LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 41

• 31 406
  • 676
  •   1
Отговори
# 360
  • София
07.12 за снимките ще се опитам

Лина, а кой код използва за този подарък? Стана ми интересно Hug
А на мен ми стана тъжно  ooooh!
Ако и на мен са го сменили - за 3 блузи ще ходя до митницаааа  smile3514

# 361
И аз нямам радост - днес напразно се разхождах до пощата. Почвам да се отчайвам вече!
А детето откога си чака шапката и подаръка за гаджето..... Mr. Green

# 362
  • Пловдив
Получих 1 колет - 4 маси опаковани като един пакет - тежеше 15.580 кг  #Crazy
Това е част от поръчката ми от 04.12.
От другите поръчки няма още вести  Rolling Eyes

Масата за игра е супер  Peace Много шарена и красива, но веднага я скрих от детето, че я забеляза и искаше да я разгледа

# 363
  • DE
Получих 1 колет - 4 маси опаковани като един пакет - тежеше 15.580 кг  #Crazy
Това е част от поръчката ми от 04.12.
От другите поръчки няма още вести  Rolling Eyes

Масата за игра е супер  Peace Много шарена и красива, но веднага я скрих от детето, че я забеляза и искаше да я разгледа

Колко ти струваше доставката за тези маси?

# 364
Ох, реве ми се вече за тая поръчка от 22 11. newsm45 smile3511 smile3514 smile3515Ако не я получа повече нищо не поръчвам

# 365
Змейковица, тия от 15 Евро ли са? newsm78

# 366
И аз днес ходих до Варненска митница, но имаше само два стари пакета - Така ми казаха.
С кое момиче с пакет на Ларедута се сблъскахме на вратата  Mr. Green

# 367
  • Пловдив
Доставката струваше колкото обикновено. Да, от 15 Е са масите, нали улучих момента тогава  Party

Към 4-те маси има и още дрехи, те явно ще пристигнат отделно и май пак ще са за митница  Mr. Green

Иначе поръчката ми от 28.11, която още не съм получила също има маса, но от 30 Е  Blush, така че и тя ще е разделена на 2  Whistling

Между другото, този огромен колет е бил още на 13.12 в Бг  #2gunfire не знем къде е бил досега

# 368
  • Пловдив
змейковица,  дали моята масичка случайно не си я видяла на митница?!

# 369
Аз съм решила утре към обед -следобед да ходя до митницата да проверя какво става,дано ми е дошъл колета чееееее  #Cussing out
ще умра от ядддддд
пожелайте ми успех утре ще ви пиша пак Grinning

# 370
  • Ку-куландия
С риск някой да се обиди от това което ще проче аз ще  кажа: темата се е превърнала във Всичко за чакането на поръчката и разходките ми до пощата/митницата. Престанах да следя темата защото е дразнещо 10 страници да се пише кой колко поръчки и от коя дата чака. Така този кайто иска да намери нещо съществено свързано със самите продукти се отказва бързо бързо, или четейки 10-те стр. с молби Дано днес да получа известие, чакам от и от и от еди кога си... се отказва и задава поредния дискутиран поне двадесет пъти въпрос до сега.  
Сега за това което аз получих: маратонки Адидас, вече ги няма поръчвах ги два пъти: първият поръчах 39, изпратиха ми 39 1/3, после поръчах 38 изпратиха точно 38, явно е според зависи
http://www.laredoute.fr/vente-2-pantalons-bebe.aspx?productid=32 … e&pagesize=16  тези панталонки 81, много меки, по-скоро есенно-пролетни
http://www.laredoute.fr/vente-pull-v-fille.aspx?productid=324103 … e&pagesize=16 много ми харесва 100 % памук
http://www.laredoute.fr/vente-pull-col-v-femme-la-redoute-essent … e&pagesize=16  леко боцка но е търпимо
имам и една трикова блузка к 3/4 ръкав но я няма.

Хайде успех в пазаруването и бъдете по-търпеливи. И Весели празници!!!

# 371
Presi, каква е дължината на този пуловер и кой размер разбира се?
http://www.laredoute.fr/vente-pull-v-fille.aspx?productid=324103 … e&pagesize=16

# 372
С риск някой да се обиди от това което ще проче аз ще  кажа: темата се е превърнала във Всичко за чакането на поръчката и разходките ми до пощата/митницата. Престанах да следя темата защото е дразнещо 10 страници да се пише кой колко поръчки и от коя дата чака.

Ами така е, защот от 1 седмица не са идвали колети.. Едва тия дни дойоха няколко .. Какво да обсъждаме  Rolling Eyes
А за търсенето - има и търсачка, пък и само като скролнеш за 2 секунди се виждат линкове и снимки.. Който търси намира  Wink

# 373
Ами темата е такава защото положението е такова в момента ,на всеки му е криво  че не са дошли още подаръците за децата и за близките му ,плус това става въпрос за пари и време ,ако не дойдат тези колети да се търсят нови подаръци !!!!!!!!!!!!
Нищо странно няма да се оплакваме една на друга ,като дойдат колетите ще пишем други работи  Grinning

# 374
  • Ку-куландия
коки   взех р-ер 168 и ми  добре, то и аз съм толкова , държина от рамото отпред 57, ръкав отгоре 60, ширина под мишниците 50, още не съм го прала и незнам дали ще мръдне, но имам други подобни пуловери за децата и ги пера на 60 градуса в пералнята с центрофуга 1000 оборота не са мръднали

Общи условия

Активация на акаунт