Есенен дъждец вали-Юлчето от студ не се бои и послушно не стои

• 11 132
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
  • През девет земи в десета
 Hug

Жоржи,успех Peace

Това хубаво слънчево местенце се намира в Стара планина над Искрец,там имаме къщичка,но не бяхме ходили "сто години",все няма време Confused

ренисияна Hug

Изчезвам,че ще ме бият Heart Eyes

# 241
Добро утро!няма ли и други ранобудни?
Аз изпратих отдавна хората кой на работа кой на ясла и сега мъъъъързел и kафенце!

Иси, не ти е лесно душа! Ама стискай, нали знаеш ние жените сме така като заумираме се предаваме чак.

Джорджи стискам палци да потръгне бизнесът!

Тиция, много ги обичам такива продавачки. Кажи ти какво и каза?

Вижте моята маймуна дето вчера пощуря като я взех по-рано от яслата:

# 242
хихих сладко маймунче!

Майки я кажете като сте дали на ясли децата и късно сте захранили още кърмите, как не ви е страх че там нещо ще изядат непозволено,например шоколад или захарно нещо?То не че ще ги отрови де,но си мисля  Thinking някои хора не дават на децата си някои работи и изведнъж някой бам да им ги набута в устата,как реагирате?

Нашта съседка с близнаците нали едното е диабетик,то сега още не ходи на градини и като тръгне това ще е правило никой нищо да не му дава,но ето хора по улицата непознати дават,може ли такова нещо! newsm78Първо да питат бре! ooooh!

Ооох и аз искам магазинче Жоржиии!Блазе ти!

Всички болни да оздравяват и никакви сополи кашлици и температури идват празници пазете се! Hug

# 243
Ели аз съм баш от тези дето питаш май. Ами Лора наистина я захраних късно и не беше опитвала някои неща почти до година и нещо. Обаче вече почти всичко яде. Специално за шоколад наистина няма да я отрови. Аз съм питала специално какво точно дават и за шоколад са категрични че не дават. Менюто го виждам всеки ден и знам какво е яла.Освен това съм я хранила с тази кухня точно от яслата в която е сега от септември месец и всичко е ок. Храната е прясна, вкусна и Лора я яде.

# 244
  • хасково
Добрютро и от мен.

Открадвам си малко време за форума , че напоследък съвсем изоставам.
ЧЕСТИТО на ДОМЕНИКА ( на патерици). Браво на момичето , а и на гордата мама.
Ети, с тези вкусотии , които приготвяш направо ми изтичат лигите Hug. Мен не ме бива в месенето.

Жоржи , стискаме палци всичко да върви по вода при вас и с Митето и в бизнеса.
Иси , кураж и това ще мине. Peace
Синеоче, благородно ти завиждам. Чукай на дърво да не чуят лоши уши да ти развалят спокойствието.

Целуваме ви силно. Чао.

# 245
Добро утро и от мен. Hug
Пак се събра доста време,през което не съм писала,но успявам да ви изчитам.Много задачки покрай тази къща,ще се пробваме да се нанесем за Коледа/тогава ще ни дойдат мебелите/,но нищо не се знае де.Вече отдавна не си правя планове относно къщата. Confused

Честито на всички имали повод да празнуват тези дни.  bouquet  bouquet  bouquet
И всички болнички бебеоци бързо оздравяване. Hug

Ако не сте поглеждали скоро в кърмаческия,а проявявате интерес,в момента тече записване за блузки ето тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=243923.0.  Така ще изглеждат дамските:

детските:

и за татковците:

Изчезвам,че ще пътуваме за Варна. Hug

# 246
  • Варна
Хей,здравейте .
Не ми остава време да пиша.С тази тераса всичко е наопаки.

Тиция,ние сме в " Русалка" в Младост.Много съм доволна.В началото боледуваше.Но откакто си излекувахме стафилококите в носа ,всичко е наред.Два месеца вече не сме се разболявали,чук-чук.Мисля ,че всички деца минават през болестите независимо  дали ще тръгнат на ясла или на градина.Малко повече търпение.И няма за какво да се чувствате виновни,че ги пращате децата на ясла.Както и ние така и те  имат нужда от контакти с връстници.А се учат и на ред.А вечер като се вземем се обичаме повече от всякога.

за Доменика ,ти си нашата гордост.Честит рожден ден на патерици
Пожелавам ти много здраве и още много успехи.

Жоржи,късмет със захранването на Друнди и успешен старт на магазина ви желая.

Иси,кураж мила и аз съм имала такива периоди,когато всички са болни.А мъжете са по- зле и от децата.

Пиги,чудно време сте случили.

Ети,какви красоти правиш бе жена.

Тези дни нещо много взех да се замислям над нещата от живота.Ето на какво попаднах:http://marianna7.blogspot.com/2005/11/blog-post_21.html

# 247
Какво време, а, маменца?! Лятото май свърши.
Ние вече сме здрави и каним всички, които искат да дойдат да поиграят с нашите играчки  на нашия килим!  Може в четвъртък или в петък сутринта. Това е много неофициална покана! Телефонът ми е 606271+0888235730 в случай, че. Simple Smile
Тези кърмачески блузи за много готини! Много обичам неща с идея, нещо което страшно липсва във всичко окло нас в последно време, ама това е друга тема.
Поздрави на шампиончетата и на техните майки-рекордьорки!
Айде, че малкото борче няма търпение да ме метне така както съм по цяло трико и по цвички!
 Peace

# 248
Здравейте момичета newsm51
Благодаря на всички за подкрепата smile3525  love001
Имах голяма нужда от нея, зщото се чувствах страшно зле и много подтисната
smile3518
за щастие всичко мина и сега се молим да не ни се случват повече такива неща newsm17
А пък за доктори ако ни се наложи просто незнам при кой да го заведа от тук нататък
Усмихнат и слънчев ден на всички
При нас времвто е супер newsm68  Nature Partly Sunny
 wavey
Непомня дали ви се похвалих, но на 11 ноември моята баба навърши 102 години, да ми е жива и здрава и да ни радва още дълго време   newsm27 Tada  party023

Ето една снимка с част от голямото ни семейство

Последна редакция: вт, 27 ное 2007, 15:06 от nadejda5047

# 249
Аз май избързах да се зарадвам, че ни е харесало на яслата:) Днес я оставих за 30 мин. и когато отивах да я взема срещнах едната леличка да ме търси, че малката много плачела. Какво да ви кажа намерих я да се подвзема от рев,червена и пищи все едно, че някой я коли.Незнам утре как ще я заведа. Тя сигурно ще помни и ще почне да реве предварително, няма да иска да влезе вътре в стаята.Всички деца ли са така или само моето реве така?Да не би да ми откажат да я вземат, защото много плаче?Незнам ще видим утре.
Поздрави на всички!

# 250
По какъв ред се водят в началото дата на ясла?От някои майки тук знам,че нкоко дена се оставят до обед само и мама стои с него в яслата newsm78

# 251
  • София
Хей мами,
сетила съм се да ви питам, някой ходи ли на купона по случай 5 години bgmama? а не искате ли да отидем дружно на новогодишното парти?
Силвия, ми те децата първите 1-2 дни им е интересно, но после като се усетят, че това не е за малко и .....е тогава започва рева и тръшкането, ама и това отминава  Hug
Мама не стои в яслата, но детенце е до обяд, зависи от адаптацията 1 или 2 седмици.

# 252
Привет, мацки  Hug
Днес ми е много мързеланско и главата ме мъчи  #Crazy поне задвижих нещата с партито и се надявам да е наистина- изненада  Praynig
Ивка, кога е този купон, нещо съм пропуснала  newsm78
Тиция, мойта Киа от 1-вия ден стоеше за по цял ден в яслата. Много бързо се адаптира и не съм имала проблеми.
Синеоче, Лорето да я нацелуваш, голям сладур е  Grinning
Отивам да мия д....е, че ме дърпа за ръката да стана  hahaha

# 253
 wavey За малко само, че чакам мъжлето да се прибере и да пием кафенце. Днес беше слънчево и студено, но пак си направихме разходка и с приятелки се видях на кафенце - направо супер Wink И аз си искам лятото, ама ще трябва дълго да чакаме  Sad

# 254
Ние в къщи вече сме на коледна вълна Wink:
http://www.elfyourself.com/?id=9616510898

Общи условия

Активация на акаунт