Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 36

• 52 623
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 930
Уффф  Sad Къде да го вкарам този коооооооооооддддддддд .. (за найка де)  Rolling Eyes
Не там, където може би подсъзнателно ти/ми хрумва  Mr. Green
Трябва да си получила в първите часове на промоцията /не я следя/ писмо, в което има форма - попълваш имейла и кода, който си получила при регистрацията за тази промоция в предишните дни, и се логваш.

newsm51

# 931
  • В офиса
Някой да е ползвал код 49808?
Дава ми 2 подаръка - розова чанта и някакво бяло покривало (housse)

И да си отговоря  Laughing - подаръците са плажна чанта и парео

# 932
намалението до днес ли е, или до утре вечер в полунощ? newsm78

# 933
  • varna

ти видя ли ги на снимка-как са стават ли за нещо newsm78,че и аз съм пуснала една поръчка с тях

# 934
продавам тази пола голяма ми е 38 номер. само да вметна, че полата с воланите също ми е 38 номер и за малко да не ми стане има разлиза на номерата между 2-та модела

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7715196& … ue&ksource=-1
Аз я искам за сестра ми, 10 евро е, нали?

# 935
  • В офиса
ти видя ли ги на снимка-как са стават ли за нещо newsm78,че и аз съм пуснала една поръчка с тях

Не, не ги видях. Това го прочетох в някой от френските сайтове с кодове, но снимка нямаше.
Аз се отказах да ги поръчвам.

# 936

Нееее не са такива! Laughing

Розова чанта дамска с кафяво цвете и несесер-нищо особенно и голям горен чаршаф с две калъфки. Peace

Аз много си харесах този подарък  Hug

# 937
  • varna

Розова чанта дамска с кафяво цвете и несесер-нищо особенно и голям горен чаршаф с две калъфки. Peace

Аз много си харесах този подарък  Hug
дай боже да са такива найстина Praynig,че парео и плажна чанта,тъкмо се чудех на каде да ги зафитирча

# 938
  • В офиса

Аз много си харесах този подарък  Hug

Ееее, що не каза 1 час по-рано. Тю, изтървах го.

# 939
  • София
Момичета, моля някоя от вас да пробва дали може да отвори тези найкове http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5617502& … ue&ksource=-1 със ZOOM-а, че при мен нещо не се получава а искам да ги видя по-отблизо....от сутринта се мъча да му се невиди  ooooh! .....поне да знам дали само при мен е проблема.

# 940
аз от сутринта нито едни найкове не съм отворила със зум Rolling Eyes

# 941
sparkk и при мен не става!

# 942
  • на пистата
получих си поръчкато от 01.11,всичко е супер,адидаса мъжкия заспа на моя това беше най-големия ми проблем дали ще стане.всичко друго е коментирано

# 943
  • София
Лелеееее
Нямаше ме 2 дена и сега докато наваксамс ваште писанияяя  ooooh!
 И мойта поръчка от 1.11. дойде преди 2 дена - всичко е коментирано
...грознита кафяви чанти подарък, бурканчета за подправки (не са лоши според мен, даже май пак ще си поръчам  Crazy ), един странен уред за рязане на портокали и грейпфруи ( Monda беше права - можех да мина и без него ),тънките мъжки блузи - с дълаг и къс ръкав от всички възможни цветове..за мен ризата с жабото - бежова и едно покривало за задните седалки на кола като возиш куче.
Относно яйцата и микровълновите печки - аз си купих такива "яйцеварки" от Хит в Младост - 5 лева за 2 - същите са , само дето са в един цвят
Доволна съм - само веднъж пукна и хвръкна капачето но без поражения. Сутрин за закуска се идеааални  Peace

# 944
  • София
Ясно, значи проблема е всеобщ  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт