МНОГОДЕТНИ МАМИ 28

• 20 468
  • 396
  •   1
Отговори
# 240
  • София
 Ееееееее, супер изобретателни са, когато държат на всяка цена да ти вземат парите. Аз утре ще попитам и съм много любопитна какво ще ми отговорят. Храната вземам от детска ясла № 12 в Редута.

# 241
Ееееееее, супер изобретателни са, когато държат на всяка цена да ти вземат парите. Аз утре ще попитам и съм много любопитна какво ще ми отговорят. Храната вземам от детска ясла № 12 в Редута.

Освен това доколкото знам, за тези които ползват намалението, общината поема частта, която не се заплаща от родителя. Та всъщност директорката не си вади парите от джоба, нито получава по-малко средства. Просто ги получава от общината отново. Все пак всички тези заведения са от социален тип и общината осъществява социална дейност чрез тях, а не търговска, че да търси печалба.

# 242
# 243
аз вземам храна от детската кухня в ОДЗ №3. Занесох им наредбата, понеже не бяха запознати Twisted Evil . След доста умуване, директорката каза, че ще се консултира с кмета, защото до сега са нямали такъв случай  newsm78 . След два дни ми се усмихва и ми казва: " Да, третото дете има право на 50 % намаление от детските кухни, но ние не сме детска кухня, а пункт за раздаване на храна!"  Shocked .Та, сега пак си плащам цялата такса.

Вълшебна, кой е този кмет, който така е разтълкувал наредбата? Shocked

# 244
Направих ги! Направих ги!  newsm68 newsm68
Еклерчетата на Пиги!
Наистина са много хубави! М-м-м!
Обаче ми отне повече време, отколкото очаквах  Mr. Green, особено печенето - поне по половин час на тава. Обаче са страхотни! И аз също съм страхотна, че успях!      newsm44

П.П. Пиги, откъде го измисли този ник - нито си дебела, нито си руса, нито самодоволна...

# 245
  • Не съм от тук и съм за малко
Мина ПРАЗНИКЪТ и някои хора се завъртяха в къщи, и за еклери имат време  Mr. Green
 Hug

# 246
От утре съм на Коледния базар на "Фют" и сега се подмазвам, правя се на домакиня и майка.  Mr. Green

Нели, ако мъжът ти може да мине през НДК, можем да си разменим там тениски срещу гобленчета. Wink
Само утре да си уточня графика.

# 247
  • През девет земи в десета
Направих ги! Направих ги!  newsm68 newsm68
Еклерчетата на Пиги!
Наистина са много хубави! М-м-м!
Обаче ми отне повече време, отколкото очаквах  Mr. Green, особено печенето - поне по половин час на тава. Обаче са страхотни! И аз също съм страхотна, че успях!      newsm44

П.П. Пиги, откъде го измисли този ник - нито си дебела, нито си руса, нито самодоволна...

Кабо,браво  Peace ,но защо толкова време за печене  newsm78

Ами,незнам,защо такъв ник,като бях бременна и по-дебела и нямаше други свободни,мога да го сменя,но свикнах вече така Laughing

Добра идея,но май Цвети ще трябва да порасне още малко,иначе много обикаляме с мъжо,но без преспиване Rolling Eyes

Аз на градина засега мисля да не я давам,да е жива и здрава майка ми,кухня не взимам,защото така или иначе готвя поцял казан манджа,винаги има и за беба!

Низамова,то на всички времето ни е кът,но нямам успяваме да сме навсякъде Mr. Green

Отстъпвам компа на сина ми   Tired засега Mr. Green

# 248
Аз за детска градина, откакто са се родили бебетата, плащам за Вики 50%. А за кухнята само третото дете ползва 50%, т.е. за двамата плащах 1,50лв.

Аз пък направих топчетата, но искат много повече мляко. Тия дни като ми дойде музата и еклерите ще направя.

# 249
Ами,незнам,защо такъв ник,като бях бременна и по-дебела и нямаше други свободни,мога да го сменя,но свикнах вече така Laughing

А, носи си го със здраве, не никът прави човека, а човекът - ника.  Grinning  Пък и така прикритието ти е по-сигурно. Просто се учудих откъде ти е хрумнало.

но защо толкова време за печене  newsm78

Не знам, след 10 минути бяха едни бледи и мекички... Може фурната ми да е слаба, макар че я сложих на 250.  newsm78

Аз пък направих топчетата, но искат много повече мляко.

Нищо чудно да е така - аз ги правя на око, а и търпят голяма свобода в импровизациите. Важното е да се получи гъсто и лепкаво.  Mr. Green

# 250
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Ето какво забелязах на първата страница на форумите priatel4e ,която  има днес рожден ден и се скатава в ъгъла и тихичко и тайно си пийва и празнува   bouquet Жива и здрава да си  миличка  Heart Eyes и много щастлива Hug

# 251
Явно, че днес ми е самохвалният ден.  Rolling Eyes
Моля: http://www.estestveno.com/index.php?pageid=4&langid=0&it … 3002&cid=3047

# 252

Брех, прииска ми се четвърто. Мъжо ще се зарадва ooooh!
Обаче колкото и деца да имам, не бих могла да напиша такова хубаво нещо Hug

# 253
  • София
Браво, Кабо Алма, наистина си го написала прекрасно това за децата и отглеждането им. Аз също съм стигнала до този извод - че не бива да се вманиачавам по норми и пр. - нещо, което съм склонна да правя. И го установих случайно - като се родиха близначките, нещата просто си вървяха, докато с баткото беше следене под лупа... Не искам да ти повтарям мислите с други думи, ама поклон пред словото ти   bouquet

# 254
Кабо Алма-  smile3501 хвали се - сега ти се е паднало. пък и аз ще те похваля- гледах репортажа- наистина се радвам , че те познавам макар и не толкова колкото ми се иска... Hug  а за Пиги и  аз се опулих като я видях- наистина си представях да си  в нашата категория- на  здраво стъпилите на земята  newsm53 .  Цоци супер са снимчиците- най ми хареса тази с децата натъркаляни на леглото- всичките  newsm62.   решила съм тази вечер да си легна рано - рано ,но каквото мислила мишката ,котетата го развалили- т.е. моите златни каишчета..... Митака е вече първа смяна и сега докато се разберем ,че ученето си е учене......... #2gunfireта вървя из къщи като  buria за сега от мен лека нощ .  newsm03 ааааааа ще кача утре снимката доказателство,че  Галчето си държи детето гладно- добре,че беше мъж ми да го нахрани милото  Joy давай Галче и  четвъртото ще храним  smile3503

Общи условия

Активация на акаунт