Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 36

• 52 719
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 600
Ох, стоя с ръка на копчето да пусна ония ботуши и се чудя....Както Монда каза моя код ги намалява от 171 на 121 Е, ама се чудя. Пусто в черно нещъ. Искам в кафяво, ама няма. Ох, страшна дилема.
и аз ги харесах в кафяво. В черно не са така хубави
Абе нали свеки плаща ( НГ подарък), аз ще си ги купя в кафяво примерно.

Нищо не казвате за аватара ми. newsm78
Аз съм си изключила опцията да виждам аватари и подписи, ама  ще ти погледна профила

# 601
Mamica, чуден е!  #Silly 

# 602
  • Все на втория етаж
Mамица, смях се с глас, даже и мъжа ми викнах да го види.

# 603
Mамица, смях се с глас, даже и мъжа ми викнах да го види.
И ние много се посмяхме.

# 604
това страшна истерия,бе?! Да не би сайта да не ти приема картата или да не можеш да се логнеш? Бря бря..

# 605
  • София
Мамица, много е кървав, гледах го аз няколко пъти да видя всичко. Човечето на Редута ли се нерви newsm78

# 606
това страшна истерия,бе?! Да не би сайта да не ти приема картата или да не можеш да се логнеш? Бря бря..
Не! просто аз съм интернет пристрастена. От 1996 г. съм по чатове и тн.
Просто пристрастеност. Живот.

Иначе ботушите вече не им се чудя. Поръчах ги. Ще дам отзиви след 15-тина дена. Вече нмаистина чак янмуари, ще поръчвам.

# 607
Мамица, много е кървав, гледах го аз няколко пъти да видя всичко. Човечето на Редута ли се нерви newsm78

Пробва кодове, а все не дават и не дават безплатна доставка   Joy

# 608
Момичета моля ви дайте ми линк със шал , шапка и ръкавички - детски .  bouquet

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22920067&a … documentid=201207

това само шапката ли е?

# 609
  • София
ама тия поръчки заваляха, аз днес си получих поръчката от 6.11, изобщо не очаквах и съм много приятно изненадана, дано все така да продължават... Peace

# 610
# 611
Момичета моля ви дайте ми линк със шал , шапка и ръкавички - детски .  bouquet

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22920067&a … documentid=201207

това само шапката ли е?
http://www.laredoute.fr/achat-les-aubaines-arrivage-hiver-enfant … tegoryid=37789674

# 612
сега пръчах ама леко сам проспала един номер и са го поръчала голям може ли да се направи нещо по въпроса благодаря ви предварително  Embarassed

# 613
  • Варна
Имам известие за поръчката ми от 3-ти - на митница е, наистина доста бързо взеха да идват напоследък!

# 614
  • София
Аз днес получих известие от пощата, най-вероятно е за поръчката ми от 30-ти. Но като ви гледам почвам да се надявам, че тази седмица ще си взема и от 4-ти, а може и от 6-ти (май почвам да ставам нахална Mr. Green).

Иренка, аз също съм си поръчала от детските пухенки 156, розова Grinning. Дано да ми стане де...

Общи условия

Активация на акаунт