Тема за естетични корекции по тяло, лице и коса

• 119 528
  • 641
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте и от мен, аз съм с мамопластика правена преди близо година на 10.03.2008 при д-р Илио Стоянов.Имплантите ми са Макган,335 cc,подмускулно,анатомични,среден профил,с разрез под гърдата.До този момент съм много доволна.Никакви оплаквания.Началния ми старт беше почти никакъв.Спокойно мога да кажа ,че гърдите ми са много естествени на вид.Доста хора не могат да познаят ,че съм със силикон.На пипане са мекички.
Да допълня,че не съм раждала.Планирам го в следващите няколко години и се надявам да няма особени промени с бюста ми.
Ако имате въпроси питайте... Laughing

P.S.Ето link със снимки за тези ,на които им е интересно-паролка на лични...  http://snimka.bg/album.php?album_id=231502

# 406
mickey_82 ,няма да ти откажа паролата Wink,бих искала да видя.аз също мисля за себе си,че подмускулния вариант е моя....за момента не съм се интересувала от д-ри,цени и т.н.,но този Ильо Стоянов май е доста добър newsm78

# 407
Да,добър е и ''добри пари'' взема..... Laughing Laughing LaughingЧувала съм,че цената му била според вида на пациентката.Най-добре да се консултирате с двама хирурзи. newsm78

# 408
Мили дами,имам един въпрос към вас.Имам келоидни белези и ходих при д-р Николай Георгиев за съвет дали може да се премахнат.Той ми каза,че с операция няма да стане,но с кортикостероиди ще има ефект.Та въпросът ми е дали някой от вас е пробвал тези стероиди и какъв ефект имат те? Нужем ми е личен опит.
Мерси предварително. Simple Smile

# 409
Нека някой, който има информация или си е правил уголемяване на устни, но не със силикон, а с хиалуронова киселина или пък това другото ...май липофилинг се казва (Увеличаване на устни със собствен мекотъканен коктейл по метода на Д-р  Колман) да сподели нещо. Особено ме интересува трайността на това нещо. Благодаря предварително.

# 410
Нека някой, който има информация или си е правил уголемяване на устни, но не със силикон, а с хиалуронова киселина или пък това другото ...май липофилинг се казва (Увеличаване на устни със собствен мекотъканен коктейл по метода на Д-р  Колман) да сподели нещо. Особено ме интересува трайността на това нещо. Благодаря предварително.

И мен ме интересува. Четох, че хиалуроновата киселина не е много добър метод, защото вероятността от алергични реакции е много голяма. За сега липофилинга се оказва най-добрия метод, защото се използват твои мазнини и няма вероятност от отхвърляне и алергия. Не знам обаче в кои клиники се прилага този метод и колко струва.

# 411
аз съм си правила устните с хилуронова киселина, за вредността не мога да кажа,нямам никакъв проблем,слагах си миналата година и вече не ми прави впечатление,но приятелките миказват че още ми седи,иначе му дават от 3 до 9 месеца трайност.сложих си половина ампула и в двете устни и съм много доволна,тогава струваше 150 лв,а цялата беше 300.сега нз как е ,но определено като родя пак ще повтроя,изобщо не боли,май не се препоръчваше на хора,на които им излизат много често херпеси,ама май това беше за перманента  newsm78.Поне не е скъпо и стои страшно естествено  Peace

# 412
има6 ли сним4ици от тогава да покаже6 как седи до сега не съм виждала ама имах едни приятелки които ми бяха раzкаzвали zа тяхна поzната 4е си сложила и в на4алото устните и иzглеждали ужасно
имам много мерак да си уголемя устните ама съм много боса по темата
а какъв е тоzи перманент  това оzна4ава ли 4е няма краен срок
иzвинявам се предварително ако въпросите са ми глупави

# 413
има6 ли сним4ици от тогава да покаже6 как седи до сега не съм виждала ама имах едни приятелки които ми бяха раzкаzвали zа тяхна поzната 4е си сложила и в на4алото устните и иzглеждали ужасно
имам много мерак да си уголемя устните ама съм много боса по темата
а какъв е тоzи перманент  това оzна4ава ли 4е няма краен срок
иzвинявам се предварително ако въпросите са ми глупави
аз имам и преманет,не е за постоянно,но е за около 2,3 год,аз съм си го направила безцветен,само като контур,за да ми се очертаят устните и мн ми харесва за снимките имам няколко,ама не са мн от близо дано да видиш разликата http://www.snimka.bg/album.php?album_id=332389&pid=10116817 аз съм с жълтото, това е 4 месеца след,а тука съм без http://www.snimka.bg/album.php?album_id=332389&pid=10116820,може хич да не ти стане ясно с тези снимки,ама нямам по отблизо

# 414
иска ми парола

# 415
Искам да кажа  само за Илио Стоянов-да,вярно е ,че цените му са едни от най-високите.Всеки сам си решава колко може да си позволи и иска да плати.За това дали е добър-мнения мнго о и то различни-аз съм доволна,моя приятелка е доволна,но съм сигурна,4 еима и недоволни.
А относно това ,че определя цената по вида на пациентката -не е вярно.Просто зависи, когато отидеш на консултацията дали цените ще са вдигани отново.Приятеката ми си ги прави при него.Аз отидох 5 месеца по- късно и имаше разлика.По същото време с мен говорих и с други момичета-беше им казал същото като на мен.А имайте впредвид,че като отидох на консултацията с нищо не можеше да се каже,че парите не са проблем и съм готова да дам колкото и да струва.Така,че не ме е преценил по-това.

# 416
# 417
за устни вече де внасят американски импланти - "пермалип". страхотни са  Peace Д-р Николай Георгиев ги слага. Просто нямам думи. Американците пак се казаха думата на най-добри в занаята

# 418
за устни вече де внасят американски импланти - "пермалип". страхотни са  Peace Д-р Николай Георгиев ги слага. Просто нямам думи. Американците пак се казаха думата на най-добри в занаята
а каква е цената и как стоят,естествено ли или си  личат?

# 419
  • София

И мен ме интересува. Четох, че хиалуроновата киселина не е много добър метод, защото вероятността от алергични реакции е много голяма. За сега липофилинга се оказва най-добрия метод, защото се използват твои мазнини и няма вероятност от отхвърляне и алергия. Не знам обаче в кои клиники се прилага този метод и колко струва.

Аз - с х. киселина. Сложих 2/3 ампула първо - за пълнеж и контур. Трябваше да ида на контролен/корекция след 2 седмици - не отидох. Едва след (не помня точно) 4-5 месеца отидох и ми сложиха остатъка само на контур. Трайността бе около 5-6 месеца, трудно ми е да преценя точно. Легендата гласи, че ако слагаш редовно - трайността се увеличава. Никакви алергии не съм имала, бях подута 3-4 дни, може би е заради упойката, не заради филъра. Сега е време да ходя пак, но не мога да се организирам. Склонна съм да пробвам и друга клиника, ако някой е доволен, моля да каже.

Снимки нямам, но така или иначе - снимката на една не може да е показателна за други.

Общи условия

Активация на акаунт