Рамки и Фотошоп - за Напреднали 46

• 24 468
  • 546
  •   1
Отговори
# 45
Вейдър, голяма художничка си имаш вкъщи. От опит знам коне колко трудно се рисуват, а дъщеря ти се е справила много добре! Peace
Ooo, благодаря за комплимента Blush Рисунките й на хартия са много по-добри, но все още не съм ги сканирала... Има ръка , определено, и мисля да й помогна да развие таланта си. В скоро време мисля да й рамкирам някоя друга рисунка, че ме моли отдавна  Rolling Eyes

# 46
  • Czech Republic
Вейдър дъщеря ти наистина е талантлива! Подкрепяй я и я насърчавай!  bouquet

iguanka жалко, че не участва в конкурса!  Simple Smile

Virginity харесват ми, макар че третата е наистина претрупана. Обърни обаче внимание на големината на елементите които ползваш, защото на големите изгледи се виждат много размазани фонове и детайли. За да станат добре или търси по-големи картинки за да ги изрязваш или ползвай готовите елементи по скапбуковете. Peace

Lati, чудна е рамката ти!

Чочка, много добра рамка! Много ми харесва!  bouquet

Мира, я се стягай и почвай с рамките! Mr. Green  Hug

# 47
  • Варна
natalyna мерсаж ! Hug   bouquet

Чочкеее, ти 'що са крииш че ги умееш тия работи уа?  wait  Mr. Green

# 48
Много готини рамки видях, но ми направи впечатление - Чочка много си напреднала Hug  bouquet

# 49
мОМИЧЕТА ДАЖЕ НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ВИ ИЗЧЕТА,ЗАЩОТО ДНЕС ПАК ЗАЛЕПНАХ ЗА КОМПА #Crazy #Crazy #Crazy И ЩЕ МЕ БИЯТ. smile3515 smile3513

# 50
Абре кво стана тука?? Новаците нали си имат собствени теми, обединение ли има нещо newsm78

# 51
  • София
Абре кво стана тука?? Новаците нали си имат собствени теми, обединение ли има нещо newsm78
Поканиха ни уж, ама аз мисля да си се прибирам Grinning. След време, може пак да намина Wink
Мимивал, мерси Grinning

# 52
Аз само минавам набързо да видя творбите ви и да се запиша в темата без рамка,понеже в момента съм на една друга тематика -  "Календари".

# 53
И аз се зачудих.Даже си казах мнението в темата за новаците.Но изглежда никой не го е прочел!

# 54
  • София
Прочетох го, да и не се имам за съвсем начинаеща. Поканата беше по повод на това, че сте останали малко в темата. Друг път се доуточнявайте, като каните. И ако искате да не бъркаме в самопреценката си, по-често си казвайте мнението в Б група.

# 55
  • Бургас
И аз се зачудих.Даже си казах мнението в темата за новаците.Но изглежда никой не го е прочел!
За постването на рамки на новаците тук идеята даде Ани69. Нещо пак се обърка, няма значение  Rolling Eyes Аз първоначално писах за обединение на темите, тъй като последната седмица темата я навестявахме едни и същи муцуни  Sick поредното недоразумение ... но мисля все пак, че всеки има право да публикува там, където си иска....    Thinking

Записвам се с рамка

# 56
nqmam kirilica 4e mi zabi PC  Embarassed  Embarassed
ot men:

# 57
iguanka, най -хубавата ти рамка досега !   Heart Eyes Браво!
За публикуването- мен лично не ми пречи, ако тук публикуват начинащи. хем покрай техните въпроси и ние ще си опресняваме знанията. А и като сме по- старши не означава, че правим по- хубави неща. Забелязвам новаци, които напредват страшно бързо и правят нвероятни неща. така че всеки за себе си да прецени къде иска да пише и публикува. Форума е на всички!

# 58
А аз като гледам,скоро няма да има напреднали.А само новаци в темата.Да не говорим за коментари.
А и като сме по- старши не означава, че правим по- хубави неща.
ooooh!Аз съм на съвсем друго мнение.Няма да споменавам имена,защото ще има обидени-ОТНОВО!

# 59
  • София
Мммм,  коментари определено няма да има ...... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт