Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 36

• 52 693
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Вчера кода за комплекта за вино ми даваше безплатна доставка,  днес доставката е 6 евро и не ми маха доставката  #Cussing out #Cussing out #Cussing out гадове  Crossing Arms

# 241
Сега точно пробвах кои кодове работят, и ми махна доставката с 64084 и 64092

# 242
  • Sofia
никой код за безплатна доставка не работи при мен!Пробвах поне 7-8 дадени назад в темата.Затова минавам на вариант приличен подарък

# 243
  • София
Мини, предполагамс друга карта ще поръчаш от другия акаунт...
Преди време май се коментираше, че с твоята карта не става от друг акаунт.
Аз трябва да взема да иазкарам още една карта, та и аз да полвам повече далавера Simple Smile

Наистина ли не може да се плаща с една и съща карта от различни акаунти  newsm78....днес мислех да пробвам, но ако не става да не се мъча само  Rolling Eyes
Аз плащам с една и съща карта, досега проблеми ни съм имала!

Аз също имам 2 акаунта и само една карта, но правя поръчки и от двата. Но не мога да кажа нищо конктретно, защото досега съм си получила само едната поръчка от първия акаунт. Дано не ме прецакат само...

# 244
Ето ги моите блузи. И двете са в черно, въпреки че лилавия пуловер ме изкуши, но щеше да ми е енти на брой Mr. Green:

Сестра ми поръча такива на нейната девойка, лилави. Много са нежни.

# 245
Момичета, пробвах с две различни карти , с които може по принцип да се плаща в редута.
И с двете ми отказва  Cry От какво може да е, омръзна ми , вече 5 дни се занимавам с тая поръчка и не мога да я пусна,а повечето неща не са за мен  Confused

# 246
никой код за безплатна доставка не работи при мен!Пробвах поне 7-8 дадени назад в темата.Затова минавам на вариант приличен подарък
При мен само 64084 проработи. Него пробва ли?

# 247
Дуци, може ли линк към сивата блузка  Praynig

# 248
  • София

Въпрос за мъжките панталони и дънки: Според мерките, които бяхте пуснали по-напред в темата, оставам с впечатлението, че френските мъже наподобяват бъчва, ниски и доста закръглени. Трябва ми панталон с дължина на крачола поне с 10 - 15 см повече от онези дънки, които се продаваха. Та въпроса ми е някой купувал ли е панталон за мъж висок 1.90

посочените размери дънки са за баща ми, висок е 1,88 м.
На всички панталони почти си пише колко е междукрачието.Панталоните към който по напред съм дала линк са перфектни на мъжа ми,който е висок 2м

# 249
Снимките са линкове!

# 250
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-battle-active-wear.aspx?p … e&pagesize=16
това е панталона,сега чакам 2 чифт,защото много го хареса,а гледам че цвят каки е намален та май и трети ще поръчам
А uni beige как е като цвят?Кой повече ти харесва?

# 251
  • Варна
Може ли малко отзиви за тези детски обувки-двуумя се кои да поръчам newsm78
Микки, кой номер носи Мартина иначе? Ти поръчвала ли си й досега обувки? Много ми харесаха тези пантофки, та почнах да се чудя и аз  Grinning Симона носи 23-24 в момента

# 252
  • София-Лагера
Цитат
При мен само 64084 проработи. Него пробва ли?
Работи.Туко що поръ4ах с него  bouquet

# 253
сигурно,защото ти е малка поръчката,а аз съм тръгнала с голямата кошница Mr. Green
2 панталона и 2 блузки имам и ми дава 6Е доставка.

# 254
Детските панталони на Кокоон отговарят ли си номерата?

Общи условия

Активация на акаунт