Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 9!

• 28 471
  • 774
  •   3
Отговори
# 465
  • Пловдив
Абе, какви са тези картофи и яйца  newsm78 Не се ли стреля по едни хвърчащи неща?

# 466
  • Ботевград
Стреля се по хвърчащи зеленчуци, но на 3,6 и 10 ниво след като минеш зеленчуците ти дава картофи, тикви и машина     hahaha

# 467
Да бе картоф е било, аз пък от къде го взех това яйце незнам hahaha hahaha hahaha.

# 468
имам един въпрос направих си нов акаунт и днес получих безплатния макспак но трябва да заминавам и няма да имам време да го изиграя та може ли да го оставя за утре или утре няма да го имам

# 469
  • София
Можеш!

# 470
# 471
Не знам дали това сте го открили,но тука дава много точки за новата игра със съкровището.
http://serv213.fr.prizee.com/cagnotte-7.php
 и после кликвате върху Le Jeu de la Chasse aux Trésors est un jeu événementiel sur Prizee du 16 au 23 janvier 2008. Au cours de la période du jeu, chaque joueur doit collecter individuellement le plus grand nombre possible de Trésors. Un classement actualisé toutes les 5 minutes permet de visionner la position de tous les joueurs.

Да ви попитам нещо,наградите препоръчано ли се пращат от Франция.Първата ,която спечелихме пристигна около 20 дена след като са я пратили.С нея е била пратена и още една,която още я няма.Очакваме още 4,които също се губят някъде по трасето.Попитах на пощата какво могат да направят по въпроса и ми казаха,че могат да ги проследят само ако са препоръчани,ако са обикновена пратка да ги отпишем.

# 472
  • София
Аз го открих вчера това...ама е еднократно, днес не ми дава отново...колкото толкова Wink

# 473
Не знам дали това сте го открили,но тука дава много точки за новата игра със съкровището.
http://serv213.fr.prizee.com/cagnotte-7.php
 и после кликвате върху Le Jeu de la Chasse aux Trésors est un jeu événementiel sur Prizee du 16 au 23 janvier 2008. Au cours de la période du jeu, chaque joueur doit collecter individuellement le plus grand nombre possible de Trésors. Un classement actualisé toutes les 5 minutes permet de visionner la position de tous les joueurs.
на мен не ми даде точки това,само Un classement ли се натиска?

# 474
  • Пловдив
Това яйце има ли някакво слабо място? Аз стрелях напосоки по него и не успях да го убия  newsm78

# 475
Това яйце има ли някакво слабо място? Аз стрелях напосоки по него и не успях да го убия  newsm78
ако питаш за картофа  Mr. Green трябва да го `обелиш`,стреляш на всякьде по него и той изсветлява............ох,дано да ме разбра.

# 476
Стреляй на едно място докато се олющи там и после продължаваш да го стреляш другаде докато се обели целия.

# 477
  • София
Дааа и аз го минах картофа, около 10 мин ме гонеше, докато разбера как се обивал.....че аз само в устата се целех....Simple Smile

# 478
Днес съкровището е на ФОРУМ Simple Smile

# 479

Общи условия

Активация на акаунт