За децата на РУСЕ!

• 18 002
  • 478
  •   1
Отговори
# 330
Браво на Джаста,ако не излезе някоя друга по-добра оферта това си е направо супер.
Браво и на Кабзи и Ивето.
И на мен ми се струва добре 5 към 10 лв.,въпреки че говорих тука с разни познати и и м се стори множко,ама в крайна сметка си е тяхна работа.Ние си имаме цел.
Тортата наистина трябва да се предвиди по-голяма,но не е казано че трябва да се нареже на големи парчета нали?За нашата сватба взехме 3 етажна торта 10кг и стигна за 200 човека като ми остана и най -малката отгоре за вкъщи  Rolling Eyes че и персонала на Потсдам намаза бая.А тези от сладкарницата казаха,че няма да ми стигне.
Кабзи не се ядосвай за пантофите,ще помагам за разходите само да ги пратят.

# 331
Дайте подробности за пантофите,може да уредим евентуално безплатен транспорт.Трябва да видим само има ли директен влак Пловдив -Русе. БДЖ работи за нас.Колко голям итежъл ще е пакета?икога ще го пратят?Кабзи ако искаш пиши на лични ,да не занимаваме всички с това.

Тортата е безумно скъпа наистина,писах само информативно.Някой има ли познати в сладкарски цех?

# 332
И аз мисля, че няма нужда от специални плакати. Обяви ще си рапечатаме сами. КОлкото до рекламата във вестници, радиа, ТВ-та - трябва да започне от по-далече, за да имат време да научат повече хора. Всъщност от мпомента, в който е сигурно мястото и часът на провеждане.

Има директен нощен влак от Пловдив за Русе. Тръгва от Пловдив около 23.30 (ако няма промяна) и пристига окло 7 сутринта в Русе.

Куверти 5 и 10 лв. - съгласна съм, и мисля, че парче торта за децата е напълно достатъчно. ако искат сочкета, кафета и т.н. - всеки да си поръчва.

В обявите изрично да пише, че немаскирани участници не се допускат в залата. За тези, които не са успели да се маскират, пред залата ще има щанд с домина, шапчици, клоунски носове... (парите от тези продажби може да се използват за покриване разходите за украсата, за закупуване материаи за Великденския азар, или към общата събрана сума - както решим)

# 333
lucy, не можах да отворя албума  newsm78

# 334
Луси,не се виждат снимките.

# 335
Аз съжалявам, че чак сега попадам на темата!В организацията трудно мога да помогна, понеже нямам познати на нужните места, но гарантирам за една луда мама и две маймунки- които ще присъстват на карнавала...
Мислех си прекалено романтично, че аз ако имах заведение бих го отдала безвъзмезно за такава кауза...мислех си друг вариант- за събиране на открито /на площада или парка/ като по този начин ще се избегне плащането на наем за помещение и средствата ще отидат за децата.../но не се знае какво ще е времето  newsm78/...
Ще следя темата...
Ако мога да помогна с нещо...изработвате някакви куклички ли...аз прочетох няколко странички назад, но явно не съм стигнала до основното Embarassed...има ли нещо друго което остава да се набави /не говоря за карнавала/...

# 336

Куверти 5 и 10 лв. - съгласна съм, и мисля, че парче торта за децата е напълно достатъчно. ако искат сочкета, кафета и т.н. - всеки да си поръчва.

Съгласна съм с Дефи.
Да помислим за вариант родител+2 деца,същата ли ще е цената?

# 337
  • Русе
ivi, добре дошла освен карнавала ще правим и великденски базар за който ще са ни необходими вкякакви ръчно изработени нещица.
кабзи, поръчвах торта от Вълшебство-отвратителна е цялата я изхвърлих.
Утре ще оправя линка към албума.
И още нещо си мисля сега за в краен случай аз правя една плодова торта която е бърза лесна и вкусна ако не намерим добра оферта запретвам ръкави и ще спретна две-три торти Grinning мисля, че няма да излязат повече от 20-30лв.Само в украсата не съм много добра, но и за това имам някой йдеи.

Последна редакция: пт, 18 яну 2008, 22:56 от луси

# 338
не съм от най- сръчните, но ще се постарая да направя нещо- ще черпя идеи от вас  Hug

# 339
Да попитам-намерихте ли спонсори?Ако има нужда аз мога да помогна.Работя като координатор в Ейвън и споделих за вашето намерение пред шефката.Въодушевени са, и стига да могат ще спонсорират събитието срещу реклама или проспектинг.Основната ми работа, която в момента не работя, е счетоводител в счетоводна къща.Там също мога да подпитам и евентуално да намеря някой и друг спонсор.Надявам се идеята да ви харесва, ако сте съгласни Зоналната на Ейвън и аз лично ще се срещнем с вас, за да го обсъдим.

# 340
  • Русе
Искам да кажа добре дошли на новите ни попълнения в нашите редици ivi2000 и Надя Александрова и Маги от Възраждане Mr. Green.Радвам се че все повече хора ни откриват.Оня ден на яслата като чакахме с Дидката за храна ни питаха дали сме събрали добра сума от базара.Естиствено че се похвалихме и им казахме за идеята за карнавала да са подготвени де.
Аз за съжаление и днес нищо не направих ,мислех да отида да говоря на място с онази жена но от моята принцеса не мога да мръдна никъде.Не иска да спи сама и в нейното легло, а само с мен.А съм мръднала а се е събудила ConfusedНо ще видя утре дали ще успея.Ако може още някой да дойде с мен нека да пише да се разберем.Двама ще са по-добре от един.

# 341
  • Русе
Луси оправих ги. Ето линк към албумите http://www.snimka.bg/album.php?album_id=211263
Добавих и от моя фотоапарат- последните снимки със сина на Дефи и детенцето на Силвето
Колко са сладки децата от дома миличките.

Последна редакция: сб, 19 яну 2008, 01:30 от lora_77

# 342
Ако Ейвън бъдат така добри да ни спонсорират с някой продукти дали не е добре да има няколко въпроса в томбулата за мамите и съответно това да са наградите или пък да ги предизвикаме да изпълнят нещо  Flutter ?

# 343
Да попитам-намерихте ли спонсори?Ако има нужда аз мога да помогна.Работя като координатор в Ейвън и споделих за вашето намерение пред шефката.Въодушевени са, и стига да могат ще спонсорират събитието срещу реклама или проспектинг.

Би било чудесно наистина,най-малкото да се осигурят някакви рекламни подаръчета-мисля ,че Ейвън има детско,нали?

За домашни торти неможем да поемем отговорност.

Ако е на открито неможем събра куверт.

# 344
За тортата - до нас има един цех, работят на доста ниски цени, мога да попитам, кажете нещо повече! Освен, че трябва да е на 100 парчета, други изисквания има ли?

Общи условия

Активация на акаунт