Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 35

• 46 287
  • 1 348
  •   1
Отговори
# 885
  • София
ей, каква беше тази моя кошница- никакъв код не можа да я помръдне!
Една стока от НувотЕ и  5 намалени зелени цени. Сигурно 50 кода съм пробвала- не мърда! Е.,само нагоре мръдна няколко пъти!
30570 пробва ли
х. Ссега го пробвах. Намали ми 90 цента  0т 183 евро #Cussing out
А 17418 пробва ли?

# 886
Днес получих от 28-ми  Simple Smile ................ама от 18-ти ми я нямааааа  #Cussing out #Cussing out

# 887
Аз чакам от 14.10   #2gunfire

# 888
  • София
преди 2дни им писах писмо на английски,да чакам ли отговор въобще???Някой да има опит?

Да, винаги им пиша на английски и винаги ми отговарят на английски.

На мен също Peace

# 889
  • Варна
Имам 1 известие за пощата. Утре ще видя дали е за 13-ти или 24-ти...  Wink

# 890
и аз чакам от 20  Rolling Eyes  #2gunfire

# 891
Една стока от НувотЕ и  5 намалени зелени цени. Сигурно 50 кода съм пробвала- не мърда! Е.,само нагоре мръдна няколко пъти!
30570 пробва ли
А 17418 пробва ли?
качи с 18 евро!

# 892
С кой код ще може да се намали тази играчка? Към 20 кода сигурно съм пробвала и с нищо не става newsm78
http://www.laredoute.fr/vente-trotteur-parlant-et-musical-vtech. … e&pagesize=16
Според вас дали си заслужава тази играчка и виждали ли сте нещо такова в София?  Според мен тази е по-интересна от буталката на Чико. На Чико няма толкова джунджурии по нея.

Аз я имам, много е хубава, малко скъпичка идва, но има много интересни неща по нея. Песничките са на френски ( ще става франкофонче)   Mr. Green, има "озвучени" цветове, цифри и геометрични фигури. С две думи- много ми харесва. За сега съм го прибрала, че Дими още се ошашква като го пусна, то и на мене малко ми надува главата де  Joy Надявам се в бъдеще да влезе в употреба, а не в Продавалника  Laughing

Колко ли кг ще е, ако я пусна сама? Дали ще дойде в пощата? С нищо не можах да й намаля цената Crossing Arms

# 893
  • varna
30570 пробва ли
А 17418 пробва ли?
качи с 18 евро!
ами махни го туй новоте-остави само еднакви продукти-или намален или ненамалени и давай с кодовете Peace

# 894
  • varna
някой да е поръчвал някога от тези дългите кръгли възглавници за спалня-дето са да си подпираш гърба?
http://www.laredoute.fr/vente-traversin-synthetique-moelleux-ant … e&pagesize=16
за тези става въпрос

# 895
  • varna
трябва да поръчам за един спален комплект и няма размери никакви и се чудя какво ще дойде ако поръчам
http://www.laredoute.fr/vente-taies-d-oreiller-arabesques-urban- … 7&single=true

# 896
30570 пробва ли
А 17418 пробва ли?
качи с 18 евро!
Добре де, ти като ветеран какво правиш? Аз така и не разбрах. Кое искаш да намалиш? Новеуто или намалените вече зеление? Щото нито едното, нито другото има шанс. Предполагамз наеш де. Ама все пак ми е интересен напъна ти защо е?

# 897
ами махни го туй новоте-остави само еднакви продукти-или намален или ненамалени и давай с кодовете Peace
направих го , естествено- пак нищо. Останаха 4 със зелени цени и нищо не ги помръдва.

# 898
направих го , естествено- пак нищо. Останаха 4 със зелени цени и нищо не ги помръдва.
Аз никога не съм успяла дос ега да намаля вече намална зелена цена. Някой да е???
Питам сериозно, защото аз никога и си мислях, че не е възможно. Моля поправете ме ако греша и ме светнете как става.

# 899
  • varna
ок тогава,давай тез зелените цени колко са намалени-с кодовете можеш да ги намалиш до -40 или -50% ако се вече намалени толкова по добре с код за подарък давай Peace

Общи условия

Активация на акаунт