На море в чужбина - 2008 - Всичко по темата!

• 78 527
  • 638
  •   1
Отговори
# 330
Pipince все споря с теб(нищо лично  bouquet)ама понеже държиш да сме точни погледнах въпросният Марти Мира в Кемер и е на 75 км от летището в Анталия,че и с кофти отзиви Wink
http://tr.otzyv.ru/hotel_descr.php?id=725
За бърз трансфер с малко ревливо хлапе,само Белек или Лара

Момичета отворих сега сайта на акватур и виждам,че имат полети и в четвъртък и в събота от сега,това значи,че от сега правят и 10дневна комбинация, нали не ме лъжат очите ми newsm78

# 331
  • София, България
Mila mama  Hug

да, предполагам че ще ти направят десетдневен пакет  Peace
Само че за през юли-август пускат директно пакети на които пише - Анталия 10 дни.
Но иначе не виждам никаква причина да не ти направят такъв пакет и сега.
Ти за кой хотел мислиш?

# 332
  • Paradise
Mila mama, в спора се ражда истината, споко Grinning
Аз чета отзивите на германците.
На руснаците критериите са други, поне за мен Simple Smile

Хотелите в Белек и Лара са едни, хотелите в Кемер са други Wink
Все пак стремежът на турците е да превърнат специално Белек в голф курорт, затова и цените на предлаганите пакети са така високи.
А за тези цени бих отишла на по-други места, а не в Турция.

На Аква тур офертите за полет в четвъртък също са със 7 нощувки.
Излизат малко по-скъпо от тези в събота, защото са с друга авиокомпания.
Така ми обясниха от агенцията.

# 333
  • BG
Здравейте момичета, току що платихме за Кемер - хотел Гранд Гюл от 17.05, дано само времето да става за плаж, мин. година бяхме 1 седмица по-късно в Алания и беше супер.

# 334
  • Варна
Ние се замисляме за Испания, колебая се за Порт Авентура в Коста Дорада, или пък Валенсия/Бенидорм - за там не съм се спряла на хотел/.
Моля ви, ако някой има впечатления да сподели...

# 335
  • Край морето
Здравейте момичета, току що платихме за Кемер - хотел Гранд Гюл от 17.05, дано само времето да става за плаж, мин. година бяхме 1 седмица по-късно в Алания и беше супер.

Ира,

Разчитам на теб да споделиш впечатления. Аз също направих резервация за този хотел, но от 14 септември. Девойките от офиса на Ботев на Алфа тур много го препоръчаха. Бях си избрала още 2 хотела (даже малко поскъпи), но те казаха че този е за нас.

# 336
Здравейте на всички "професия-турист",
Вече съм сигурна ,че Алфа тур предлагат 10-дневни пакети в Турция.Днес бяхме в офиса на среща за избор на хотел.И от токлова избиране и чудене ,накрая май ще повторим като миналата година Club Victoriq= 3 звезди е  ,но е страхотно  компактно хотелче,с много добро обслужване ,приветлив персонал и невероятно добре поддържана градина Heart EyesЕх размечтах се.........Та така -тези .коиъо искат повече от 7 дни могат да проверятв Алфа тур.
А от Аква тур ми казаха ,че 10-дневнитеим пакети ще започнат от юли месец,но на мен нещо неми се вярва newsm78май мацката в офиса не беше много компетентна!

# 337
  • София, България
tsve_te  Hug

не така бе душа  Mr. Green
Аз и преди бях писала, че на Аква тур 10 дневните пакети започват от юли. Много правилно ти е казало момичето. Пускат ги за пиковия сезон юли-август.

Я дай линкче да видим снимки от миналата година  Flutter
или поне сайта на този хотел Виктория. Как беше храната?

А мъжете  Mr. Green 

П.П. Честит рожден ден на малкия на патерица  newsm59  Gift  party023

# 338
  • София, България
не по темата

абе какви са тези щурмоваци и изтребители??? newsm78
нещо май съм пропуснала ... Rolling Eyes

# 339
не по темата

първоаприлска шега от главнокомандващите  Mr. Green

# 340
  • София
чак сега обърнах внимание на новата си титла "изтребил прехващач"  newsm08

# 341
  • София, България
не по темата

първоаприлска шега от главнокомандващите  Mr. Green

хихи много съм тъпа  ooooh!

сега се сетих за 1 реклама - изтребва ги до крак  Mr. Green

# 342
много са ни готини титлите  hahaha

# 343
  • Край морето
Не е истина.... докато разбера за какви изтребители говорите.... Joy

Дайте идеи за почивка с дете до средата на юни. Септември си заплюхме в Кемер Joy, но няма да издържа до тогава, така че ще трябва да спасявам положението в началото на лятото. newsm78

# 344
мона лиза,
По-горе беше питала за Коста дел Сол,
ние бяхме през пролетта - ставаше малко за плаж, но повече за разглеждане и разходки.
Взехме си кола под наем и първо обиколихме отделните курорти като Марбея, Беналмадена,
Торемолинос, Фуенгирола. Ходихме до Ронда и Севиля. Друг ден - до двореца Алхамбра в Гранада, навръщане през градчето Нерха с Балкона на Европа. Там е сниман филма Синьо лято /който го помни, де/.
 Бяхме и в Танжер, Мароко, но с група. Разгледахме и Малага.
Препоръчвам го за почивка, защото има невероятно много места, които да се посетят.

Общи условия

Активация на акаунт