За децата на РУСЕ!

• 18 042
  • 478
  •   1
Отговори
# 150
  • Русе
Силвето, може и с автобус до Странджата. Ако съм се ориентирала за района. Ама не се сещам какво ходеше до там. Май нещо от вазата тръгваше. Ще питам.
А Мона май говори за хотела долу до транспортна.
Това е точно срещу Одисей така ли? На мястото на магазина за бяла техника ли е?

# 151
Аз не.За барчето май се сещам до един хранителен магазин ли е ?

# 152
барчето е на др.стран срещу хотела,непомня навремето ресторант ли беше?

# 153
  • Русе
Аха, да, сетих се.
Ох аз от толкова време (години) съм спряла да ходя по такива места, че не знам вече кое къде е. Ходим все по познати места, време не остава за изследване на нови територии   Crazy А как ми се искааааааа  Tired

# 154
  • Русе
Мисля,че навремето беше ресторант Севастопол,но не съм сигурна.
Намира се в старата красива сграда срещу хотел Ана Палас,срещу високата сграда на БРП,под него е транспортна болница.
  И аз не съм го посещавала до сега.Пеония беше споменала,че е доста приятно заведение.
Ами време ни е да откриваме нови места...,а няма да изоставаме с матеряла ,нали? Mr. Green
  Ако не искате обаче,казвайте на време.

Последна редакция: пт, 11 яну 2008, 12:03 от DjastaPrasta

# 155
  • Русе
Ох, от няколко дена интернета ми е ужасен никакъв го няма писна ми да се разправям с тези и затова все не мога да се включа.
За неделя и аз ще пробвам да дойда стига да намеря гледач.
Сонка, и аз искам яйца ама кажи на каква цена са?

# 156
За яйцата-не питах колко пари са,ама ще отида да видя.
За срещата не мога още да кажа със сигурност.

# 157
я кажете с каква трайна боя да оцветя черупки за яйца,мисля да се пробвам да правя свещички.

# 158
Чакайте и аз да се намеся, че сега като гледам накъде сте се запътили не е на добре Simple Smile
Ехоо сайн е нощен клуб, как решихте, че е барче  Joy
Кабзи със сигурност не става за среща. Оставяме настрана факта, че е нощен клуб, ами то там няма сепарета, т.е. има едно, а иначе представлява само барове(покрай стените , по средата...бар с високи столове). Иначе мястото е страхотно, ама трябва да си направим срещата да речем в 23 ч.- облекло- дискотечно Simple Smile)

# 159
  • Русе
mona25 ,най- лесния и икономичен начине да ги оцветиш,нарисувш е с темперна боя,и с водни става,но нямат добра плътност.След като изсъхнат,за да не цапат ги напръскай с най-обикновен лак за коса(а може и с такъв с брокат)
sonka виж освен цената и бройката също...,в кауфлнд миналата пролет бяха в пакет по 12бр за 1.50лв...направо бинго.надявам се пак да ги пуснат.идеално се рисуваше и лепеше върху тях,тъй като повърхността им бе леко грапава.

# 160
  • Русе
оооооо,коте Grinning...ами намеси се де...то ний каквито сме неориентирани...бързо казвай къде е гот,ти като по-шетлива... Mr. Green
   Оздравя ли?

# 161
Иначе сега се сетих...ходили ли сте на кафе-театъра ? Това е заведението тсрани на театъра. На втория етаж има доста голямо сепаре. Не знам как е с хората обаче, т.е. дали неделя ще има много народ. На на втория етаж определено е доста подходящо за срещата, стига да е свободно голямото сепаре.

# 162
  • Русе
О, да, верно че там имаше голямо сепаре. Не е зле като идея. Предполагам, че няма да е проблем да се запази, ако решим да е там.
Някой спомена Папагала, долу, но пък не било удобно за колички, заради стълбите. Аз там съм слизала ужасно отдавна и не помня даже как изглежда, но ако наистина е подходящо, просто ще помогнем за смъкването и качването на количките.

# 163
Последно на театъра ли остава?

# 164
Ами Кабзи на театъра на втория етаж мисля, че е добре, проблема е , че ако има колички няма да можете да ги качите. Лично моето мнение е да не ходим на сайн.....Или ако намерите гледачи на децата да отидем събота вечер  bowuu  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт