Есенен дъждец вали-Юлчето от студ не се бои и послушно не стои

• 11 151
  • 290
  •   1
Отговори
# 255
Асе, ще ме спукаш от смях.. hahaha rotfImao rotfImbo Ваш'то Миме голяма мома, бре. Laughing

# 256
Надежда да е жива и здрава баба ви!Браво за снимката ще е един страхотен спомен за всички !

Дано повече хора да доживяват до тази възраст! Praynig

Утре съм на хомеопат кажете за какво да се подготвя че ме е страх нали няма да ме разчекнат от въпроси ! newsm78

А коледната кошница за ДБМ е готова, имам и снимки и довечера ще ги качвам но утре ще ви пусна да видите каква красота! bowuu

# 257
Ние в къщи вече сме на коледна вълна Wink:
http://www.elfyourself.com/?id=9616510898
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joyмнооооооого сте сладки
аз пък днес направих голяма глупост  Sad на мъжо му изписа АБ вит С с отложен разпад (или нещо такова) и други елачи той си ги купи ,но АБ този път няма да го пие както и да и аз реших да си глътна едно вит.С ,защото ми пеперижи гърлото и без да искам съм изпила АБ .Цял ден ме боли корем ,аз сега пия друг АБ за моите болежки ,добре че бях забравила да го пия сутринта иначе не ми се мисли Whistling
Надежда няколко пъти се връщах да видя снимката на баба ти ,да е жива и здрава и вие покрай нея  bouquet

# 258
Момичета ако искате да видите какво правех последните седмици успях да ги кача снимките!

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=193067

# 259
Ели:много са хубави. Hug
Асе:не ми се отваря,започва да се зарежда и спира по някое време.Ми то с този скапан нет тука... #Cussing out
Наде:още дълги години да ви радва баба ви.  bouquet
Pingwina :сайта е страхотен! HugС много хубаво нещо сте се захванали,от клиенти да не се оттървете.Обещавам да взема тениска на мъжо,да ви прави реклама. Heart EyesТой и без това концерт в Каварна не пропуска.Ако идваме в четвъртък или петък може да се възползваме от поканата.Ще се обадя предварително,но не обещавам нищо за сега.Ще ни бъде много приятно на двете със Зоя. Wink
Джорджи:и на вас успешен бизнес ви желая,казвай за какво и къде е магазина,да понапазарим и ние. Wink

Утре се обадиха,че ще ни слагат вратите.Доживяхме най-после,чак не мога да повярвам.И май и от щорите ще идват,абе напредват бавничко нещата....

# 260
Ели- браво  smile3501 Много са сладки нещата. Hug
nadejda5047- още много години да ви радва и много здраве и желая 

# 261
  • somewhere over the rainbow
Утре съм на хомеопат кажете за какво да се подготвя че ме е страх нали няма да ме разчекнат от въпроси ! newsm78
Ще те разчекнат Peace Mr. Green

Надежда, още 100 години да живее баба ти...най-малко Wink И аз искам толкова пък Crossing Arms

# 262
Ква съм разсеяна, nadejda5047,ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА БАБАТА,  ДА СЕ РАДВА НА ОЩЕ ВНУЦИ
Pingwina, много яки неща сте направили, УСПЕХ  Peace
Джорджи, и на вас успех в бизнеса  Hug
Ели, сладурски неща си спретнала, пък аз се 4удя къде се изгуби  Grinning
Нан, и ти нещо се криеш  newsm78
Пропуснах някого, ама вси4ки ви оби4ам (кво става с моята клавиатура, маи пла4е за нова - къде ми е 4  Crossing Arms)

# 263
  • някъде
Честит рожден ден на бабата на Надежда  bouquet
Жоржинко, беше ми мъчно за теб Hug, успех в начинанията Peace
Ася, страхотни сте Party
НАН, нищо не казваш ти, как мина в свекин дом Mr. Green
Ели, бравооо Hug
А за хомеопата- ти се радвай, ако те разчекне само от въпроси Mr. Green
ей, само за  Blush мисля
Иси, надушвам нещо, мила- май не си по погрешка сбъркала,а Twisted Evil? Недей се самоубива- още си млада и зелена, живота е пред теб Mr. Green Wink

# 264
Надежда, да е жива и здрава баба ти и колкото годинки и остават да си ги изживее с кеф! Grinning
Олеее, аз не съм сигурна за себе си, дали искам да живея толкова дълго  Rolling Eyes

Иси, чакам добри новини от теб Hug
Жоржи, много, много се радвам, че нещата при вас потръгнаха.А за магазина ти пожелавам да се превърне в хит Peace

Ели
, дано изграбят нещицата които си сътворила като топъл хляб Hug

Ваш'то Миме голяма мома, бре. Laughing
Ммммда, така се получи в крайна сметка GrinningСайта не дава възможност да избереш ръст на джуджето и децата бързо настигат по ръст родителите си Wink

Е, сега ми стана ясно защо Нан се реши на хомеопатия  Wink

# 265
Добро утро!

Май аз ще правя кафето Grinning

Асе как се сети пък за този сайт. Много е готин. Отивам и аз да си слагам снимки. Трябва ли да ги изрежеш лицата?

Е, сега ми стана ясно защо Нан се реши на хомеопатия  Wink

rotfImbo rotfImao

# 266
А,Дидка с тези помисли май е време да тръгваш към мъжо вече luvbed

# 267
редовно ви четем,но не пишем щото нищо интересно при нас.
Още чакам директорката да звънне за яслата.Аз междувременно карам един курс.Та май се отказах от хотела и ще тръгвам в др посока.Само да стане и ще се похваля.

Жоржи честито за магазина.Кой ще гледа Дим? Татко му ли  Thinking
Надежда баба ти е рекордьорка.Браво!
Амери честито ти шампионка   bouquet

# 268
  • София
Добро утро  Hug
Синеочке, мерси за кефенцето, ммммммммммм с мляко го обичам  kaffeetrmker_2
Наде, да е жива и здрава баба ти, много ги обичам аз жъзрастните хора, моята баба е на 76 г. и ако не е тя да наготви, да запали парното, да се развърти из двора, да замеси баница,  сме "гола вода", Господ здраве да им дава  Praynig
Ели, леле какви красоти, браво  smile3501
Иси, внимавай с хаповете, мила, че кой ще се грижи за цялото домочадие, дръж се  newsm63
Нанче и Рени никакви ги няма, хей липвате ни, вземете се в ръце  Crossing Arms
Америе, ми купона ще е на 22.12., не знам подробности (в клюкарника прочетох), разглеждах снимки от предишния купон за 5 години bgmama и много ми харесаха, питах ги и казаха, че всеки е добре дошъл.

Момичета, аз още не мога да се настроя на коледна вълна, едно ми е никакво  Tired ще взема да поокрася вкъщи, та да се настроя малко, ама толкова рано, ще ми се смеят съседите  newsm78

Засега толкова, после още Hug

А, докато отговоря и Ренито се появила, чакаме с нетърпения, да разкажеш за новата посока  Hug

# 269
Хихихих то хомеопатката е жена не е мъж!

отивам да си търся картоните каза да си нося всички картони и изследвания и какво съм пила и какво ми е изписвано от както съм родена!
Ще ме разчекне! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт