Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 36

• 52 842
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 120
Някой поръчвал ли е това:
http://www.laredoute.fr/vente-survetement-sergio-tacchini-modele … e&pagesize=16
интересува ме живо. Ако пък ме ориентирате и за номерацията ще ви бъда много,много благодарна.
Колебая се за размер 192 , но си мисля,че би могъл да е огромен.

# 121
Ох , mini_79 ми се обади в 18ч и за отрицателно време се изстрелях до пощата да си взема колета от 19.10.  Crazy Колета ми е 3.600кг и беше в пощата, ама аз винаги в пощата си ги получавам. На митница не съм ходила досега  Rolling Eyes Най-вероятно утре ще се включа със снимки и линкове. Супер приятно съм изненадана от един потник-туника  Heart Eyes Но в момента нямам възможност да търся линкове. Така че до утре  Hug Стискам палци предсказанието на mamica да се сбъдне за всички и да завалят колети със закъснели дати  Praynig

# 122
  • Все на втория етаж
Аз сега пуснах още една поръчка  Blush , стават ми вече 4 за чакане.  Crazy
Поръчката ми от 30. 10. и днес я няма  Sad

Кой не можеше да пуска пухинка от евтините? Аз току- що пуснах още една и се получи. Simple Smile

# 123
Получих отговор на запитването ми за поръчката от 19.10. Общо взето никаква конкретна информация. ПИшат ми да не се тревожа, че съжаляват за дългото чакане, че пътува по въздух и в най-скоро време трябва да си я получа на адреса. Да не обръщам внимание, че пише en preparation  в Suivi de commande. Май изобщо не проверяват конкретния номер на поръчка, ако в следващите 2-3 дни не пристигне, сериозно ще се притесня.  Crazy
Аз пък не мога да разбера защо не мирясате. Има си правила. т.е. поръчка се смята за притеснително закъсняла след като изминат 6 седмици от датата на поръчка. В противен случай не обръщат внимание. Момичетата с повече опит тук писаха много по въпроса. И не виждаш ли, че на повечето хора от дата 19-21.10 им няма пакетите. 19-ти беше петък. После имаха 3 дена празници.

Саката са в наличност. http://laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5039428&Size … mp;ksource=-1#nop

Последна редакция: пн, 12 ное 2007, 19:59 от Mamica

# 124
Аз пак питам, имам извинителен е-mail ,в който ми предлагат код 16942 . Имате ли на идея какво ли ще е, че съм на косъм да пускам поръчка , в темите пише,че е бял подарък  newsm78.

# 125
Аз пак питам, имам извинителен е-mail ,в който ми предлагат код 16942 . Имате ли на идея какво ли ще е, че съм на косъм да пускам поръчка , в темите пише,че е бял подарък  newsm78.
Май беше някаква четка за баня и подобни глупости. Хич не им се връзвай. По-добре ползвай някой читав код и вземи нещо по-така.

# 126
  • София
Аз днес за първи път облякох полата на воланите - много ми хареса как стои Grinning. Освен това никак не ми беше студено, но бях с дълго палто отгоре.

Много се надявам тази седмица да ми пристигне поръчката от 30-ти. Иначе чакам още четири, които обаче няма да са тази седмица със сигурност (от 4, 6, 8 и 10).

# 127
Ок, мерси много, ще ползвам с трите чанти...жалко ,че кодовете с пижамите и туниките не са валидни.

# 128
  • Варна
Имам известие за поръчката от 13.10. На пощата е.
Явно са имали проблими хората но си пращат поръчките макар и със закъснение/разглезихме се с тези пристигания под 10 дена.Simple Smile

Тинкърбел, получи ли детските ботуши?

# 129
  • София
Сигурно е обсъждано вече, но не мога да върна 35 теми назад  Embarassed Ако знаете, може ли да им кажете чаршафите с ластик, които са за матрак- ако поръчам размер 160/200- това значи, че ще стане на матрак с такъв размер или размерът на самия чаршаф е толкова?
Ако някой е поръчвал, стават ли този тип чаршафи, че преди време мернах из темата за някакви дето са се свили, но не помня дали за този тип ставаше въпрос.

# 130
Сигурно е обсъждано вече, но не мога да върна 35 теми назад  Embarassed Ако знаете, може ли да им кажете чаршафите с ластик, които са за матрак- ако поръчам размер 160/200- това значи, че ще стане на матрак с такъв размер или размерът на самия чаршаф е толкова?
Ако някой е поръчвал, стават ли този тип чаршафи, че преди време мернах из темата за някакви дето са се свили, но не помня дали за този тип ставаше въпрос.
Стават за матрак с такъв размер.
Аз си купих, но не хасе, а памучни, но не хавлиени, а като трико ....Не се сви изобщо.

# 131
  • Все на втория етаж
Препоръчайте ми код, ще пусна сега още една поръчка, а тази, която пуснах преди малко беше с безплатна доставка, сега пускам още една с една пухенка и риза за мен, изкрънкях кредитната от мъжа ми отново и кода за доставката не е валиден вече. Сега се чудя кой подарък да сложа? Идеи? Искам много комплекта за спагети, но докато му дойде реда, вече е невалиден при мен. Sad Имаше една раница ест. кожа, някой поръчвал ли я е? Или двете чанти с хладилната да си сложа?

# 132
  • Варна
Да се включа и аз в темата - почвам да разглеждам мъжките неща, мъжът ми реши че имал нужда от това-онова  Grinning И ще си направя най-сетне табличка с кодовете и подаръците, че иначе голямо ровене и търсене...

# 133
  • Sofia
Иренка кой код ползва за безплатна доставка,че днес пробвах поне 5 и никой не ми даде такава?

# 134
  • София
Някой знае ли каква е тази оферта? Май има безплатна доставка  newsm78
http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=94992bee5bb4e6f79a
И някой ползвал ли е код 49808? Какви са двата подаръка и заслужават ли си?

Общи условия

Активация на акаунт