Перник - 8 - Среща - гореща

• 15 730
  • 304
  •   1
Отговори
# 225
 Eми всеки ще кажа по някой "отличителен" белег и така.Като наближи времето ще си кажем. Laughing

# 226
Да аз си зададох същият въпрос newsm78 Embarassed

# 227
Споко, миналата година се чакахме на първата пейка при Двореца Crazy Познахме си, то си ни личи, че сме от БГ мама Flutter Crazy Аз познавам Бобя, Котка, Светлето...като видите няклоко жени на куп, някои с деца, това сме Heart Eyes

# 228
  • Перник
И аз съм съгласна с Лудетина за времето - ако е лошо отлагаме за следващата неделя  Peace
И както казва Милена - ще се познаем, миналия път не се бяхме виждали и се познахме. Ако искате, за да няма объркване, пак да се видим на първата пейка при Двореца, пък после ще седнем на кафе.

# 229
Първата пейка? Коя е първата пейка, аз съм там почти всеки ден и не се сещам коя имате предвид. newsm78

# 230
най-близката до Двореца, на една линия с Дивотниското, тея пейки

# 231
# 232
Трай си malinka84 ще се повъртим и ще ги намерим.
 *milenna*  я кажи имаш ли скайп да ти метна една моя снимка, та ако аз не ви позная поне ти мене да ме видиш.

# 233
Трай си malinka84 ще се повъртим и ще ги намерим.
 *milenna*  я кажи имаш ли скайп да ти метна една моя снимка, та ако аз не ви позная поне ти мене да ме видиш.
имам milenna21

# 234
 Joy Много готино!  Joy Предлагам да си лепнеме по една бележка на ревера с надпис БГ Мама и готово. Grinning
Там сме , ако не ни мине котка път. А ако вали- за другата Неделя. Ок.
После ще се включа пак, за да ви разкажа как мина прегледа при хомеопат. Вчера бяхме.

# 235
Joy Много готино!  Joy Предлагам да си лепнеме по една бележка на ревера с надпис БГ Мама и готово. Grinning
Там сме , ако не ни мине котка път. А ако вали- за другата Неделя. Ок.
После ще се включа пак, за да ви разкажа как мина прегледа при хомеопат. Вчера бяхме.
оооо, Боби разкажи и мен ме интересува Praynig Къде, как, колко newsm78 Само с деца ли работи, какво пита и т.н. Praynig

# 236
Мен също ме интересува въпроса за хомеопата,ще чакам отговор с нетърпение Wink

# 237
Значи. Ходихме при една жена в София. Към нея ме насочи една мама от темите за хомеопатия в Здравния. Консултацията( защото то не е преглед) продължи около час и нещо. Струваше 40 лв. Ние за Вики отидохме, но пациентите са на всякаква възраст. Когато си  чакахме реда имаше една възрастна жена вътре, а след нас чакаше детенце на 2 годинки, така че - хора всякакви могат да идат.
Как поротече: жената задава въпроси и си води записки, като пита за най- различни неща - как съм го родила, колко време е продължило, била ли съм на системи и т.н.; от какво е боледувал и горе- долу кога; правени ли са му операции и от какво; в каква поза спи, на коя страна; кои цветове предпочита; на какво обича да играе; кои храни яде и кои не обича; кога е проходил; кога е проговорил; първото зъбче; лесно ли постига желанията си ( когато иска нещо, а ние му откажем примерно продължава ли да настоява) спортува ли; обича ли да рисува и какво;... сигурно има и още, ама не се сещам. В общи линии през цялото време разказваш каквото се сетиш за детето, за поведението му, за страхове, за игри..за всичко.Дали има някакви наследствени болести...
После ни изписа едни гранулки - Силиция( не съм сигурна за произнишението) и каза да разтварям едно топченце в 3 пръста вода( но НЕ минерална) и така 3 пъти на ден , като Вики всеки път да изпива по една глътка и останалото да го изсипвам.Това се прави 7 дни. Каза да не мудавам през това време мента( чай, дъвки, бонбони), алкохол( Вики обича бира Laughing), шоколад... и още нещо беше май newsm78..не си спомням, трябва да питам Пламен, както и да е. Каза вече никаква паста с флуор или таблетки/ капки за зъбките. Купих му хомеопатична паста - 1,80 лв., а лекарството е 2,80 лв. - хич не са скъпи.
За сега това се сещам. Ако имате въпроси - ей ме тък съм.  bouquet

# 238
Леле Боби ooooh! ма много неща те е питала тази жена ooooh! Аз ако отида как да и кажа кога съм проходила и проговорила #Crazy То сигурно и майка ми не помни....и как ме е родила #Crazy И възрастните ли ги пита за тея неща newsm78

# 239
  • Перник
Момичета,имам един нестандартен въпрос!
Само не си мислете,че вярвам в тези неща,но напоследък,всъщност това е доста дълъг период,в живота на една моя позната се случват само лоши неща,няма късмет и все несполуки й се случват.Може да се каже,че психически дори не е добре и за пореден път остава без работа.Всичко това ме кара да си мисля,дали не й е направено магия.За мен този въпрос е напълно чужд,но лошите хора си нямат работа и правят всякакви мърсотии.
Та,затова можете ли да ми кажете къде в Перник мога да намеря жена,която да ми каже повече за моята позната и дали има нещо вярно в това за магията,и да ми каже какво да направя.Въобще не ми се ходи при такива жени,но човекът ми е много близък и ако се окаже,че се мъчи,заради гадостта на другите,няма смисъл - заслужава нормален живот като всички други.
И пак - не се учудвайте от нестандартния ми въпрос.Надявам се някой да може да ми помогне!

Общи условия

Активация на акаунт