Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 36

• 52 685
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Така като ви чета и ме обхваща надежда малката поръчка от 2.11 да се бави, а известието което получих да е от 5-ти. Направо ще умра от яд ако за 4 парцала трябва да ходя до митницата.

# 541
Момичета,ако има от София и си чакате поръчките от 31.10......вече са на митница или в пощата!!!!
Моята е на централна митница Simple Smile))))

# 542
Аз си взех пакета от митницата. Вкязох вътре да я взема и беше пълно с кашони.

Ааааа забравих да попитам кое беше момичето на митницата с огромен пекет? Носеше го изправен пред лецето си и се виждаха само ходещи крачета. Случката е от 1:30-14.00ч.

Ох, чакам банката да ми освободят кредитната карта. Набрала съм 19 артикула само за 180 евро. Тоя път доста успешна кошница съм напълнила. Това, мисля да е последната поръчка до след Коледа.

# 543
за тези ботуши имам съмненние, че са без цип. newsm78
И не е написана обиколката на прасеца. Има ли някой, който да си ги е купил, за да каже?

Монда, според мен има цип, вижда се на тази снимка

Добре де, тези каишки не дават ли възможност за регулиране на пирината на прасеца?

# 544
  • Sofia
Ааааа забравих да попитам кое беше момичето на митницата с огромен пекет? Носеше го изправен пред лецето си и се виждаха само ходещи крачета. Случката е от 1:30-14.00ч.
Дуци ще да е била тя ходи точно по това време там, да я беше чукнала по главата зад кашона  Grinning

# 545
  • В една Дупка.
Някой питаше за Гракото. Идва в отделен кашон, всяко Грако. тези към 4,300.
Таня, Гракото тежи 2,140кг барабар с фактурите  Grinning
4,300 някой друг колет ти е тежал сигурно  Grinning
Точно 4,300кг тежи Гракото.Защото още ми е в кашон и погледнах какво пише на него.
А отделно ли се таксуват пътните на кашона с Гракото? Защото във кошницата съм сложила разни неща+ и 2бр. Грако. Или 6 евро за доставка са си за цялата поръчка?

# 546
Някой питаше за Гракото. Идва в отделен кашон, всяко Грако. тези към 4,300.
Таня, Гракото тежи 2,140кг барабар с фактурите  Grinning
4,300 някой друг колет ти е тежал сигурно  Grinning
Точно 4,300кг тежи Гракото.Защото още ми е в кашон и погледнах какво пише на него.
А отделно ли се таксуват пътните на кашона с Гракото? Защото във кошницата съм сложила разни неща+ и 2бр. Грако.Или 6 евро за доставка са си за цялата поръчка?
Не! Плащаш веднъж. Може обаче да платиш по-голяма "обработка на пратката" заради големия пакет. Иначе такса транспорт не се плаща допълнително.
Май големите пакети са 15 Е, но не съм сигурна.

# 547
  • София
Много моля за помощ!!!
Регистрирах се в сайта с името ми преди брака по навик и сега искам да си го сменя - има ли начин и как става!!!
Предварително благодаря!!!

# 548
  • София
Много моля за помощ!!!
Регистрирах се в сайта с името ми преди брака по навик и сега искам да си го сменя - има ли начин и как става!!!
Точно под логото на ларедута има Mon espace client като се отвори гледаш в ляво къде пише JE GÈRE MON COMPTE кликваш на зеления надпис под него и там поправяш

# 549
  • Варна
Мойта поръчка от 27-ми още я няма.Друг чака ли от тази дата?

Аз чакам първата си поръчка от 27.10. ....  и почвам да се притеснявам вече  Thinking
Иска ми се всичко да е наред и да не се налага да се занимавам с чекове после.  Praynig
Някой знае ли какви са двата подаръка от този код : 49808 ?  newsm78

# 550
  • Плевен
Момичета,на пратките слагат ли им ддс и други такива,ако са над определена сума?

# 551
  • София
Много моля за помощ!!!
Точно под логото на ларедута има Mon espace client като се отвори гледаш в ляво къде пише JE GÈRE MON COMPTE кликваш на зеления надпис под него и там поправяш

Мерси!!!  bouquet

# 552
  • Sofia
аз днес получих известие за митницата ,но още незнам дали е за 27 или 02.11

# 553
Мамице, сигурно аз съм била. Носех 8 кг и нещо, изредих на сестра ми родата до 9то коляно Laughing
Но после се върнах да взема малкия кашон, как не съм те видяла. Аз те познавам от тв-то Simple Smile

Аз три неща получих днес - детската момичешка пухнека, лилава. 
Дънковата пола с бастите - страхотна е.
И синьо кафявата рокля, а трябаше да е кафява със сини цветя.
Най-доволна съм от полата, просто е номер едно. Роклята ми е голяма на бюст и цвета ме нервира Crossing Arms
Пухенката леко ми е тясна на ханша, аз съм типична круша в телосложение.
Линкове търся, но за сега безуспешно. Но пък всичко е коментирано 100 пъти.

# 554
Дуци, кой номер пухенка си поръча и по принцип кой си носиш? Защото и аз съм я поръчала 36-ти и имам съмнения, че ще ми е малка, но 38-цата беше изчерпана.

Общи условия

Активация на акаунт