СНБМ - инициативи - 15 част

• 15 675
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
раденце, за четвъртък в 11 можеш ли да идеш в общината? не знам кога ти е курса

# 226
  • София
Как мислят по света

В. "Сега"
Цитат
Въвеждането на данък за многодетни семейства
като опит за справяне с глобалното затопляне предложи австралийски лекар, предаде АП. Педиатърът и преподавател Бари Уолтърс смята, че родителите трябва да плащат по 5000 австралийски долара (3000 евро) за всяко дете след първите две и допълнителен годишен данък в размер на 800 австралийски долара (480 евро). Според Уолтърс мярката ще компенсира отрицателните последици върху климата и околната среда, които всяко дете в повече ще причини през живота си. Той предлага данъците да се използват за засаждане на нови дървета.

# 227
Мими, мерси за цитата!
Много добре им го е казала Лидия Шулева.

# 228
Момичета, обади ми се Камен Йорданов, канят ни на представянето на системата за прием в четвъртък от 11 в общината,  на Московска.
Кой ще отиде?
Мога да пробвам , ако няма друг свободен , не че  аз съм свободна , ама след постинга на Доли , признавам , виноват  Embarassed
Хриси добре ми напомни , че 15 е работен ден , така че ще пусна дребното на градина , урааа
Ама и в неделята ще съм на работа , до 16 часа , така че тогава може някой да ми донесе картичките и да ги приготвя , само списък с адресите да ми се приготви , че още нямам нет и не мога да издирвам
За срещата , моля обадете се , ако случайно не вляза пак
956 35 20 - домашен
0884 20 11 64 - мобилен Женя

# 229
Момичета, обади ми се Камен Йорданов, канят ни на представянето на системата за прием в четвъртък от 11 в общината,  на Московска.
Кой ще отиде?
Мога да пробвам , ако няма друг свободен , не че  аз съм свободна , ама след постинга на Доли , признавам , виноват  Embarassed
Хриси добре ми напомни , че 15 е работен ден , така че ще пусна дребното на градина , урааа
Ама и в неделята ще съм на работа , до 16 часа , така че тогава може някой да ми донесе картичките и да ги приготвя , само списък с адресите да ми се приготви , че още нямам нет и не мога да издирвам
За срещата , моля обадете се , ако случайно не вляза пак
956 35 20 - домашен
0884 20 11 64 - мобилен Женя

жени, супер! друг свободен не се появи. отиваш ти  tooth
хо темата с електронния регистър има една тема във форума от Хриси (хрис, дай довечера линк, за да може женя да се поготви)
за срещата никой нищо не казва, та може и да не се видим, знам ли! ако не отговориш нещо утре ще ти звънна в къщи да ти кажа повече за четвъртък....хахахаха колко тъпо, ако не влезеш да го проетеш аз пак ти пиша.....ех, старост - нерадост

# 230
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Дами, получено писмо от Надежда Димитрова от София. Не знам какво е защото не съм го отваряла. Peace

# 231
Дами, получено писмо от Надежда Димитрова от София. Не знам какво е защото не съм го отваряла. Peace

еми отвори го, де!

# 232
Доли, за съжаление си абсолютно права  Confused
Аз да пращам ли на мейла какво ще правя през следващата година  Mr. Green

Момичета,пращам отново списъка с картичките. Много моля, някой да се заеме да допълни няколко адреса, които липсват и да се заеме да ги направи като етикети.
Кой ще се заеме?

# 233
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Полученото писмо е заявлението на kuki. Peace

# 234
Доли, за съжаление си абсолютно права  Confused
Аз да пращам ли на мейла какво ще правя през следващата година  Mr. Green

Момичета,пращам отново списъка с картичките. Много моля, някой да се заеме да допълни няколко адреса, които липсват и да се заеме да ги направи като етикети.
Кой ще се заеме?

хрис, всички да изпратят! аз вече писах.

# 235
  • София
танче и аз писах визия за 2008 Mr. Green
за картичките- не знам как да направя етиткети, но мога да допълня адресите- кои липсват и т.н., може и на лични че да не спамим тука Peace
танче пуснах линк към седмичната тема в тази за членството понеже ми се струва че има хора (да си призная и аз в началото блеех само там) които може да не са обърнали внимание на тази и съответно не четат и не знаят къде и кога биха могли да вземат "отнощение" по работата на сдружението и се надявам така някак нещата да се пораздвижат Praynig

# 236
Вижте в дрън-дрън темата съм пратила един апел за малко благотворителност. Апелът е от Миряна от ФРГИ за едно момиче сираче, което чака своето бебче.

# 237
момичета, упре в "Часът на Милен Цветков" ще се говори по темата с близнаците. Елена Петрова и Креми двойна доза ще бъдат гостите и ще защитават каузата. Поканена е и Христина Христова. Дано да може да отиде, за да направим последен опит за тази година да прокараме поправката.

За съжаление Хрис ми звънна с една лоша новина, но първо нека мине предаването и после ще ви я кажем.

Каквото и да се случи, обаче, в новата година продължаваме с нови сили. ooooh! ooooh! ooooh!

Напомням ви за изпращането на личните ви ангажименти към сдружението на пощата. До момента само Ели и аз сме писали. Срокът е неделя.

# 238
момичета, пощата е много пълна. моля някой от старите членове да гледа и да трие излишните неща. друг вариант е да архивираме и да освободим пощата и после ако нещо трябва да знаем на кой компютър е. Кажете кое ви се струва по-удобно

# 239
  • София
  Ох аз преди два дни изтрих сигурно към 150 съобщения и изпратих още незнам си колко нецензурни към спама. Само с това мога да помогна, сега ще вляза пак да разгледам. За местенето обаче по папки и разпределяне на нещата не смея!
  Eми то това е останало, освен да питаме АМ дали може да се заеме?

Общи условия

Активация на акаунт