Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 38

• 41 035
  • 995
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Някой поръчвал ли е това сако: http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8747890& … ue&ksource=-1  И като е в детската номерация имате ли идея как да определя какъв размер да поръчам за голям човек  Rolling Eyes Дали да взема 1 номер по-голям или по-добре точния размер (височина)
Чакам го всеки момент да дойде това сако и ще дам отзиви. Поръчката ми е от 13.11. Взела съм номер 180 за мъжа да видим дали ще му стане  newsm78
 Peace

# 346
Самоцитирам се, че ме пренебрегвате Laughing

Много от вас поръчаха от тези боти, отговаряха ли си на номера, че искам да поръчам за племенницата. Имам спомен, че бяха по-малки, но дали не греша newsm78

# 347
Аз да отговоря на въпроса за юношеската номерация- всичко е доста относително, но по принцип сме поръчвали точния ръст, само където едни долнища Найк ни пратиха 152-158 вместо 162 и така се наложи да продам едното, в което Ники не се намъкна, на мен ми стана- е леко поопънато, но все пак съм 57 килца, имам още за сваляне от бременността, иначе съм 160 висока

# 348
момичета опитвам се да направя първата си поръчка ,но стигнах до средата и ми иска някакъв телефон
моля ви за помощ ,какво трябва да направя,търсих в предишние теми отговор ,но не успях да намеря

# 349
  • Варна
Айдеее имам си и аз известие от митницата за поръчката от 16ти.  Grinning

# 350
  • София
Добро утро на всички!
Питанка - някой поръчвал ли е тези обувки
   http://www.laredoute.fr/vente-mocassins-la-redoute-creation.aspx … e&pagesize=16
 newsm78

# 351
  • Пловдив
Дуци, един номер по-големи вземете! Аз ги поръчвах за детенцето на една мама  Peace

# 352
момичета опитвам се да направя първата си поръчка ,но стигнах до средата и ми иска някакъв телефон
моля ви за помощ ,какво трябва да направя,търсих в предишние теми отговор ,но не успях да намеря

По принцип при регистрация е по-добре да избереш да се свързват с теб по мейл, обаче щом те пита за телефон пиши някакъв, който започва с 06 и си решаваш проблема Peace

# 353
Благодаря Шехина Hug

# 354
Дуци, един номер по-големи вземете! Аз ги поръчвах за детенцето на една мама  Peace
Благодаря  bouquet

# 355
  • София
Тези дни се коментираше, че не може да се вземе повече от 3 пъти на година с пълно колет на друго име. Сега чета, чета известията дето получих тази сутрин и умувам. Не виждам такова нещо. На митницата ли се подписва това чудо?

# 356
бланките са други, едни по- големи от стандартните известия, ако е старото, значи нямаш пролем Peace

# 357
  • Варна
Благодаря  bouquet

Дуци, според мен си отговарят на номера - Мони носи 27, толково й поръчах и са й добре. Peace Но и по-голям да поръчаш, няма да сбъркаш, защото не стават за най-студеното време, та момиченцето сигурно ще ги носи към пролетта.

# 358
във фактурата ми имаше код 41653, който би трябвало да дава намаления

може ли някой да ми изпрати покана за намалението на техниката, ще дам на лични имейл, или да пусне линк на имейла в началото, където пише s'inscrire immediatement" оттам ще си изпратя сама покана

# 359
във фактурата ми имаше код 41653, който би трябвало да дава намаления

може ли някой да ми изпрати покана за намалението на техниката, ще дам на лични имейл, или да пусне линк на имейла в началото, където пише s'inscrire immediatement" оттам ще си изпратя сама покана

аз това намаление го намерих като си отворих поканата за Найк на 16и която беше Peace

Общи условия

Активация на акаунт