Празниците чукат на вратата, а ЮЛСКИТЕ бебоци ще празнуват на мама във тумбака

• 13 748
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Пожелавам на всички ви ВЕСЕЛА КОЛЕДА ,много приятни емоции и усмивки в коледния ден.

# 136
Весело посрещане на Коледа, момичета!
Бъдете живи и здрави, бебоците също, а през юли да се родят най-сладурските, най-добрите, умни и красиви  baby_neutral
Много семейно щастие на всички ви! Hug

# 137
  • София
Весело изкарване на Бъдни вечер и Коледа и от мен, момичета!   Много топлина и уют ви желая!  Heart Eyes

# 138
  • Варна
 santa2 Весело посрещане на Коледа, момичета! Най хубавите подаръци да получите утре ... Hug

# 139
Честита Коледа!

Пожелавам на всички най-вече много здраве, щастие и благоденствие!  И разбира се - най-сладките бебчета през юли !!!

# 140
ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ МАМИ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА!
ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И СБЪДВАНЕ НА МЕЧТИТЕ!
НЕКА РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО ВИ ДОНЕСЕ ЕДНО НОВО НАЧАЛО НА НОВАТА ГОДИНА!

# 141
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!!!
ДА СТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ, И НА НАЙ-СТРАХОТНИТЕ БЕБОЦИ ДА СТЕ ГОРДИ МАМИ!!!

# 142
  • София
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО, НЕКА ВЪВ ВСЕКИ ДОМ СЕ НАСТАНИ ТОПЛИНА И МНОГО ЧУДЕСА.

# 143
  • Бургас
весела коледа на вси4ки!!!!

Желая ви сбъднати ме4ти и много неповторими емоции през идната година...

# 144
Честита коледа !!!
Желая ви успех във всичко което умеете , късмет във всичко което не зависи от вас и сбъдване на всичките ви мечти ! Здраве и сполука за всички които обичате и най-вече здрави бебенца юли догодина  Laughing

# 145
Честита Коледа, мили момичета  Hug
Догодина да гушкаме здрави и пухкави бебчета  Heart Eyes

# 146
Весели празници на всички юлски мами! И нека Новата година донесе на всички ни здрави и хубави бебоци!

# 147
  • Sofia
Момичета вие усещате ли бебетата вече? Понякога ми  пулсира корема, чудя се моето сърце ли е това.
И още нещо - напоследък усещам лека аритмия на сърцето. Все едно като лек допълнителен удар след стандартното тупкане. Знае ли някой как влияе бремеността на сърцето и дали това е нещо притеснително newsm78

# 148
nova_badeshta_mama, пулсациите са твоето сърце - и аз така преди го усещах, но не е бебето за съжаление. В началото бебето се усеща все едно имаш мехурчета в корема и ти бълбучкат. А сърцето на бебето може да се чуе със докторска слушалка чак към 6ти месец май newsm78

За сърцебиенето също е нормално, тъй като количеството на кръвта се увеличава и е нормалнп сърцето да се затруднява. На мен най-мъчно ми е качването по стълби Confused

# 149
ЧЕСТИТА КОЛЕДА! Пожелавам ви много здраве, щастие, любов, късмет и семеен уют, както и лека бременност през оставащите до юли месеци и най-сладките бебчета накрая
Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт