Цветята веч' зимуват,цветарките не спират да умуват...... (19)

• 22 531
  • 473
  •   1
Отговори
# 255
Много благодаря! Hug  bouquet Heart Eyes

# 256
Aз пък, да ви се оплача-фрезията не иска да цъфне Sad Има листа по 30-тина сантиметра, но не виждам нито една пъпка... Cry

# 257
Весенце,
 честито ти рождениче,да ти е живо и здраво съкровището,да те радва и да ти бъде топлинка.
Колкото до свекито ти - май тя всичко оставя в салона и ако оживее - оживее.
Тя по пишман цветарка и от мен.

# 258
  • гр.Добрич
Весенце, честит ти рожденик на патерица.  bouquet
Тези най-разпространените рози се хващат много лесно - чупиш от по-тънките клончета - от последната година и  потапяш във вода. Сега обаче е студено и не е много обнадеждаващо. Аз  имам 2 клонки във вода още отпреди 2-3 месеца и вече имат коренчета. Все не ми остава време да ги насадя.

# 259
  • София
Аз да се оплача, че не можах да опазя папрата. Изсъхна, въпреки грижите, които полагах. Sad

# 260
Аз да се оплача, че не можах да опазя папрата. Изсъхна, въпреки грижите, които полагах. Sad
Ооо много съжалявам Вив...
А аз да ти се похваля....Бенжаминчето дето ми го подари пуска листа та се къса.....Много съм щастлива...Благодаря ти   bouquet

# 261
Много Ви благодаря на всички за честитките и пожеланията! Hug
Моето момченце вече е голямо-на 2 е! Peace

desi,свеки не обича цветя и не полага никакви грижи за петте си саксии. Crazy
spinki ,точно така направих и аз,но от 2 месеца са във вода и още не са пуснали коренчета,а са на топло и светло.... newsm78
Вивиан,сори за папрата! Sad

# 262
  • На края на света !
виви ти да не я изхвърли  Naughty
моя опит с папратите показва ,че понякога когато се засади ново коренче листята им изсъхват и след време излизат новички ,аз така бях отписала доста коренчета в градината ,,и се бях отказала от тях като видях ,че всички бяха изсъхнали ,но след известно време о каква приятна изненада всичко се раззелени  Hug
Имай търпение ако не си я изхвърлила ,може и да тръгне Peace

# 263
Веси,
Като не ги обича говори с нея да ти ги даде,за да ги спасиш и опазиш.
А наистина вече имаш голямо момче.

# 264
  • София
А аз да ти се похваля....Бенжаминчето дето ми го подари пуска листа та се къса.....Много съм щастлива...Благодаря ти   bouquet

Ййй, браво! Много се радвам Hug
Нали и аз си купих тогава и един за мен, пресадих го и сега и моят взе да се съвзема - пуска и той новички листенца Mr. Green

виви ти да не я изхвърли  Naughty
моя опит с папратите показва ,че понякога когато се засади ново коренче листята им изсъхват и след време излизат новички ,аз така бях отписала доста коренчета в градината ,,и се бях отказала от тях като видях ,че всички бяха изсъхнали ,но след известно време о каква приятна изненада всичко се раззелени  Hug
Имай търпение ако не си я изхвърлила ,може и да тръгне Peace

Не не съм я изхвърлила, но мислех точно това да направя Thinking не трябва, а?
То всичко е сухо, листата падат, напълниха банята...
Ще взема да го пренеса в хола newsm78
Да си го поливам ли? Мислиш, че може да се съвземе ли?

# 265
  • На края на света !
 няма значение ,че листата съхнат ,тя ще си пусне нови наблюдавай коренчето дали избиват пъпчици от земята ,ако има такива ,значи се е хванала ,а старите като изсъхнат много ,можеш да ги отрежеш те няма шанс да се възстановят ,за да имаш хубава и гъста папрат ,щом някое листо започне да съхне или капе ,най добре го отрежи ,за да не пречи на новите ,които излизат ,Успех Peace

# 266
Веси,
Аз може да плюя свекито ти,но не съм по добра от нея.
Сега влезнах в стаята на дъщеря ми и имам чувство че китайската ми роза ще замине.
Листата му са клюмнали и надали нещо ще стане.Ще се моля Praynig

# 267
  • На края на света !
ДЕСИявно не си и намерила място на твоята розичка newsm78

# 268
Момичета, невероятни цветарки сте, пожелавам си да стана като вас и вече правя опити в тази насока. От няколко години имам палми, но сега забелязах нещо - в пръста на голямата палма, поставена на земята се появява периодично мухъл. Помислих, че е от котето, когато веднъж се обърка и свърши работата в пръста, но пак се появява. Моля, дайте ми съвет какво да правя?

# 269
  • Русе

Поливай по-рядко и по-оскъдно

Общи условия

Активация на акаунт