Отговори
# 255
  • София
Честит 1-ви рожден ден на Елисавета на шамЕнет, Теодора на iva_bebe, Александра на vi_ki, Владислав на Net, Живко на Елито, Микаела на Vessito, Петя на avella, Лора на nacheva, Ваня на stefka_todorova, Павлина на hri2672.
Пожелавам щастие на всички дечица и техните семейства!
Наздраве!!!

Много, много ме вълнуват всички разкази за раждания - мога да ги чета по сто пъти, и пак ми става едно мило...Няма по-хубав миг в живота на една жена, според мен, от този, в който чува за пръв път бебето си да плаче, и после го гушка за пръв път! Ето затова си струва да си жена(ако и да има негативи от сорта на гинеколог, мамолог и пр.)

# 256
  • София
Честит 1-ви рожден ден на Елисавета на шамЕнет, Теодора на iva_bebe, Александра на vi_ki, Владислав на Net, Живко на Елито, Микаела на Vessito, Петя на avella, Лора на nacheva, Ваня на stefka_todorova, Павлина на hri2672.    bouquet

# 257
  • София
Честит 1-ви рожден ден на Елисавета на шамЕнет, Теодора на iva_bebe, Александра на vi_ki, Владислав на Net, Живко на Елито, Микаела на Vessito, Петя на avella, Лора на nacheva, Ваня на stefka_todorova, Павлина на hri2672. newsm67
Да не слизат усмивките от лицата им, да растат здрави и мааалко палави Hug

# 258
  • СОФИЯ
на Елисавета на шамЕнет, Теодора на iva_bebe, Александра на vi_ki, Владислав на Net, Живко на Елито, Микаела на Vessito, Петя на avella, Лора на nacheva, Ваня на stefka_todorova, Павлина на hri2672
Да са живи и здрави,щастливи и безгрижни!!! 

# 259
Честит 1-ви рожден ден на Елисавета на шамЕнет, Теодора на iva_bebe, Александра на vi_ki, Владислав на Net, Живко на Елито, Микаела на Vessito, Петя на avella, Лора на nacheva, Ваня на stefka_todorova, Павлина на hri2672.

Хайде и аз да се наканя да поразкажа за раждането. Много миличко ми става като чета всички ваши разкази. Бих си копнала разказа от миналата година, ама нали се беше скапал сървъра, та се изгубиха някои неща и моето раждане там, ама така или иначе за мен си е незабравимо.

Терминът ми беше на 10-ти декември, но всички доктори казваха, че бебето върви 1-2 седмици и по-малко и аз бях твърдо убедена, че ще преносвам, даже околните бях убедила. Обаче Викито не мислела така. На 5 декември в сутринта в 2-3 часа почват едни контракции - ама няма като по учебниците на 15 минути, после на по-кратки периди, ами директно на 5 мин. Лежа си аз дишам си, викам си подготвителни контракции са това (на Бракстън-Хикс ли бяха Wink ), както и предната вечер. Обаче не спират, а се засилват. Аз се натискам в леглото и си викам, че е абсурд да родя толкова рано (цели 5 дни преди термина! Wink ) и чакам всеки момент да ми мине. Wink Събуждам мъжа ми, питам го дали има контракции  Laughing. Превивам се още известно време на леглото в очакване да ми мине, като не става тая работа, а болката вече стана нетърпима, грабваме багажчето и отиваме в Тина Киркова да видят какво става, аз все още с надеждата, че ще ни върнат Wink. Дежурният лекар ме преглежда и казва, че имам 5-6 см разкритие. Аз му викам "Е, тъкмо за упойката съм дошла" Wink Сестрата разправя, че щом досега съм изтърпяла без упойка, значи мога и без упойка да родя, ама аз де да знам какво следва, искам си я. Чак сега почвам да звъня на докторката, с която имам уговорка да ме изражда, а тя ми вика по телефона: "Абе момиче, защо чак сега ми се обаждаш, че ти всеки момент ще родиш"  Shocked . Аз невярваща се смея. Както и да е, дойде за 15 мин. д-р Ковачева. Спука ми водите и ми казва как да дишам, а аз й разправям, че тъкмо този ден по-късничко съм на уроци за дишнето по време на раждане, а вечерта съм на театър. Wink Напъвам се много и когато ми казват, обаче от нисък хемоглобин ли, кръвно ли, на 2 пъти при напъването почти изгубих съзнание и не чувах за кратко нищо, притъмня ми и после виждах само лампите и докторите. Обаче не можех да се предам точно сега, на  бебето още малко му трябваше. За мотивация ми споменаха думата "форцепс" и след още 1-2 напъна в 7.33 часа сутринта се роди моето прекрасно малко момиченце. Видях му малкото синьо дупе и гръбче, после ми го дадоха да си го целуна. Вече нямаше по-щастлива от мен на света!  Heart Eyes

# 260
Ей, момичета - чета и си мисля каква страшна сила сме ние жените с тази цялата магия- износването на едно бебе от зрънце и цяло едно раждане с напъните, болката и сладката умора след всичко това ... Възхищавам се на нас самите !

Честити едногодишни малки човечета на всички мами днес - Елисавета на шамЕнет, Теодора на iva_bebe, Александра на vi_ki, Владислав на Net, Живко на Елито, Микаела на Vessito, Петя на avella, Лора на nacheva, Ваня на stefka_todorova, Павлина на hri2672 !

# 261
  • Sofia
Здравейте и от нас   newsm51 Вече сме страшно големи на цяла 1 годинка newsm44
Не съм влизала от една седмица някъде и рожденниците са страшно много да ги изброя всички Hug така че ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН   на  малките съкравища да са живи и здрави за да радват гордите си родители  bdbaloni

# 262

Днес рожденниците - Елисавета на шамЕнет, Теодора на iva_bebe, Александра на vi_ki, Владислав на Net, Живко на Елито, Микаела на Vessito, Петя на avella, Лора на nacheva, Ваня на stefka_todorova, Павлина на hri2672, да палуват и лудуват! Да са здрави и честити! И послушни - не сърдити! !

Тини и Зизу, ама страшен театър сте спретнали!
Много вълнуващи разкази, благодаря на всички, които споделят с нас!

# 263
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Елисавета на шамЕнет, Теодора на iva_bebe, Александра на vi_ki, Владислав на Net, Живко на Елито, Микаела на Vessito, Петя на avella, Лора на nacheva, Ваня на stefka_todorova, Павлина на hri2672   !
Много радости и щастие ви желаем!!!
Майчета, страхотни разказчета! Heart Eyes

# 264
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Елисавета на шамЕнет, Теодора на iva_bebe, Александра на vi_ki, Владислав на Net, Живко на Елито, Микаела на Vessito, Петя на avella, Лора на nacheva, Ваня на stefka_todorova, Павлина на hri2672   !Ох с тия разкази smile3518 ми е едно плачливо и миличко....Мойто раждане беше секцио,всичко беше планувано и нямаше изненади,ма ще разказвам за него по нататък,та си представям какво ви е било с тези екшъни и изненади,било то приятни или неприятни ooooh!Шемет къде го чете това за страховете и периодите на неспане??Алекс  всяка вечер се буди по 167439087087 пъти,плаче неистово,едвам се успокоява и най интересното е че като съм права спира да реве,като поседна на леглото веднага рев #CrazyНе мога да си го обясня-все едно изпитва ужас да не го сложа на леглото.То естествено и зъбите го мъчат ама пък чак толкова newsm78Искам да питам тези където им мина рож.ден-от къде поръчахте торта и доволни ли сте?Аз се колебая между Лъки и Лагуна newsm78 а времето си наближава аз още не съм отишла Confused

# 265
  • Под Сините камъни
ЧеститиРожден Ден на Елисавета;Теодора;Александра;Владислав;Живко;Микаела;петя;Лора;Ваня и Павлина да са живи здрави и много щастливи за радост на мама и тати на МАСКО много е готина малката с тази каска на главата  А моето раждане беше такова:на 3 декември вече преносила с 3 дни на гости са свекървата малката сестра на моят съпруг и зета прави кошарата за бебето нямяше никакви признаци малкото човече да е решило да излиза към 12 вечерта гостите си тръгнаха както винаги на мен пак не ми се спеше разтребих си масата оправихси тоалета за лягане и в леглото да зяпам тв тъкно се нагласих с петдесет зора и пак ми се ходи до тоалетна ужас си мисля аз ставам и в този момент ми се плисват водите ами сега седя и мисля да събуждам ли мъжа или първо баня и тогава но го събудих преди банята .Отиваме в болницата към 1 след полунощ там след преглед остановяват 1 см разкритие което е нормално след едно раждане  така викам си аз ще има пак чакане нямах кой знае какви болки  но след час два елате да видите неможех да ходя от болки но нищо малкият човек не иска да излиза включиха ми система рано сутринта към 11 вече решиха че трябва да ме качат на магарето и така след упорити напъни към12.40 малкият човек се роди със увита пъпна връв около връта и с ръка на челото.Но нали знаете че в момента в който вземем малките съкровища и забравяме за болката.То и голямата я раждах трудно но тава е за друг път.

# 266

# 267
Честита първа годинка на Елисавета на шамЕнет, Теодора на iva_bebe, Александра на vi_ki, Владислав на Net, Живко на Елито, Микаела на Vessito, Петя на avella, Лора на nacheva, Ваня на stefka_todorova, Павлина на hri2672! bdbaloni

Поли, идеята ти да споделяме раждането на малките слънчица наистина е страхотна  Hug
Днес ще съм гласът на Nacheva, много ви благодари за пожеланията за РД на малката Лорка  Hug Hug Hug но просто няма възможност да го направи лично.

# 268

От здраве да не се отърват и усмивките не слизат от лицата им.Прегръдки и целувки на всички/особено за Теа/
Аз само с лекари и зъболекари се разправям заради баткото ooooh!.Нямам настроение за нищ Tiredо.Лека вечер на всички Heart Eyes
така ми става хубаво като чета разказите покрай раждането-ма като ми стане едно мило,едно плачливо......

# 269
Eй, ама наистина всички много интересни неща споделяте за времето преди около 1 година  Hug
Ще взема , ако сколасам и аз да споделя моите емоции  Peace
Във всеки случай - признавам един ден преди 6 Декември тази година, лягайки си ...всичко ми мина пред очите пак  Grinning ... много е вълнуващо наистина  Peace
Искам и снимчици от рождения ден да сложа ... ама пак като успея ... не че са много  Wink - голяма патрдия беше, най-важните неща не свърших  Tired
danielad, нашата торта беше на "Росита" ... хубава казаха била  Party , ефектна по моему - със сигурност Peace .... но и аз не съм фен както някой писа на тези глазури отгоре ... цяло захарно пате хартиса  Wink
Иначе  Л а г у н а  със сигурност са ДОБРИ !  Peace

Общи условия

Активация на акаунт