Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 36

• 52 668
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 915
И моята поръчка ми я донесоха - голямо щастие  Mr. Green Все едно вече е Коледа и има кашон с подаръци /нищо че в него няма нищо за мен  hahaha/
значи от съм много доволна. Очаквах цвета да е малко по-различен, но и така ми харесва
този пуловер също много ми харесва, само дано съм уцелила размера на мъжо
3 детски тениски които сега не мога да намеря.. излязоха ми по левче и са много приятни цветове и материя
И подарък уреда за готвене на пара в микровълновата. Ще има да правя пюрета на малчо  Joy
На фактурата имам код 25933: -20Е при 60Е поръчка; -37Е при 100Е поръчка и -50Е при 130Е поръчка
до колкото разбирам от условието е за есен-зима 2007/08 и още нещо пише но не го разбирам  Confused
Почвам да организирам следващата поръчка  Mr. Green

# 916
  • София
Уффф  Sad Къде да го вкарам този коооооооооооддддддддд .. (за найка де)  Rolling Eyes
Не там, където може би подсъзнателно ти/ми хрумва  Mr. Green
Трябва да си получила в първите часове на промоцията /не я следя/ писмо, в което има форма - попълваш имейла и кода, който си получила при регистрацията за тази промоция в предишните дни, и се логваш.

# 917

Момичета, имам нужда от малко помощ. Искам да поръчам тая пухенка за две момиченца - на 1г и на 3г. Едната избрах да е розова. Ама за втората се колебая между violet и prune. Това на снимката кой цвят е? newsm78 Дайте съвет ,моля.

# 918
  • Варна
Момичета...
на Active wear мъжката номерация как е?
Искам и от там нещо да поръчам 3XL...дали ще е малко...голямо?
Мерси предварително  bouquet
Моляяяя ви, отговорете ми  Praynig
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-col-v-2-en-1-active-wear.a … e&pagesize=16
Имате ли вече от това Wink
  bouquet

Последна редакция: пт, 16 ное 2007, 12:51 от Bubuto

# 919
това е виолет,пруне е по тъмно

# 920
  • В офиса
Някой да е ползвал код 49808?
Дава ми 2 подаръка - розова чанта и някакво бяло покривало (housse)

# 921
  • Sofia
Имам прюнето и според мен това на снимката си е прюне, виолета е една идея по-светло.
Момичета от коя дата ви бяха поръчките които ви донесоха в къщи?

# 922
Имам прюнето и според мен това на снимката си е прюне, виолета е една идея по-светло.
Мерси Hug, реших се ще взема prune. Дано да й пасне на малката, с тъмна косичка е.

# 923
Аз да си повторя въпроса ...  Rolling Eyes

Един въпрос към пазарувалите от другите частни разпродажби: Каквото харесам, днес ли трябва да го поръчам? Може ли да го сложа в кошницата и утре да финализирам? Че харесах едни маратонки за мъжа ми, ама искам и той да ги види, че да не си ги блъскам в главата после...

# 924
момичета, ами аз след моя злополучен опит с дънките, мерих пак, мъжа ми е за 44, да му взема ли точния размер или 1 по- малък?

# 925
  • Пловдив
Ауууу това за яйцата........ Mr. Green Joy Mr. Green
още не мога да се спра  hahaha
и малката суче и ме гледа, че се смея и тя с мен  Mr. Green
Почувствах се тъпа и упорита. Но тогава трябва ново приложение да им намеря на яйцеварките  newsm78
Иначе на моята МВ ням 500, а 600 и на първите 45 сек успя да скочи капака, а в яйцето още имаше течно. Пуснах още 45 - пак скочи...и пак имаше тук-там недоварено.

# 926
имам и двата цвята,виолета е по светло и малко лъскаво

# 927
Е-е-е, най-сетне са ми изтеглили парите за поръчката от 4.11., олекна ми на душата  Grinning Вече бях почти сигурна, че няма въобще да я видя тази поръчка (не че пак не може да се случи, де  Mr. Green)

бях си поръчала този пуловер http://www.laredoute.fr/vente-pull-v-en-tricot-grosse-maille-tip … e&pagesize=16
като размера му беше 34/36,аз направо плувам в него Simple Smile
а по принцип съм 164см и 49кг
по американска номерация пише,че е 2/4
и май майка ми ще намаже,пуловер:)

Аз го имам същия - 34/36 и ми е точно (170 см, 50 кг)  Peace Да не са ти пратили по-голям номер  newsm78
Аз също чакам да го получа 38/40 и явно ще ми е голям. Аз съм 167см и 59 кг.
Aз също го имам и ми  е то4ен. 38/40 - 170см и 65кг.

# 928
  • София
els намалението май е до 00:00, т.е. само за днес.
За яйцеварките не знам вече колко пъти се повтори, че яйцето не се слага с черупката. А и на снимката си личи, че е чукнато вътре. Не , че ги имам де  Joy, та инфото ми е втора ръка  Grinning
 Peace

# 929
  • sofia
Някой получил ли си е поръчката от 5ти,моята е за пощата и тайничко се надявах да дойде тази седмица,но и днес нямам известие,дано от понеделник да започнат да пристигат,че нямам търпение.
В кошницата бях сложила един анцуг Лото и сега гледам,че цената му е качена с 4евро,много тъпо,ама,който се мота така е. Дано утре пак да го намалят Joy

Общи условия

Активация на акаунт