Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 37

• 47 560
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 555
svetlya
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=23112482&a … documentid=346107

дънките на каката също са сладки, но са ни широки в кръста и без колан падат
http://www.laredoute.fr/vente-jean-transformable-enfant-prix-min … e&pagesize=16

# 556
Искам да попитам работещите с френски език, става дума ето за тези чаршафи (и подобните де). Тъй като аз пак не разбрах, а и да остане като инфо за поколенията, какво значи:
Parure drap. - доколкото разбрах, това е долен чаршаф+1или 2 калъфки, в зависимост от размера?
Taie de traversin
Drap housse.
Parure couette.

Taie - възглавница
Taies d'oreiller - дълга възглавница
Drap - долен чаршаф
Drap housse - долен чаршаф с ластик Housse de couette - плик (горен чаршаф)
Parure couette - комплект горен чаршаф с калъфка за възглавница
Parure drap - комплект долен чаршаф с калъфка
couette - олекотена завивка или одеяло
taie de traversin - калъфка за декоративна възглавница
taie d'oreiller - калъфка за въглавница
housse d'oreiller - плик за възглавница

Останало е за поколенията, но поколението не чете   Peace 
(от първа страница)

# 557
дънките на каката също са сладки, но са ни широки в кръста и без колан падат
http://www.laredoute.fr/vente-jean-transformable-enfant-prix-min … e&pagesize=16
ами те имат ластик в колана, поне нашите имат, да не би да не си го видяла newsm78

# 558
  • Sofia
Получих си поръчката от 30.10 днес, така че очаквайте си ги  Grinning
Доволна съм от всичко, предимно плюшени пижамки, комплекти за изписване всички са сладурски. А плюшеното космонавтче което е обсъждано не е чак толкова тънко, според мен си става и за зимата, а и е опаковано в тюлена торбичка за подарък е много идейно.
Код за туниката бях ползвала, цвят капучино е и си е жива пижама но лятна.

# 559
Получих си поръчката от 30.10 днес, така че очаквайте си ги  Grinning
Доволна съм от всичко, предимно плюшени пижамки, комплекти за изписване всички са сладурски. А плюшеното космонавтче което е обсъждано не е чак толкова тънко, според мен си става и за зимата, а и е опаковано в тюлена торбичка за подарък е много идейно.
Код за туниката бях ползвала, цвят капучино е и си е жива пижама но лятна.
Щастливка
откъде я взе

# 560
Може ли да питам мамите, които поръчват р-р 94 за дечицата - колко са големи (ръст, кг, години..).. Че мойто диване вече 86 му е малко, ама се чудя 94 ли да взимам или 102 направо за догодина  newsm78 (сега е 13 кг, 89см, 1г.6м.)..
Същото нещо исках да питам, помагайте  Praynig Praynig Praynig

# 561
Лошото е ,че този размер 94 не при всички дрехи го има, и аз съм в такова чудене, че скоро няма да му става 86, а 102 е доста далече.

# 562
да обаче р-р 94, при момчетата от 2-нагоре, да не огромни я кажете  newsm78

# 563
ами те имат ластик в колана, поне нашите имат, да не би да не си го видяла newsm78

ами сега ще разгледам благодаря

# 564
Вземала съм за сина ми (13 кг, 94 см) пуловер 94, добре му е, даже малко голям, тази зима ще му е ок със сигурност. Вземала съм и 102 предимно блузки от трико. Разликата не е много голяма, може би 2 - 3 см  Hug

# 565
  • Sofia
Взех си поръчката от 13.11 от пощата

# 566
  • София
Получих си поръчката от 4-ти и нещо не съм доволна никак Sad.

- така дискутираните ботуши, които взех за майка ми - 40 номер се оказаха много странно направени - нямат цип, а са тесни. Та тя след половинчасов опит да си напъха крака, така и не успя Crazy. Сега ще търсим дълга обувалка да видим дали ще стане... Иначе като дизайн са супер сладки, но уви това не стига!

Детската пухенка ми е тясна в Д-то Blush, но няма да я продавам, защото все още си имам 8кг от бременността, та се надявам следващата зима да ми стане...

Полата на воланите си поръчах и в черно. Бродерията някак изпъква прекалено много и изобщо тази "цвят табак" е в пъти по-хубава.

Единствено спалното чувалче подарък е готино, но пък ми се струва тъничко...

# 567
Може ли да питам мамите, които поръчват р-р 94 за дечицата - колко са големи (ръст, кг, години..).. Че мойто диване вече 86 му е малко, ама се чудя 94 ли да взимам или 102 направо за догодина  newsm78 (сега е 13 кг, 89см, 1г.6м.)..
Същото нещо исках да питам, помагайте  Praynig Praynig Praynig

Тук съм в свои води.
На дъщеря ми-2год и 10 мес,100см и 15кг-вземам р-р102
На синът ми-1год и 6мес,83см и 12кг-вземам 86
Обаче много от блузките на каката (102) стават и на него като малко му подгъвам ръкавите.Но пък панталонките 86 са му дълги малко.
Така че при него съчетавам панталон 86 с блуза 102
(ако искате може на лични от кои блузи и панталони съм поръчвала)

# 568
  • София
Взех си поръчката от 13.11 от пощата
Ау, супер  Joy и аз чакам от тогава, ама на митница.
Дано да дойде скоро  Praynig
Eiphnh, нямах търпение да се появиш  Wink
Та за ботушките  Laughing Дано с обувалка да станат. Майка ти широк крак ли има? Или те са много тесни  newsm78 Къде са тесни, на глезена ли? Извинявай за въпросите, но толкова са сладки....
 Peace

# 569
Eiphnh   Joy и аз поръчах от тези ботуши, но не бях сигурна за номера и затова поръчах два чифта - 36 и 37 номер
голям майтап ще е ако не успея да обуя нито един от двата

Общи условия

Активация на акаунт