ЛиКвИдАцИя !!!/НАМАЛЕНИЯ/АКЦИИ/РАЗПРОДАЖБИ - 2007

• 106 315
  • 906
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Намаление на Капаска в Скай сити от днес. До 50 %, но е частично. Блузката, която си харесах, се оказа без намаление.  Mr. Green 
Също и в Зара (пак там) до 50%, но не влязох, защото трябваше да ги чакам да си пренаредят стоките.
Успех в пазаруването!  Peace

# 151
  • Countryside
Намаление на Капаска в Скай сити от днес. До 50 %, но е частично. Блузката, която си харесах, се оказа без намаление.  Mr. Green 
Също и в Зара (пак там) до 50%, но не влязох, защото трябваше да ги чакам да си пренаредят стоките.
Успех в пазаруването!  Peace
Мммм, Капсака от кога ги чакам  Blush  Mr. Green Още утре ще я преслушам преди неделята, че тогава ще е фраш сигурно   Sick Зарата са големи боклуци, не препоръчвам  Sick Обаче пък продават някои неща на капаска от минали колекции разбира се де купихме на мъжа ми страхотен пуловер  на капаска за 47лв  Flutter

# 152
  • Sofia
В "Miss Sixty" намаление до 40%.

В "Rinaschimento" на Графа до 50% намаление.

В "Carla Bruni" на Графа - до 40 % намаление.

# 153
  • Sofia
За да не е запис  Laughing Laughing Laughing
мога да ви информирам за разпродажбите
на слънчеви очила  Wink

Казвай бързо за очилата, живо ме интересува Mr. Green

# 154
Мдам, ни ща палто на батибалено вече, сдобих се с такова от Кенсол  Mr. Green - мнооого яко и към него ми подариха страхотен шареничък памучен шал  Flutter
Та в Кенсол намаление до 50%, моето палто конкретно обаче идва към 25%  Confused ама много ми хареса а и вече бяха поопоскали номерата  Shocked

Ха, честито  Simple Smile
Идеално, тамън за нас ще има повече  Mr. Green

По "Графа" вече повечето магазини са с намаления - в Ninka има 30 %

# 155
  • Countryside
Мерсиииии  Flutter
Преслушайте за палта оутлета на батибалено задължително  Wink

# 156
  • Sofia
Мерсиииии  Flutter

Офф, преслушахме го, ама нема нашия номер от нищо Shocked

# 157
  • Countryside
Мерсиииии  Flutter

Офф, преслушахме го, ама нема нашия номер от нищо Shocked
Ами за палта тогава остават Дика и Кенсол. Нормалното батибалено и капаска имат някакви ужасии за палта според мен  Shocked  Confused
Ооо сетих се и плейлаиф, те имат освен чисто спортни и много приятни спортно-елегантни модели  Party но незнам дали има намаление там, в неделя ще ги преслушам и ще докладвам  Peace

# 158
  • Sofia

Съгласна съм за нормалното Батибалено и Капаска. В Дика не си харесах, а в Кенсол няма моя номер.
Къде точно беше PlayLife, че ми се губи? Чакам да докладваш.

# 159
Плейлайф има мисля на Витошка
абе много намаления, неестесвено е някак си преди Коледа, ама много хубаво  Crazy
ха дано стане традиция  Peace

# 160
  • софия
плейлаиф има на солунска между витошка и графа,и на графа към попа от сраната на пепе джинс., и ма разбира се в мол София.

# 161
  • Sofia
плейлаиф има на солунска между витошка и графа,и на графа към попа от сраната на пепе джинс., и ма разбира се в мол София.

Еййй, вярно, всеки ден го подминавам, ама ако съм се сетила да вляза и че имало палта newsm78

# 162
Ima strahotno koledni namaleniq po amerikanskite sitove, a i veche moje da si poruchash. Drehite sa strahotni,a i e 100% sigurno che sa originalni. vijte v tozi site www.buyusa-bg.com

олеее супер  Crazy  ама нещо не разбрах цената на доставката  newsm78  а някой позлвал ли им е услугите - коректни ли са?

# 163
  • София
Да докладвам - вчера минах през Капаска е Скай Сити - намаление до 50% - няма НИЩО
много се разочаровах а с такъв трепет очаквах да отворят там магазин...
На Витошка може и да има нещо различно - утре сигурно ще проверя
Zara  - 50% намаление - останали са само единични бройки, някои от тях с дефекти, няма размери (а в пробната ужасно миришешеш  Sick ) - с две думи без думи
Иначе имаше хубави сака за по 38 лева.
Кенсол - има намаление, но почти неусезаемо, за това пък има доста хубави неща  Crazy
Етере още няма намаление  Crossing Arms
Кенвело също още нямат намаление - има хубави неща но определено си заслужават само на намаление - а там правят страхотни разпродажби  Hug
Това е от мен  Peace
Гореизброените магазини са в Скай Сити - до там ми стигнаха силите вчера, но в неделя.... Crazy - пак ще докладвам

# 164
  • Sofia
Maria D, благодаря, дано ти стигнат силите в неделя, че ще е кошмар просто Hug

Общи условия

Активация на акаунт