# 1 006
Здравейте на всички, днес се обадих на д-р Давидков и той ме прие веднага. Бебчето е добре, няма никакви тризомии, но е трябвало да отида по- рано. Към 13-14 седм. се вижда по- хубаво. Ще си имаме момченце. На следващата ФМ ще се доуточнят някои неща, които в момента не се виждат още.
Съжалявам за поста който трябва да напиша и няма да с еконкретизирам защото все пак тук има момичета очакващи деца но аз не бих разчитала на мнението Давидков.
и аз съм на това мнение. Още повече, че аз на твое място бих потърсила минимум две мнения.

# 1 007
Здравейте!Искам да попитам някоя от вас знае ли дали в Плевен в клиниката на доц.Конова се прави фетална морфология?

# 1 008
  • София
Шери, наистина много полезно!

# 1 009

Чудесно, поуспокоила си се! Предполагам, Давидков не те праща на амниоцентеза?

# 1 010
Здравейте, момичета. Бях на фетална морфология в 23 г.с. и на ехографа се установи леко раздуване на червата на плода. Не знам дали това е точният термин, карам бременността си в чужбина, и така си го превеждам. На прегледа на ехограф не ми обясниха нищо, само че можело с напредване на седмиците да изчезне и трябва да го следим. Гинекологът ми е на мнение, че само по себе си това не било проблем, ако не е установен и друг дефект на храносмилателната система. Молбата ми е да пишете, ако имате някаква информация, защото почти нищо не откривам по темата. Голямо благодаря на всички! Hug

# 1 011
Госпожица Корбети
На моя син също му откриха раздути черва в 23г.с.,постоянно се следяха дали ще изчезнат,но не стана така.До самото си раждане плода се развиваше добре,даже преносих и малчо беше около 4 кг.След като се роди веднага му направиха снимка с ренген и се оказа,че има запушвания на тънкото черво и няма перисталтика нито мекониум.На другия ден го оперираха и изрязаха около 40см.от червата и няколко дена е хранен през система и е имал катетър(беше в друга болница,не кадето раждах).Някъде около 10 ден вече бавно го захранваха с АМ и на 20 ден се прибрахме у дома.Всичко вече е наред,хапва си добре,наддава и е много буйно и енергично бебе.
Трудно е да си бременна и да знаеш,че може да му има нещо на златото ти,но това че имате насоченост е в плюс за бебчо и може веднага да се реагира след раждането
Дано да няма нищо при вас и да родиш здраво бебче  Praynig(ако имаш въпроси може да ми пишеш на лични)

# 1 012
Госпожица Корбети
На моя син също му откриха раздути черва в 23г.с.,постоянно се следяха дали ще изчезнат,но не стана така.До самото си раждане плода се развиваше добре,даже преносих и малчо беше около 4 кг.След като се роди веднага му направиха снимка с ренген и се оказа,че има запушвания на тънкото черво и няма перисталтика нито мекониум.На другия ден го оперираха и изрязаха около 40см.от червата и няколко дена е хранен през система и е имал катетър(беше в друга болница,не кадето раждах).Някъде около 10 ден вече бавно го захранваха с АМ и на 20 ден се прибрахме у дома.Всичко вече е наред,хапва си добре,наддава и е много буйно и енергично бебе.
Трудно е да си бременна и да знаеш,че може да му има нещо на златото ти,но това че имате насоченост е в плюс за бебчо и може веднага да се реагира след раждането
Дано да няма нищо при вас и да родиш здраво бебче  Praynig(ако имаш въпроси може да ми пишеш на лични)

С малкия ми син се случи същото (изрязаха му повече сантиметри от тънкото черво даже   Sad ), само че след операцията му, го захранвахме с малки количества кърма и после започнах да го кърмя (година и 4 месеца продължихме с кърменето, захранен е след 6м и 1/2), изписаха ни 2 седмици след операцията (операцията беше в Пирогов, а родих в Шейново) и сега почти на 2 години за щастие всичко е само лош спомен...
Надявам се Госпожица Корбети да не преживее нищо от това, за което ние пишем  Praynig и пожелавам едно прекрасно бебче без никакви проблеми Sunglasses

# 1 013
Много се успокоих. Не ме е изпращал на амоицинтеза. Разбира се ще отида и на още едно мнение след празниците. Много ви благодаря на всички.

# 1 014
Много се успокоих. Не ме е изпращал на амоицинтеза. Разбира се ще отида и на още едно мнение след празниците. Много ви благодаря на всички.

Ами разбира се че няма да те изпрати, дори ще те извика още няколко пъти за да получи още парички.
Ох този Давидков почерни семейството на брата на мъжа ми.
Моля те не се доверявай само на неговото мнение. Той си е един печалбар

# 1 015
Момичета, записвам се и аз ! Вчера си направих тест и разбрах че съм бременна, днес си направих още един, отново положителен, обадих се на личната ми лекарка да ме насочи към гинеколог и т.н, но тя ми каза недей да бързаш рано е още! Това ми е първа бременност и не съм наясно, но кога се прави първия преглед, аз мисля че съм в 3 или 4 седмица.

# 1 016
  • Варна
Аз само да вметна. Сестра ми ходи при Давидков на ФМ, след БХС и излязоха гранични стойности, даже малко по-висок риск от средния и той и казал в прав текст, че не вижда нищо обезпокоително, но единствено амниоцентезата ще изключи аномалии на 100%. Ходи и при Балев и той е изказал абсолютно същото мнение. Нито един от двамата не се е опитвал да я успокоява напразно. Така или иначе тя направи амнио и сега чакаме резултатите. Дано всичко да е наред Praynig

# 1 017
Месечинка виторога , при кого направи амниоцентезата сестра ти?

# 1 018
  • Варна
При Яков, в Майчин дом.

# 1 019
zdraveite na vsi4ki.az ve4e sam v kraq na 6-tiq mesec i poneje nqmam mn vreme da pro4eta cqlata tema,koqto e mn interesna i polezna iskam da popitam dali ne e mn kasno da se napravi fetalna morfologiq.i ako moje da mi prepora4ate nqkoi dobar lekar za tazi procedura v plovdiv nezavisimo ot cenata.blagodarq vi predvaritelno

Общи условия

Активация на акаунт