Natal a porta, Muitas festas é prendas para todos em Португалия- 5

• 15 024
  • 264
  •   1
Отговори
# 195
  • Belgium - BG
Аз точно с тази компания не сьм пьтувала, но затова пьк доста сьм летяла с Rayan air и с German Wings, и нямам никакви оплаквания. Когато родителите на Изидро летяха до София преди 2 години лятото, взеха БГ ейр от Лисабон, беше 260 Евро на човек което за директен полет е ОК. Иначе с нискотарифните като сложиш летишните такси, лимита за багаж и престой от по 20 часа - ами то половина ваканция отива на пьт. Според мен си заслъжава само при наистина ниски цени на билетите

Ние сега Май месец ще пьтуваме от тук до Порто с Brussels airlines за 340 Евро за тримата, за сравнение Rayan air  - 310 Евро. Така че трябва внимателно да се избира

Ама и аз каква лекция дрьпнах по полетите, но нали по стечение на обстоятелствата сьм Пантелей пьтник, та... Laughing

# 196
Новаа незнам твоите свекъри с какво са пътували,оба4е преди 2г лятото и аз пътувах с бг еър и ми искаха 400 евро,за 260 можеш да си намериш само извън сезона,т.е от февруари до май и октомври и ноември евентуално.Те сега май нямат полети до Португалия де.Която и да е компания предлагат билети за най малко 400 евро летото,за нас тримата излиза минимум 1000 евро.А с тези дето меди ги каза смятах,4е излиза общо за тримата около 600 евро.Вярно,4е този престой от 12 4аса е гадни4ко,ама 400 евро са си една минимална заплата тука Joyмеждудругото пробвах да резервирам в4ера и все ми излизаше грешка Rolling Eyes

# 197
  • Стара Загора
Така, аз да си кажа Laughing :
Ходих днес на интервю за работа, казаха, че ще направят една присявка и ще се обадят другата седмица дали ще съм из между одобрените.

А по-късно вечерта ми се обадиха от предното интервю, на което бях ходила и на което искам да работя.Направили са отсявка и в понеделник главният шеф (от София), щял да проведе интервю и да реши кой ще заеме позицията.Да ми стискате палци, ей Praynig Mr. Green !
 Hug

# 198
Здравейте!
Аз питах целия свят за Скай и накрая се отказах,т.е.майка ме накара да се откажа.Мненията бяха противоречиви,има доволни и недоволни,има отменени полети и невърнати пари...С тях за 4мата ни излиза 712е,а с редовните Лх единствения полет без нощувка излиза 1526е,разликата е космическа,вече бях измислила къде да похарчим спестените 814е,но уви,майка залага на сигурното .И си е права ако случайно отменят полета Виена-Лисабон тя е сама с Инес,говори само Португалски и Бг,няма да я разберат,а и на летището няма гише и така.....Но пък като ми мине изпита живот и здраве ще ги тествам всички нискотарифни всяка Събота и Неделя до някъде за 30-50е си струва и ако не е тоооолкова страшно следващия път може и с детето.
Нова,това до Порто за 3-мата е супер цена,от тук няма такива цени,само със Скай на майка излиза 198е с Лх за сравнения 370е, на нас двамата с Лх по 390 всеки,а със Скай   435 общо,на Ини с Лх е 380 ,а имаче 158е,но това е крайното решение остава сигурното с Лх,които са ми супер неприятни,летя с тях отдавна,за цената не са нищо особено.
Дани,стискам палци от сега.
Светле,трябва да резервирате бързо,защото всеки ден цените се менят има сни ,в които е 0,01е+таксите и излиза около 140е в двете посоки.
Целувки и приятен уикенд.  bouquet

# 199
Medi, писах ти на лични. И сега като разгледах писаното тук само искам да вметна, че и аз имах опасения за отмяна на полети и затова три седмици подред всеки ден следих полетите им от Виена и от Лисабон на сайтовете на летищата- нямаше нито един отменен или дори по късно излетял. А иначе Скайюръп си кацат на Виенското летище, ползват се същите терминали както всички други полети - в Лисабон беше по същия начин.

# 200
А освен това сега се сетих, че вече полетът им се води София - Лисабон с прехвърляне във Виенар т.е. в цената ти е включен и skylink, т.е ако по тяхна вина не се извърши втория полет ти осигуряват нов билет, а за хотел не съм много сигурна. Някъде по сайта им го пишеше

# 201
  • Стара Загора
Къде изчезнахте всички?Темата нещо позамря.

Днес направих бисквитена торта, че много ми се беше прияла.
Готвя се за утре (какво да обличам, после ще се лакирам...).Да не забравите да ми стискате палци за работата Praynig !

# 202
За полетите - аз така ги избирах че да съвпадат летищата и часовете. Доста се порових но не съжалявам, хем спестихме доста пари хем се расходихме и видяхме поне малко от Мадрид. Относно отмяна на полет тогава не съм го мислила, но то и на скъпите компании пак може да отменят полет, пак е с прехвърляне.
Дани стискам палци за утре, ще те чакаме с добри новини. И аз вчера си мислех за бисквитена торта, много я обичам и тези дни ще си направим.
Тук от Петък почти постоянно вали и ни се провалиха плановете за расходки на открито, та само обикаляме търговските центрове. А на север как сте, гледам че там е по-топло от тук  #Crazy

# 203
Лиони доколкото разбрах си пътувала със скай до Лисабон или се лъжа newsm78Ако е така щ? споделиш ли пове4е подробности,как резервирахте?какво правихте толкова време във Виена?сама ли пътува?Въобще такива интересни нещица.Благодаря Hug
Дани стискам ти палци Praynig

# 204
Копирам част от отговора, който писах на Medi на лични. Да летяхме със СкайЮръп. Билетите купих от сайта им. Беше перфектно - никакви закъснения, много добра организация. Отгоре навсичко на отиване летяхме на 14.02. и по случай Свети Валентин имаше поставяне на рекорд за най много целувки във въздуха - целувахме се с мъжа ми два пъти и ни подариха ваучери за безплатно пътуване. Пътуването ни беше просто разходка до Лисабон. В промеждутъка между полетите на отиване се помотахме из Виена - пътя от летището до центъра на Виена е 15 мин с специалните летищни влакчета /цена в едната посока на човек 9 евро/ или 30 мин. с нещо като градско влакче /цена 3,40 евро на човек/ или с автобус от летището /6 евро на човек/. И трите спират горе долу на едно и също място. В Лисабон бях резервирала кола и с колата стигнахме до хотела. Влюбих се в Лисабон и задължително ще повторя. Съжалявам, че бяхме за толкова малко време. Навръщане имаш два варианта- единия е кацаш във Виена в 6,00 и чакаш полета до София, мисля че беше 18,45. Вторият е както направихме ние и не съжалявам - резервирах за една нощ хотела, който е на 200м от изхода на летището. Дамата на рецепцията беше мното мила и ни настани в 7,00 часа, въпреки че по правило е след 14,00. Наспахме се до обяд и после пак се разхождахме във Виена/това ми беше 5 ходене във Виена и още не ми е омръзнало/. на сутринта беше лесно - само си взимаш багажа и ходом за 2 минути си на летището.
Преди да тръгнем и аз отделих доста време да изчета всичко по форумите за Скайюръп , защото мъжа ми е леко недоверчив към всичко, което е евтино и защото щяхме да пътуваме с детето /вярно, че е на 15 години, но все пак е дете/. Имаше мнения, че закъсняват /преди всичко при излитане от София/, но отменени полети нямат. Наистина съм пътувала доста с различни авиолинии, но с изключение на това, че Скай не дават храна на борда , друга разлика няма. Всъщност дават, но срещу заплащане и цените са доста по евтини от тези на софийското летище. Резервацията за хотела направих от сайта им http://www.nh-hotels.com/nh/en/hotels/austria/vienna/nh-vienna-a … ort.html?rol=MAIL. Хотелът е много чист и хубав.  Цената за двойна стая с допълнително легло беше 165 евро.  Щом детето е на 3 години предполагам, че ще минат с единична.
На летището във Виена има склад за багаж, цената е 3 евро на брой/ на ден. Ние на отиване там си оставихме багажа. На сайта на летището http://www.viennaairport.com/jart/prj3/via/website.jart?rel=en&a … serve-mode=active има всякаква информация - за транспорт от и до летището, за багаж, за места за губене на време и т.н.

# 205
Лиони благодаря за бързия отговор,само неможах да разбера защо сте наели хотел при положение,4е сте били там през деня и в крайна сметка пакк сте се разхождали във Виена newsm78 или просто да си по4инете малко?

# 206
Божее а аз сега разбирам 4е полета не е директен Rolling Eyes какво ли съм гледала...
А 6то се отнася до времето на север....ами 2 дена се мъ4и да вали..но е приятно...
Вики забелязах те по готварския Peace аз пък днес забърках пиле с болярски сос..но попортугалено bowuu
пиле,буркан 4ервен фасул,консерва царевица,сос на Guloso (pimentos) малко масло ,малко вода и хоп в фурната  chef..много вкусно става...
Дани не се съмнявам 4е тебе 6те изберат....успех Hug
лека седмица на вси4ки ви Hug

# 207
Светле какво да се прави млада булка Laughing нямам много опит в кухнята и понякога ми се повръща от еднообразие и крада идейки. Аз от около 10 години живея отделно от родителите ми, но като студентка бях повече на суха храна и готвех 2 пъти в месеца а сега всеки ден  ooooh! ... и то различно за малкия и за нас. Няма да забравя когато с мъжа ми почнахме да живеем заедно, след една седмица каза "Аз немога всеки ден Санчо да ям"(един български салам). Аз тогава и работех и ...
Дани чакаме новини  Praynig
lioni70 много полезно инфо  Hug мнооого благодаря. Аз още от сега почнах да гледам билети въпреки че планираме чак за следващата Коледа да си ходим до БГ.
Днес май пак ще се разминем с разходки  Sad ту вали ту слънце грее но е и доста хладно. А Крис кога проходи кога взе да щурее вкъщи. Новото е да скача по леглата но още не е стабилен и може да тупне на земята. Прахосмукачката също е на почит. Как лети времето.

# 208
Оо Вики напълно те разбирам..а и готварския е 4удесен за идейки Peace
Хубавото в нас е 4е от на4алото се яде веднъж само ве4ер..и за това само 1 път готвя newsm78...на обяд всеки се спасява..
Дани  Thinking
Доре,Фортее къде се изгубихте?
Тук времето е страхотно... Peace
Цитат
Светле,трябва да резервирате бързо,защото всеки ден цените се менят има сни ,в които е 0,01е+таксите и излиза около 140е в двете посоки.
Меди не намерих такива цени newsm78...най евтино ми излиза 198? на 4овек и то в дати които не ме устройва #Cussing out
Цитат
Ама и аз каква лекция дрьпнах по полетите, но нали по стечение на обстоятелствата сьм Пантелей пьтник, та...
NaughtyНоваа  ние сме доволни на лекцията...нали си с опит.
Зоуи какво стана с у4енето?Или се отказа ве4е?

# 209
светле не питай,4е ме е срам да кажа как се отказах EmbarassedТука времето също е страхотно,направо си е жега,по къс ръкав се разхождам,но проблемът е,4е много бързо се мени,както е жега сутринта,така може изведнъж да завали ooooh!Не съм ви се оплаквала,4е Дани пак е болен,от една седмица се вла4и със сополи и кашлица,а от събота е с температура и разстройство(което мисля,4е овладях) и апетит съответно няма,пак го спрах от яслата и ако до утре не спадне температурата пак ще трябва да ни олекне джоба с 60 евро за консултация Rolling EyesДано да ни се размине антибиотикът Praynig

Общи условия

Активация на акаунт