ЛиКвИдАцИя !!!/НАМАЛЕНИЯ/АКЦИИ/РАЗПРОДАЖБИ - 2007

• 105 960
  • 906
  •   1
Отговори
# 720
Благодаря момичета.На руканор имаме два гащеризона шушлякови за зимата,много са хубави и искам да му взема за догодина пак,дано намеря

# 721
Здравейте! Момичета, на 2 февруари дали ще има още намаления в Мол София, че съм от провинцията, та да знам дали изобщо да бия път?

# 722
  • Countryside
Здравейте! Момичета, на 2 февруари дали ще има още намаления в Мол София, че съм от провинцията, та да знам дали изобщо да бия път?
То ще има, ама въпросът е колко е останало  Tired Ама ако порови човек може да изнамери това-онова. Ако не ти е проблем разходи се дотук, ама не се навивай много Wink

# 723
Ако ще идваш - мини и по Витошка, там почти няма магазин без намаление, а стока определено още има! Wink

# 724
Ако ще идваш - мини и по Витошка, там почти няма магазин без намаление, а стока определено още има! Wink

Мдаааа! Не ми се рови в предишните страници, затова се извинявам, ако вече сте писали, че в "Елизабет" и "Капаска" има отдавна 50% намаление. И от двата магазина имам страхотни попадения и много ги уважавам.   bouquet

# 725
в айдилиск има супер много неща,поне в пловдив,ако за там питаше.и повечето стават и за пролет

# 726
  • На един клон
Дами,някой знае ли къде в София се продават " McBaby "?
Иначе днес наминах в МОЛ-а,в магазина на ФОХ има все още  какво да се открие,особено по-мъничките размери,за разлика от бенетон-а.

# 727
  • Sofia
Иначе днес наминах в МОЛ-а,в магазина на ФОХ има все още  какво да се открие,особено по-мъничките размери,за разлика от бенетон-а.
срещу Тена Нова на Денкоглу

# 728
  • Sofia
срещу Тена Нова на Денкоглу

На "Ангел Кънчев" на ъгъла със " Солунска " до Adams има точно два съседни магазина - от 0-7 години и от 7-14 години. Аз купих на малката две якета, джинси и няколко блузки Simple Smile Гордо устоях да не й взема повече неща Peace

# 729

[/quote]

На "Ангел Кънчев" на ъгъла със " Солунска " до Adams има точно два съседни магазина - от 0-7 години и от 7-14 години. Аз купих на малката две якета, джинси и няколко блузки Simple Smile Гордо устоях да не й взема повече неща Peace
[/quote]
и как са намаленията там?

# 730
  • София
MC Baby има и на пътеката в Младост. От спирката на блок 43 се тръгва по първата пътека (тази, която е най-близо до Мото-Пфое). Магазинът е вдясно, почти накрая, непосредствено преди плодовете и зеленчуците. Има MC Baby, има и ишлемета, основно Esprit. Не съм ходила скоро и не знам дали има намаление. Само давам инфо къде още могат да се намерят дрехи с тази марка. MC Baby съм виждала и в Пинокио в Дружба 1, но там цените са винаги безумни.

# 731
в този магазин (пътеките на Младост1) няма нищо за момчета и никаква нова стока и скоро ще го закриват

# 732
  • На един клон
Много благодаря!   bouquet
Ако има и намаление ще е супер.

# 733

Днес бях в магазина на adL на Графа. Има страхотни неща и страхотни намаления - някои неща с до около - 60 %! Имат и размери, а не само по едно - две неща и да се чудиш какво да правиш. Много съм доволна, защото се вместих и в предвидения бюджет Grinning Имаше много клиентки, пробните бяха фул, но продавачките изобщо не са досаждали, не са нервничили - изобщо обслужване на ниво.
Но не погледнах докога са им намаленията. А си харесах още неща и мислех да ходя утре или другата седмица.

Последна редакция: пт, 01 фев 2008, 17:14 от Шушу

# 734
  • София
Днес бях в магазина на adL на Графа.

Мале повече от година та и 2 можеби не съм ходила по Графа, какъв тип са дрехите в този магазин  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт