Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 35

• 46 456
  • 1 348
  •   1
Отговори
# 585
  • София
В седмицата 22-25 Октомври имаше много почивни дни във Франция, за това всички поръчки от него период ще се забавят  Peace

Някой може ли да качи на първа страница почивните дни във Франция?

# 586
  • София
Аз да задам един леко тъп въпрос, ама утре ще поръчвам Грако, та си спомням, че момичетата които са поръчвали казваха, че са им разделили поръчката на 2, и единия път е дошъл отделно гракото. Ако е така дали са ви дърпали допълнително пари за доставка или те си се оправят?
Аз пък си чакам поръката от 24-ти и вече почвам да избеснявам  Mr. Green

# 587
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Аз да задам един леко тъп въпрос, ама утре ще поръчвам Грако, та си спомням, че момичетата които са поръчвали казваха, че са им разделили поръчката на 2, и единия път е дошъл отделно гракото. Ако е така дали са ви дърпали допълнително пари за доставка или те си се оправят?
Аз пък си чакам поръката от 24-ти и вече почвам да избеснявам  Mr. Green

Не се плаща допълнителна такса. Кашона е различен от техните

# 588
  • София
Щото утре ще им избия зъбите. Смятам с една поръчка да писна 3 Гракота и ако ми сложат доставка на всяко да не стане обратното  Grinning

# 589
с риск да повторя накоя мама (не можах да изчета всичко) - въпрос: за колко време пристига прословутото грако (имам поръчка от 16.10 и още нищо) - ако нямам известие на митница да проверявам - ама с лична карта само става ли, не искат ли номер на товарителница или нещо друго?

# 590
  • на пистата
сега моя любим пощальон ми донесе поръчката от 23ти newsm68,вече взех да се съмнявам,че ме харесва Crazy постоянно ми ги носи вкъщи

# 591
сега моя любим пощальон ми донесе поръчката от 23ти newsm68,вече взех да се съмнявам,че ме харесва Crazy постоянно ми ги носи вкъщи

Дай линк да го видим и да го обсъдим.  Wink

# 592
  • София
Щото утре ще им избия зъбите. Смятам с една поръчка да писна 3 Гракота и ако ми сложат доставка на всяко да не стане обратното  Grinning

Со кротце, со благо и накрая с кьотек

# 593
  • на пистата

кой Rolling Eyes пощальона ли,той е в карлово

# 594
Ми то и дрешките са във Франция...  Laughing

# 595

кой Rolling Eyes пощальона ли,той е в карлово

Е, то за такъв пощальон и до Карлово ще дойдем  Mr. Green

# 596
# 597
с риск да повторя накоя мама (не можах да изчета всичко) - въпрос: за колко време пристига прословутото грако (имам поръчка от 16.10 и още нищо) - ако нямам известие на митница да проверявам - ама с лична карта само става ли, не искат ли номер на товарителница или нещо друго?

Останала съм с впечатление, че гракото пристига доста по-бавно от другите поръчки, но все пак нека се включи някой, който го е поръчвал.

# 598
  • на пистата
Ми то и дрешките са във Франция...  Laughing
следващия път като дойде ще го smile3509 иначе е симпатяга,висок....... hahaha
ох с тоя пощальон забравих да похваля това много е хубава и с кода за сакото ми излезна 7 евро 126 размер

# 599
  • В една Дупка.
А какво е "грако"?

Общи условия

Активация на акаунт