Scrapbooking, Фотошоп - 47

• 27 453
  • 589
  •   1
Отговори
# 480
  • In the jungle out there..

fun lovin, много ми харесва, само нещо топличко (жълтичко) ми липсва отдясно на снимката  Rolling Eyes

Дамаянти, върха!!!  bouquet Много ми харесват всичките!

SheDevil, много са свежарски Peace

contesa, тези "рамка в рамка" не ме кефят нещо newsm78 Другите ми харесват Peace

Lati, супер е, най-вече снимката Crazy

# 481
Здравейте на всички от мен. )))

Не знам дали тук му е мястото, но все пак ще попитам. )))
Някой от вас правил ли е фирмена папка? Евентуално ми трябват линкове с малко идеи, и такива от които да си изтегля по-изчистени орнаменти.
Ако някой е срещал нещо подобно ще съм му много благодарна. )

# 482

И аз да пусна мой календар.Стигнала съм до юни,така че ще ви досаждам малко.Кажете си вашето мнение Praynig

Последна редакция: вт, 18 дек 2007, 15:45 от angyL.A.

# 483
Най-после и аз да се отчета с нещо по-различно от новогодишно или календар.Анджи, давай в същия дух и не се отказвай,знам че е трудно ,но си струва.

# 484
  • Czech Republic
Здравейте мили дами!

Много и хубави рамки напоследък!

Биляна, много хубави снимки от карнавала! Децата са много сладки, а твоята Малена е като Палечка - принцеса на цветята! ПС. Поканих те за приятелче в мултито, та ако решиш, ще се радвам да ме приемеш като френд! Hug

Дамаянти, ти си неуморна и пълна с идеи - последните ти рамки са страхотни!  bouquet

contesa, много добри неща и съм съгласна с коментарите от Дамаянти! Heart Eyes

Lati, много сладка тази за Тед_кат! Hug

kalaza, много ми харесва!  bouquet

angyL.A., много сладка снимка - супер календар! Heart Eyes

placholina, чудесна е! Hug

Отдавна не съм се включвала с нещо ново, та днес нещо, но надписа май малко тежи. Обаче като го намаля и става невзрачен, а толкова ми харесват тези букви... Как ви се струва на вас?

# 485
Наталина,чудна е  bouquet

# 486
  • Бургас
Да ви покажа и тук моя опит за състаряване. Благодарности на Ани69   bouquet

# 487
Наталина, страхотна е!  bouquet
не знам за буквите, но елхичките са мммммм  Heart Eyes

# 488
# 489
  • София
Ilenia  Много е хубава  newsm10

mle4ko Харесва ми как се е получило , и с розите много добре е станало.  Hug

natalyna  Според мен е много добре с този надпис - не мисля ,че тежи   bouquet

# 490
Илиния, това цвете дето се подава иззад снимката,хич не му е мястото при зимните елементи  Heart Eyes

Питанка към варненки: Знаете ли къде могат да ми направят хубави и качествени коледни картички, опитах в Ди енд Джи - само нервите ми вдигнаха  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 491
Илиния, това цвете дето се подава иззад снимката,хич не му е мястото при зимните елементи  Heart Eyes

Питанка към варненки: Знаете ли къде могат да ми направят хубави и качествени коледни картички, опитах в Ди енд Джи - само нервите ми вдигнаха  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

в Екстрийм, там винаги печатам спешни неща
kalaza - много ми хареса рамката от раз като я видях
placholina- типично в твой стил - харесва ми
mle4ko - много добър опит за състаряване, ама за какво ти е - нали сте млади  Crazy
Ilenia, готина е и цветето никак не ми пречи Wink
natalyna, като ти видя ника, и знам, че ще покажеш нещо наистина хубаво Laughing
Lati, рамката е много готина, но снимката ми се струва неподходяща - какво й е коледното? 2 полудяли хлапета hahaha
Дамаянти, на последната бордюрът от копчета горе натежава в сравнение с празния долен край /ох че го обясних Crazy/иначе рамката и цветовете са мнного готини
на влад с жълтото балонче, балончето доста изкуствено стои и като цяло това тъмно яке и ярко балонче не ми се вързват с есенната кафяво бежова гама на рамката, някак чужда стои, ама може и да не съм права Thinking

# 492
Моля ви за коментари, забележки и препоръки 

# 493
  • In the jungle out there..
На мен много ми харесва Peace Единственото, което бих променила е шрифта и цвета му. Може да пробваш със сиво, вместо черно, а почивните дни да са в някой по-интересен нюанс на червеното. Така е малко...хмм...скучен Rolling Eyes

# 494
  • Czech Republic
Ати, на мен много ми харесва! Аз не бих променила нищо! Много е нежен и грабва окото!

Благодаря на всички, които изкоментираха рамката ми - оставих я така! Hug

Биляна, много ценя мнението ти - благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт