Dress-for-less

• 57 389
  • 1 111
  •   1
Отговори
# 165
Тина кажи ми според теб за роклята ,аз съм висока 165 и съм около 50 кг.Кой номер да си поръ4ам?Мерси.

Ами обикновенно кай размер дрехи си купуваш S или М, прецени  newsm78
Аз съм с 10 см повече от теб и не мога да преценя   newsm78

# 166
По пронцип си купувам S размер,особено за рокли.Но в момента ми е трудно да предценя,защото съм в средата на 9-ти месец,о съм ка4ила само 7 кг.До лятото има много време.

# 167
Този път и аз ще се включа. Сега ще разгледам, а довечера ще пусна линк с това което искам.  Peace

# 168
По пронцип си купувам S размер,особено за рокли.Но в момента ми е трудно да предценя,защото съм в средата на 9-ти месец,о съм ка4ила само 7 кг.До лятото има много време.

Мисля че можеш пак S да си вземеш, тези 7кг нищо не са, като родиш ще се махнат до лятото  Peace

# 169
момичета, аз се отказвам от ботушките дето си ги бях заплюла, защотооо сестра ми ми е взела такива от сащ като подарък. добре, че и пуснах линк да се хваля, та тя ме светна. развалих изненадата ама Crazy
та оставам само с 10 евро за сега.
ама така като гледам все пак бързо ще се организираме. то тук шопинг манията е Sick
супер нещица ми харесват ама съм миньон 155 см и не се класирам даже за ХС номер. ooooh!

# 170
Докладвам  Grinning
Кецовете са от велур и много сладурски. На мен са ми малко големи от zад, пък от пред са ок, понеже са тесни4ки и/или кракът ми е малко Широк  Blush Вътре са с подплата, но не много дебела, т.е. не са баШ zимни обувки, по скоро zа преходния период.

# 171
     Дали ще успеем да си пуснем една преди коледна поръчка, че аз мислех моите неща да са подарък за Коледа?  Simple Smile

# 172
  • Добрич
И аз искам да се включа с това http://www.dress-for-less.de/tmpl/en/detail.tmpl?count_art_sel=4 … Hq30ntRmeLoMo6w81, но незнам дали си отговарят номерата.

# 173
Tina,какъв номер от туниката поръча?

# 174
Tina,какъв номер от туниката поръча?

40

# 175
мерси,тези номерации изобщо не ги обичам..предпочитам S,M и т.н.

о-о-о ти си от Плевен ,мога да те позная лятото с роклята-ако те видя  Hug

# 176
мерси,тези номерации изобщо не ги обичам..предпочитам S,M и т.н.

о-о-о ти си от Плевен ,мога да те позная лятото с роклята-ако те видя  Hug

Може, може, и ти ли си от Плевен?

# 177
Хей моми4ета май сме се събрали доста плевен4анки тук.И аз също съм от Плевен Laughing

# 178
Абе чоколина аз ли нещо бъркам или доставката в момента е безплатна.Така ми пише отстрани,където преди пишеше 19,90 сега пише free.

# 179
Абе чоколина аз ли нещо бъркам или доставката в момента е безплатна.Така ми пише отстрани,където преди пишеше 19,90 сега пише free.

да,доставката е безплатна до 31.12!!!!!!,НО НЕ И ЗА БЪЛГАРИЯ  #2gunfire!!!!!

Последна редакция: сб, 01 дек 2007, 00:21 от kamelia77

Общи условия

Активация на акаунт