Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 36

• 52 676
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Тази жилетка ми пристигна днес - много ме кефи! Бях на тръни след като детската пухенка ми беше тясна в Д-то

Тези боти за каката - малко съм я надценила като номер, но си ги обу и ги разходи навън. Мислех, че ще й е студено, защото са без "подплата", но след 2 ч навън й бяха топли крачетата.

Другите неща са ризи на половинката, които ги няма вече в сайта и коментирани неща.
А най-големия "удар" са летни дрешки за дъщерята на приятелката ми, които пуснах няколко часа, преди да махнат всичко лятно от сайта Mr. Green

Някой попадал ли е на ватиран детски панталон? Не само с тънка подплата, а нещо, което може да се носи вместо грейка?

Искам да поръчам детски дрешки за подаръци височина 86, 116 и 128 само за момчета. Ако някой има препоръки приемам съветите ви. Hug
Ето малко помощ за най-малкия младеж:
Тези джинси са страхотни - тъничък и много мек плат с тънка подплата отвътре.
Жилетката също ми харесва.
Комплекта и на живо е толкова сладък!

# 646
  • до морето
Може ли някой да каже цвета imprime gris какъв всъщност е ?Зная ,че gris е сиво ,но това imprime ?Става въпрос за този панталон

monda аватара ти е много як!Ама от къде ги намираш тия дебелани  Joy

# 647
емпримЕ означава printed  на английски...щампован, вероятно на сив фон
Снимките ми са от семейния албум,бе...как откъде! Писна ми да  бъхтя в този фитнес, сложих официалната рокля и - бам  да ви се изфукам!

# 648
  • някъде
Монда би шута на топката,натока се с фьешън рокле и се приготви за идващите празнични трапези newsm62 Heart Eyes

# 649

Дуци а това от модерното лилаво ли е, ако твоята е такава де?

Взех такава на голямата щерка. Цвета е по тъмен , от колкото на тази снимка. Хубава е , пък и за тези пари......

# 650
  • varna
Отивам да спя момичета, че утре пак ще ходя да тормозя пощаджийката.

момичета кой размер да поръчам от prix mini-дамски половер и поло за момиче -височина 1.65м и килограми около 53-55кг,не са с едри бюстове-аз си мисля 34/36 ама да  не са малки-може ли някой който е поръчвал нещо такова да ми даде съвет Peace Praynig
Дъщеря ми е 47 гк, 160 и е 34/36.
По-добре поръчай 38

Аз съм около 50 кг. и съм 151 см. / малее колко съм ниска  Embarassed / и си взимам 36 номер, а имам и бюст.
Но мисля, че е по- добре 38 да поръчаш, защото 36 ми е съвсем точно, поне това, което съм взимала до сега.
благодаря ви

# 651
  • София
Вчера като се ровичках и ми се стори, че са се появили някои от балеринките и летните обувки, дето поизчезнаха в края на октомври като се беше бъгнал нещо сайта  newsm78.

# 652
И аз чакам като полата на Дуци ... като гледам май целия форум ще сме с униформа (я с полата на волани
я с нещо друго)... поне ще се разпознаваме по улиците 
Laughing
От кога я дебна тази пола не е истина, бяха я спряли по едно време, но Спаска Heart Eyes ми я показа.

И аз я дебнах тази пола, пък накрая, взех че се отказах... Реших, че на фигура тип круша няма стои добре, ще разширява още ханша.
Дуци, верно ли стои добре?
Ей ще се пукна от яд ако трябва сега заради нея да пускам нова поръчка...

# 653
  • София
Отивам да спя момичета, че утре пак ще ходя да тормозя пощаджийката.

момичета кой размер да поръчам от prix mini-дамски половер и поло за момиче -височина 1.65м и килограми около 53-55кг,не са с едри бюстове-аз си мисля 34/36 ама да  не са малки-може ли някой който е поръчвал нещо такова да ми даде съвет Peace Praynig
Дъщеря ми е 47 гк, 160 и е 34/36.
По-добре поръчай 38

Аз съм около 50 кг. и съм 151 см. / малее колко съм ниска  Embarassed / и си взимам 36 номер, а имам и бюст.
Но мисля, че е по- добре 38 да поръчаш, защото 36 ми е съвсем точно, поне това, което съм взимала до сега.
благодаря ви

Tina, аз съм 164, 53 кг, 36 номер ми е добре, даже понякога са ми големи блузите. Бюста ми е 80 Б, по БГ.

# 654
На мен полата ми седи добре, аз се харесвам, колегите също Grinning
Не мога да се снимам, апарата ми не е в час. Според мен е синьо-сиво-черна на цвят Crazy
Също да питам ако някой продава лампа, защото имам една, искам да са ми комплект.

# 655
  • на пистата
някой да е поръчвал тази пола,да каже как е

# 656
  • София
Здравейте пазаруващи мами  Hug
Отзиви за тез ботушки???

Peace

# 657
  • София
Добро утро на всички!!!
Искам да поръчам дрешки за племенничката ми, която е на 10 дни - моля препоръчайте нещо хубаво, поръчвано от Вас!!Искам и някакъв космонавт за нея!!
Много благодаря предварително и приятен пазар на всички днес!!! Hug

# 658
  • на пистата
Здравейте пазаруващи мами  Hug
Отзиви за тез ботушки???

Peace
чакам ги тези дни

# 659
  • на пистата
Добро утро на всички!!!
Искам да поръчам дрешки за племенничката ми, която е на 10 дни - моля препоръчайте нещо хубаво, поръчвано от Вас!!Искам и някакъв космонавт за нея!!
Много благодаря предварително и приятен пазар на всички днес!!! Hug
http://www.laredoute.fr/vente-pyjama-bebe-papillon-prix-mini.asp … e&pagesize=16

Общи условия

Активация на акаунт