Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 37

• 47 459
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 900
излез и влез пак

# 901
Влез и излез, понякога така се бъгва сайта.

# 902
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-forme-jogger-la-redoute … e&pagesize=16 - тези обувки също са много добри, естествена кожа са отвътре и отвън, обаче са малки. Взех 45-ти номер, че уж мъжО носи 44-45, ама сега ще трябва да поръчвам 46-ти   ooooh!  Ако някой се интересува да ми пише на лични - продавам ги за 65лв. (32,43 евро).
Чие производство са обувките?

Ла Редутски са. Правени са в Индия.
в началото на октомври получих такива за сина  ми. Не стават. Подметката им се изтри за 2 несеца и се разлепиха отпред.
Но са много удобни и ще взема да му поръчам още едни- още 2 месеца да изкара- берекет версин на тази цена.

# 903
Момичета и моят колет, за който се притеснявах, от 29-ти дойде!(като надежда за чакащите  Grinning) В пощата, на колетното гише, не на митницата, около кило и 900 беше.

Чантите подарък наистина не струват  hahaha

Едните пуловерчета, които взех за Габчо са му малки(може би защото бяха момичешки(но по нищо не приличаха, де..) Ще ги пусна в Продавалника, явно  ooooh! (Ето ги: http://www.laredoute.fr/vente-2-pulls-a-capuche-enfant-prix-mini … e&pagesize=16  в синьо и кафяво)

Последна редакция: пт, 23 ное 2007, 23:44 от БУБА

# 904
  • Карлово
Добре де, пробвах всички кодове за При Мини, които съм си записала, ненамалени са ми, но не става фокуса. Thinking Обаче в кошницата има и с други цени, предимно от намалението, дали да не ги разделя на При Мини и други и пак да пробвам newsm78 Ще съм благодарна, ако споделите и още кодове намалящи При Мини Peace

# 905
  • Пловдив
Момичета и моят колет, за който се притеснявах, от 29-ти дойде!(като надежда за чакащите  Grinning) В пощата, на колетното гише, не на митницата, около кило и 900 беше.

Чантите подарък наистина не струват  hahaha

Едните пуловерчета, които взех за Габчо са му малки(може би защото бяха момичешки(но по нищо не приличаха, де..) Ще ги пусна в Продавалника, явно  ooooh! (Ето ги: http://www.laredoute.fr/vente-2-pulls-a-capuche-enfant-prix-mini … e&pagesize=16  в синьо и кафяво)

Кой размер са пуловерчетата?!

# 906
  • София

Момичета и моят колет, за който се притеснявах, от 29-ти дойде!(като надежда за чакащите  Grinning)

Ох, отдъхнах си, тъкмо щях да се оплаквам, че още чакам поръчка от 31.10.

# 907
Възможно ли е да не ми е приело поръчката,защото се регистрирах и веднага поръчах?

# 908
  • Карлово
Възможно ли е да не ми е приело поръчката,защото се регистрирах и веднага поръчах?
не. как точно разбра, че не ти е приета поръчката?

# 909
  • София
Момичета, може ли да ми помогнете с линк - не мога да видя костюмите Embarassed

# 910
Момичета, може ли да ми помогнете с линк - не мога да видя костюмите Embarassed

Бубе, няма костюми като цяло. Има панталони, поли и сака поотделно. Харесваш си сако, например, и като влезеш в него, отдясно гледаш с какви панталони или поли е дадено.

# 911
  • София
Благодаря ти  bouquet, въобще не се оправям, ама въобще Embarassed Sad

# 912
Момичета, искам само да ви кажа, че пантофите , които взех за сина си (сега нямам време да търся линк) не струват  Tired Тези, които са като чорапче с подметка отдолу
Още на първото обуване се надръпаха целите и сега отвсякъде стърчат конци  ooooh!

# 913
Благодаря ти  bouquet, въобще не се оправям, ама въобще Embarassed Sad

Питай тогава. Може и на лични.  Hug

# 914
  • София
Ок, много благодаря, ще се възползвам утре.  bouquet
Лека и спокойна  Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт