Scrapbooking, Фотошоп - 47

• 27 524
  • 589
  •   1
Отговори
# 315
Mле4ко страхотна е -много сладка и детска, а малкия  е ....направо да го схрускаш:)
Контеса -според мене малко снежинки, които се сипят отгоре ще са добър завършек!
Позволявам си да изкоментирам въпреки че не творя:( заедно с вас, но толкова редовно  ви следя и чета, че имам чувството че мога тук -там да вмъкна някое мнение....Ползотворен ден на всички!
Една молба -Малена включи ме към списъка с приятели- василена2004  Praynig

Докато пишех Тед е постнала новия вариант -сега е перфектна -комбинацията лила и зелено ми е една от любимите!Е и модела си го бива!  bouquet

# 316
miona видях, че чакаш бебче Grinning Не знам дали съм ти честитила  bouquet Пожелавам ти лека бременност и красиво бебче като сестричката му Hug

# 317
Здравейте!
Плачолинке-много идейно така със Снежко по средата.Готина е! Peace
Млечко-супер сладка детска и шаренка рамка! Hug
Контеса-снимката ми идва малко тъмна.А какво да сложиш и аз нямам идея.
Чочка-интересна е Hug
Теди-така е много по-добре.Цветенцата може да са в лила

Ето и от мен

# 318
  • Пловдив
Здравейте!
Отдавна не съм писала, но времето все не ми стига...
Контеса - аз също смятам, че снежинки ще паснат най-добре за случая.

Аз направих нещо различно и е за подарък, затова ще го покажа, надявам се да изненадам девойчето приятно  Heart Eyes

В действителност не е толкова тъмен колажа/по-топъл е/,нещо snimkа.bg го е  попроменил. Sad

# 319
  • In the jungle out there..
Благодаря момичета! Много се радвам, че ви хареса последната ми творба Hug Между другото, снимката е колаж, но явно добре съм се справила, щом нищо не споменахте по въпроса Mr. Green Ето оригинала:

Чочка, Лати, Тед_кат, харесват ми Peace
Контеса, присъединявам се към идеята за малко снежинки. Елементите, които искаш ще кача малко по-късно и ще ти дам линк Wink
Млечко, много е сладка и нежна, но мисля, че трябва да намалиш сатурацията на момичнцето Peace

# 320
kalaza, ако не беше казала нямаше да се сетя - наистина страхотно си направила колажа, специално се върнах да видя рамката Wink изобщо не си личи Grinning

# 321
благодаря за критиките, че ги имам предвид Peace

# 322
Млечко, Лати, не е четка, такъв е фона, не мога да ги направя лилави.... Преди имах такава четка, но откак ми се затриха, само снежинки съм си качила, другите нямам нерви една по една да ги качвам.

# 323
Калаза-хайде сега кажи как изряза толкова хубаво малкия сладур, че въобще не личи, че е колаж!Страхотно си се справила!  bouquet

# 324
Ето така  Mr. Green

# 325
kalaza-Благодаря!  bouquet
Нещо се запалих по колажите напоследък и ще пробвам.Още веднъж мерси!  bouquet  bouquet  bouquet

# 326
kalaza,страхотна е!Изобщо не личи,че е колаж!
Млечко,много е весела,и аз мисля,че момиченцето е по-ярко от останалите елементи.Ако го пооправиш ще стане перфектна!
Голяма продуктивност напоследък,явно застудяването действа вдъхновяващо! Wink

http://images.ilenia1.multiply.com/image/3/photos/1/orig/105/Nia … amp;nmid=70028624

# 327
Ilenia мноооого ме кефи Hug  bouquet  bouquet

# 328
Ilenia, страхотна е! Ако позволиш една забележка, зелената рамка малко тежи върху тази нежна снимка...

# 329
Far Away, Heart Eyes
Ilenia, страхотна е! Ако позволиш една забележка, зелената рамка малко тежи върху тази нежна снимка...
Позволявам,разбира се  bouquet,даже се радвам.Много се чудих за тази зелената рамка,но без нея ми се стори много празно.Може да пробвам пак да я махна,но по-късно,че сега ме зоват други задължения. Wink

Общи условия

Активация на акаунт