Детски клубове в София

• 324 850
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Не исках да коментирам за възможностите, просто се чудех не е ли много?!

# 286
  • София
Здравейте мамчета!Включвам се без да съм изчела цялата тема Wink, просто съм по цял ден на работа и нямам никакво време за проучвания, а много ми се иска да направя хубав празник за първия рожден ден на моето слънчице LaughingБихте ли ми препоръчали някой клуб в който сте били , като се има предвид че ние сме си още бебета и гостите ни ще бъдат 5-6 такива или по-малки бебчовци.Т.е. има ли хубави клубве които организират за толкова малки човечета LaughingЖивея в Дианабад и би ми се искало да е в нашият район.Много благодаря предварително. Hug

# 287
  • София

Ами, не е малко.  Laughing
Но, както писах, при нас "натежа" повече почерпката на възрастните.

# 288
  • Някъде на път....

Ами, не е малко.  Laughing
Но, както писах, при нас "натежа" повече почерпката на възрастните.

Vivi, то май винаги е така!  Peace За децата се плаща само наема на залата, менюто и тортата, а за възрастните са хапките, мезетата, алкохола и т.н....... Това са скъпите неща всъщност!  Wink

# 289
  • София
Lion4e с риск да ми се разсърдиш бих изказала мнението,
че детенцето е твърде малко за празнуване в клуб.
Ако домът ти позволява би могла да спретнеш едно
прекрасно домашно детско презненство.
Особено ако и другите дечица са на около тази възраст
и вероятно не биха могли дори стабилно да ходят самички.

Изказвам мое лично мнение с което не бих искала да ангажирам! Peace

# 290
  • София
Как ще се сърдя LaughingПросто родителски амбиции да направиш най-хубавия празник за детето.Аз ще събирам и бабите в друг ден, а исках на самият рожден ден да е с дечица.Знам че са мънички, но съм решила да опитам LaughingБлагодаря много за съвета, нали затова се обръщам към вас Hug

# 291
  • София
Да се отчета и аз за Хари Потър. Понеже много го хвалите, реших да проверя на място и не ми допадана. Първо ми казаха да вляза направо в залата за деца  с обувки. Shocked Няма много пространство за игра и разнообразие на играчки. Така че твърдо си оставам в Таласъмчета.

# 292
  • София
Да се отчета и аз за Хари Потър. Понеже много го хвалите, реших да проверя на място и не ми допадана. Първо ми казаха да вляза направо в залата за деца  с обувки. Shocked Няма много пространство за игра и разнообразие на играчки. Така че твърдо си оставам в Таласъмчета.
все едно аз съм го писала + това, че в 11 часа каката беше все още леко сънена и й се губеше мисълта  Mr. Green.  залата за родители не е чак толкова просторна и трудно ще побере нашите гости. Confused в събота ходих и до двата клуба. в хари потър ми казаха до 10 деца 20 лв /дете над 10 по 15. в таласъмчета ми хареса (до октомври, когато е нашият р.д. ще имало и топки, можело и по-рано да ги докарат). нещо обаче не се ориентирам в цените, които са дали в сайта (на място ми казаха друго) та преди ден им писах имейл с въпроси и чакам отговорите. година след предишните ми дирения пак свеждам избора до 3 клуба, побиращи бая народ и отговарящи на изискванията ми - Двете феи, Таласъмчета и новият Снупи (по разкази на очевидци) в скоро време ще го преслушам и него.

# 293
Здравейте, момичета!
И аз, като една добра родителница търся най-подходящото място за отпразнуване на Големия ден /Рожден/. Всъщност дните са два, защото имам две слънца, но  идва и един "мъничък" според децата проблем - не може и двамата да празнуват в един и същи клуб?!
На 05. 07.08г. бяхме поканени във "Фър - Щук", намира се до южния парк и е нов. Приятелката ми живее срещу него и си е спестила търсенето. Много приятно и уютно. Попитах я за цената на удоволствието - 230лв.
Хареса ми и другия месец сме там, ако не променим плановете и направим морски рожден ден.

# 294
  • Някъде на път....
Прашнопръста, а може ли координати на този клуб?   bouquet

# 295

Нямам точният адрес, но ще попитам и веднага ще драсна. Simple Smile

# 296
  • София
Много благодаря на nasia06 Hug,още сутринта утре ще се обадя, за да видя дали имат свободни часове за нашият ден и ако го направим там после ,разбира се ще разкажа. Laughing

# 297

Адресът е ул. "Деян Белишки" бл.104, водело се квартал Гоце Делчев.

# 298
  • Някъде на път....

Адресът е ул. "Деян Белишки" бл.104, водело се квартал Гоце Делчев.
А телефон нещо?  newsm78

# 299
  • Sofia
Аз съм много доволна от Мики Маус в Банишора. Дъщеря ми на 05.07 08г. имаше рожден ден и го празнувахме там. За 8 деца и 10 възрастни платих 200лева с тортата. Децата много се забавляваха, измисляха им игри, имаше много музика, танци и песни.Беше чудесно. Децата ядоха пица и по 2 сока, за възрастните имаше плата пица, парти банички и за пиене се поръчваше кафе, безалкохолно и бира. Имаше и торта естествено.

Общи условия

Активация на акаунт