Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 37

• 47 550
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 135
  • varna
Незнам дали е коментирана ,но получих тази жилетка и съм много доволна , страхотна е http://www.laredoute.fr/vente-cardigan-zippe-garcon-okaou.aspx?p … e&pagesize=16
дано да е готина че съм е поръчала на малкия за коледа

# 136
  • пловдив
Урааааа преди малко ми донесоха известие за поръчката от 5-ти newsm44

# 137
  • varna
Най-после се наканих да си купя пумите-летните дето са без пръсти.Може ми някой обаче да ми каже колко см е стелката на номер 37 и 38 Praynig

има една девойка ги продава- pepsi_80 -38номер

# 138

В предната тема беше коментирано,та да споделя.Мисля,че и в провинцията вече ще вземат такса при получаване на колетите.

Те само да посмеят smile3512

Иначе вече ми се иска да ми идва поръчката от 9.11, а докато си чакам, мисля да взема да пусна една нова поръчка с еленчето подарък Mr. Green

# 139
Шехина и аз правя като теб Mr. Green

# 140
Някой поръчвал ли е това детско панталонче: http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7242794& … ue&ksource=-1

# 141
gertrudka  Peace

# 142
  • Пловдив
искам да попитам някой знае ли какви са тези одеала с кодове 17442 и 27154  newsm78

На мен ми изпратиха една не особено красива чанта вместо одеалото - не използвай тези кодове  Peace

Аз пък днес си взех поръчката от 08.11.  Grinning, обаче тази от 06.11 я няма  newsm78 или просто пощаджийката не се разрови като хората  Tired

# 143
  • на пистата
при нас в пощата одавна взимат по 1лв на поръчки над 2кг,плащам ги на гишето за записи като пускат запис за 1лв д началник пощи
Joy Joy запис за 1лв до началник пощи hahaha hahaha
стана ми много смешно
еми как иначе ще оправдаят този лев,той началника само от мен ще си купи мерцедес,е тва е да си началник едни от закуски пестят други от колети от редута кярат

# 144
  • Пловдив
Забравих да кажа - с днешната пратка пристигна пончото-подарък - не е много лошо - по-скоро е като голям шал с дупка, обаче към него имаше гердан - той ми хареса, даже веднага си го сложих  Mr. Green

Калисто, от къде си

Има пакет в пловдивската поща за Диана... еди коя си - 15-ти участък  Peace

# 145
  • Sofia
От 30.10 чака ли някой още или само аз не съм си получила поръчката?
Всички след тази дата ги получих, включително и от 06.11 днес ми дойде на пощата, защото нещата които имах в нея са бебешки и почти не тежаха, някой са коментирани, други не са. Но предимно ританки и пуловерчета, едва ли ще са ви интересни, само да кажа че чувалчето на Снупи е много сладко и определено ще ми върши работа.

# 146
Аз чакам от 28  newsm45

колко е голямо чувалчето?

# 147
  • София
Мерси змейковица     bouquet
И аз чакам пончото...от каква материя е?
И какъв е гердана - много съм любопитна, но това е защото поръчката ми е от 13..има да си я чакам...

# 148
  • Sofia
Аз чакам от 28  newsm45

колко е голямо чувалчето?
За моите разбирания за спално чувалче това си е доста дьлгичко да ти кажа, сега ще меря и ще пиша.

# 149
  • Sofia
Ще дойдат от 30-ти не се притеснявайте.В петък взех от 27-ми

Общи условия

Активация на акаунт