Къде в Бургас (6) ...

• 42 788
  • 671
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
Ние ще се присъединим към Коледното тържество, само да не е на 22.12., че тогава ще сме на сватба  Peace

Миленика майка ми има котка, която може да пасне на твоя котак, но не е чистокръвна  Confused

# 31
Предлагам аХ`Не! да участва като Снежанка на Коледното парти, че така като гледам снимките, миналогодишният Дядо Коледа си е нямал асистентка!   Wink Wink Wink

Майтапа на страна, ще участваме, само да не е преди 25.12 - т.е. по време на постите, че не е много редно, а ние българите все така ги празнуваме празниците.....

# 32
.., само да не е преди 25.12 - т.е. по време на постите, че не е много редно, а ние българите все така ги празнуваме празниците.....
Ами то след 25.12 Коледата вече ще е минала  Confused

# 33
  • Бургас
Миленика много е красив котарака  Heart Eyes  ,дано да му намерите булка - ще се родят страхотни бебета.

Като споменахме Коледа,много ми се доукрасява и ще споделя ,че в магазин Tulipe на Краставицата са докарали страхотни украси и нямам търпение да отида на спокойствие да разгледам и да купя . Simple Smile

# 34
 Ооо, Фрешче, и аз трябва да украсявам м-на, можем да отидем заедно да разгледаме, обаче другата седмица, какво ще кажеш?
 А каква е връзката м/у постите и тържеството, не може да се пие алкохол ли? newsm78

# 35
Ми то и по детските градини ги правят предварително тържествата.  Confused При положение, че 24-ти и 25-ти са понеделник и вториник, не виждам как ще стане, освен да го направите Новогодишно парти с дядо Мраз.  Simple Smile

# 36
Верче, вий що не отскочите насам за Коледа? Grinning

# 37
  • Бургас
Верче, вий що не отскочите насам за Коледа? Grinning

Колко му е  Joy

Ji,ми айде де ,откога те чакам,тамън тогава Сашко ще е на ясла  Wink

За мен няма никакво значение кога ще е тържеството ,преди или след Коледа ,само да не хванем пак някой вирус дотогава.

# 38
  • На морето!
О и ние ще дойдем,въпреки че аз ще се радвам на дядо Коледа повече от Мони  Mr. Green

# 39
  • Бургас

Миленика майка ми има котка, която може да пасне на твоя котак, но не е чистокръвна  Confused

Ъъъъ..... как да го разбирам, че не е чистокръвна Thinking

# 40
       А тръжеството през седмицата ли ще е или събота и неделя  Rolling Eyes

# 41
       А тръжеството през седмицата ли ще е или събота и неделя  Rolling Eyes
ами ако е през седмицата ще е около 18.00, а иначе в почивен ден
много мами са работещи  Wink

# 42
  • Бургас
Тези дни май прекалявам с въпросите, но ме тресе една треска - климатик Whistling

Питах в темата за климатици в "Наш дом", но съвсем се обърках, а и Шани и Стратичела изказват различни мнения. Обиколих няколко фирми за климатици в Бургас - Булклима, Гаранти, Проклима, Мицубиши и Омега +, чета из нета за характеристиките на климатиците и съвсем вече не мога да взема решение, защото дори фирмите ми предлагат различни мощности за едно и също помещение.

Та има ли някой разбирач из между вас, или доволни клиенти от фирма, сервиз или всякаква друга информация която би ми била полезна Thinking

# 43
ох, ами аз от нашите съм много доволна, ама са Дайкин
офиса им е в стара кооперация на ъгъла на К.Методий и Републиканска
за номера ако искаш по-късно  Wink

# 44
Момичета, анкетата е активна вече тук Peace
Може да си променяте гласа и така ви призовавам да актуализирате своевременно датите.
Сигурно този път ще се наложи да сме с  някакъв куверт,ще се постарая да намеря само с капаро, но все пак е банкетно време...
Заповядайте и гласувайте  Peace

това е за вечерен коледен банкет без деца  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт