Dress-for-less

• 57 406
  • 1 111
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
tasi , беше права за цените - в паунди са.... Confused  А аз така се зарадвах, че има още намаление

Дано тази седмица се зарадваме и да се подготвяме за нова! Praynig Peace

# 601
а третата поръчка от коя дата беше.... Rolling Eyes вече съвсем забравих  Laughing може би да пристигнат заедно и двете...

# 602
           Имам добро предчуствие за тази седмица.. Whistling Grinning
А дано! Аз вече забравих какво съм си поръчала  Laughing
И аз така  Crazy

# 603
           Имам добро предчуствие за тази седмица.. Whistling Grinning
А дано! Аз вече забравих какво съм си поръчала  Laughing
И аз така  Crazy

Тамън ще се изненадаме приятно..  Joy

# 604
  • Варна
В темата за Ларедут попаднах на тези телефони:

028922687 телефона на разменната станция във Враждебна където обработват пратките
и 028922612 на отдела

Тъй като имам кодовете и на двете пратки, утре ще се обадя да питам дали има някаква информация за тях.

Освен това имаше и едно мнение, че в разменната станция в момента обработвали пратки, влезли в Бг на 13-ти декември. Не знам доколко е успокоително.

# 605
Аз се охарчих в Румъния на намаленията и сега не бързам вече,че само ще гледам на следващата поръчка. Confused

# 606
  • Варна
Обадих се в София на горепосочените телефони, казаха ми, че в момента обработват страшно много пратки от Германия, да изчакам 2-3 дни и, ако не получа нищо, да звънна отново.
За всеки случай писах и на dress-for-less с искане да проследят пратките, ако имат такава възможност. Ще видим оттам какво ще ми отговорят.

tasi, ние се каним да отскочим до Румъния като се затопли. Има ли интересни магазини?

# 607
Ами има доста магазини,но те са концентрирани в моловете.Аз знам за 4 мола и само 1 от тях става като магазини,но то зависи и какво търсиш.

# 608
  • Варна
Момичета, пристигна втората поръчка (първата от двете, които чакаме)!!! newsm44 newsm44 newsm44

В събота ще разпратя нещата на всички ви, моля тези, които не са ми пратили адреси да го направят. Ако някой не знае - пращм ги с куриер, за тяхна сметка. Варненки, с вас можем да се видим през уикенда някъде и да ви ги дам лично!

Междувременно, още веднъж да напиша колко са коректни хората от този сайт. След като вчера им писах, че пратките все още не са получине, днес получих е-мейл от тях, че започват разследване за първата неполучена пратка, но в следващите няколко дни ще ми възстановят парите за нея по кредитната карта. За втората са ми писали, че ще поизчакат още малко. Съответно преди малко им писах, че пратката е получена и няма защо да разследват и да ми възстановяват парите.

Ей, много се радвам, да знайте! newsm62

# 609
 newsm44  newsm44  newsm44  Най-после. Сега започват изненадите какво сме поръчали   Laughing
Специално за chockolina   newsm51 

# 610
  • Пловдив
Ураааааа newsm68 smile3501

Благодаря на  chockolina!!!
Вече може ли да се надяваме на следваща поръчка?! newsm78 Rolling Eyes

# 611
  • София
lorena, предчувствието ти беше вярно  Laughing , браво!

chockolina
, благодаря ти за организацията   bouquet Аз незнам точно в коя от двете поръчки участвам, ако съм в тази , трябва да ти пратя адреса.

# 612
  • Варна
Вече може ли да се надяваме на следваща поръчка?! newsm78 Rolling Eyes

smile3521

elix, ти си в тази, проверих сега - пращай адрес.

Последна редакция: ср, 16 яну 2008, 21:52 от chockolina

# 613
eй,най-накрая  Hug
chockolina, страхотна новина   bouquet

# 614
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕхххххххххххххххххххххааааааааааааааааааааааааа
чоколина ние имаме сметка в Екон ще ти е проблем ли да ги пратиш чрез тях,че да ги пишат на фирмата и да ги платят от офиса Whistling
А то до събота може и втората поръчка да дойде.
Аз не ги броя така.Първата не я броя нали притигна отдавна

Последна редакция: ср, 16 яну 2008, 22:26 от tasi

Общи условия

Активация на акаунт