Календари вече принтят начинаещите Фотошоп-ки...(5)

• 28 148
  • 416
  •   1
Отговори
# 300
Румка, много е готино! А аз да питам за препратка към обяснението как се слагат текстовете с месеците върху календара? newsm78

# 301
  • София
http://pesheck.multiply.com/photos/album/1 - избираш си който искаш вариант, сейваш го, копираш го, пействаш върху готовия календар и наместваш Grinning.

# 302
http://pesheck.multiply.com/photos/album/1 - избираш си който искаш вариант, сейваш го, копираш го, пействаш върху готовия календар и наместваш Grinning.

bouquet     bouquet

# 303
Ако имате идеи как да заприлича на по-мъжка рамка - приемам!
Приемам и критики, и похвали!

# 304
Привет на мама Цоци!Рамката определено е момчешка!И ми харесва, сигурно и на моя син ще му хареса.Ако приемеш само две забележки - според мен отражението на спайдърмен не е необходимо, по-добре да му дадеш сянка и ако разхвърлиш гумите, без да ги сплескваш, защото на мен ми приличат на герданче!Дано не се сърдиш....за коментара....Идеята ти като цяло ми харесва!!!

# 305
Моми4ета здравейте!
Дълго време не съм писала,пък и фото6опа не бях отваряла,но тази но6т се улях!
Вижте какво сътворих,приемам критики!

Ако е коментирано,извинявам се за въпроса,но как да направя 4ислата от календара да не са размазани?
Къде може да полу4а пове4е инфо за оразмеряването на снимките преди пе4ат?
4ета темите,оба4е имам много да наваксвам!
Мама Цоцоланка ,рамката е достатъ4но мъжка,супер е,но Дилми е права за гумите!
Лека и спокойна но6т от мен! Simple Smile

# 306
  • Варна
sesiliq, моята забележка е относно първата снимка- малко ми изглежда сплескана , а и е доста тъмна и можеш спокойно да  я поисветлиш, иначе ми хареса. Продължавай напред! Hug

# 307
sesiliq според мен цветето  голямо, а и това точно не върви избери някакво друго.

# 308
Мамо Цоци, достатъчно ти е момчешка рамката Laughing. Много е хубава Peace Обаче ми се струва, че ще е още по- добре ако наместо гуми сложиш някакви паяжини като елемент -някак по ми се връзва Спайдърмена с паяжини. А гумите по-скоро ми говорят за Колите (филмчето) Ако на мястото на Спайдъра сложиш някой от героите ще е суперско просто. Е, това естественно си е лично мое мнение   bouquet
Sesiliq , махни червената сянка от първата снимка, елементите ги намали малко, а снимките -можеш да ги увеличиш. Спокойно можеш да сложиш още една калинка вместо цветето или обратното- цвете вместо калинка Peace Аз лично бих оставила това цвете, но по мъничко и бих го сложила още на няколко места Peace

# 309
  • София
Мамо Цоцоланке /може ли Цоци за по-кратко? Grinning/, много ми харесва рамката. Само доста ми контрастира със снимката. Ако евент. имаш по-ярка снимка или да поизсветлиш рамката, дали няма да е по-добре /но не съм сигурна, разбира се/?

# 310
  • Варна
Момичета дайте някакъв коментар за моето творение по-надолу, което на мен ми харесва най-много от всичките ми неща до тук Hug

# 311
това направих тази сутрин, очаквам коментар

# 312
Тед, като цяло - нежно е. По отделно - снимката е мнго малка, панделката не е прецично нагласена и би могла да бъде една идея по-светла. Надписа - малко обем и ... може спокойно да си е по хоризонталата. Това засега.
Румка, манчеко е и не се вижда много , но ми харесва Peace

# 313
  • Варна
Тед, като цяло - нежно е. По отделно - снимката е мнго малка, панделката не е прецично нагласена и би могла да бъде една идея по-светла. Надписа - малко обем и ... може спокойно да си е по хоризонталата. Това засега.
Румка, манчеко е и не се вижда много , но ми харесва Peace

Вейдър, не това мила в подписа ми, ами една по-голяма лилава рамка по-надолу Hug

# 314
това ми е новата преработка е рамката е с панделката, немога да и смена цвета Tired

Общи условия

Активация на акаунт