..... ПреКРАсни и удОБни куХНИ.....5-та темА

• 62 726
  • 472
  •   1
Отговори
# 315
Като гледам, си забравила да предвидиш плитки чекмеджета за прибори  Laughing Правиш дъбоките по- къси - 70 см., например, а на останалите 25, слагаш модул с плитки и дълбоки. Не може да няма такъв на програмата, с която си правила проекта.
С AutoCAD съм го правила и там няма инкакви модули  Grinning така че мога да направя каквито ми хрумнат, но наистина е добра идея да има плитко чекмедже. На 25см обаче ми се струва че ще са доста тесни

# 316
. На 25см обаче ми се струва че ще са доста тесни
Tя има предвид дълбочината на чекмеджетата,не ширината,предполагам.

# 317

Тя има предвид да ги има изобщо   bouquet  Grinning

# 318

Тя има предвид да ги има изобщо   bouquet  Grinning
Да де... Mr. Green

# 319
Дидка, какво стана с твоята кухня?

# 320
Дидка, какво стана с твоята кухня?

Утре мила, утре...  Wink
Ако не е това, което исках ще има убити Mr. Green

# 321
Да, бе. Цяла година се вълнуваме за кухнята на Дидка, а още не сме я видяли. Колко ли време ще трябва да чакаме, за  да видим цялото жилище.

# 322
Здравейте, дами!
Тук видях десетки много красиви и функционални кухни, почерпих и ценни идеи. Обаче освен дизайнерски и цветови решения, мен ме интересуват вече конкретни фирми. Бихте ли казали къде сте си поръчали кухнята и приблизителната й цена? Ако имате и фирмения сайт или телефон за връзка, ще съм безкрайно благодарна! Защото за първи път обзавеждам кухня и няма как да не се загубя в морето от фирми, винаги разчитам на нещо проверено.

Линеа Елеганте - в блока  на  Барбуков близо  до  румънското  посолство.
Цената и  е  2000

http://images23.snimka.bg/005085573.jpg

# 323
  • София
Не съм ви се похвалила, че Електрон ми смениха абсорбатора. Бяха много коректни.
Първоначално имаха затруднения с Фабер, които в крайна сметка направиха замяната, но Електрон ми обясниха, че дори и Фабер да им откажат замяна те ще го оставят за техния магазин и ще ми поръчат нов, защото съм техен клиент.
Това ми направи особено добро впечатление.

# 324
Да, бе. Цяла година се вълнуваме за кухнята на Дидка, а още не сме я видяли. Колко ли време ще трябва да чакаме, за  да видим цялото жилище.

....  Mr. Green Не си мисли, че ще е нещо особено - това, което исках в началото...май беше преди година newsm78 бе червено - черна, "лачена" кухня, но оттогава 674 пъти променях мнението си Crazy
Както в една друга тема някой  беше казал, че не зависело дали имаш или нямаШ пари, можеш да направиШ нещо хубаво - ама не винаги е така Peace
С малко средства понякога се лишаваме от това и онова, нО...съм си доволна LaughingПравим си го сами...почти де Wink
А за цялото жилище - след някой друг месец и ще го видите в завършен вид Laughing

# 325
  • Варна
Момичета,как мислите ако мивката я сложа на ъгъл.Дали ще е удобна за ползване  newsm78? Ще е кръгла .Имам и съдомиялна.Ъгъла ще е прав.

Последна редакция: нд, 03 фев 2008, 18:34 от suzi_a

# 326
май не - на теб самата няма да ти е удобно. Би могло, ако ъгълът не е прав, а е трапецовидна засечка там, където ще заставаш. Не може ли в ъгъла да е отцедникът, или изобщо няма да имаш такъв?

# 327
# 328

да, благодаря ти, че го онагледи. Прав ъгъл няма да е удобно, особено за по-пълен/едър човек.

# 329
  • Варна
и аз предполагам ,че няма да е удобно,но когато е трапецовидно много става голям шкафа и излиза напред

Общи условия

Активация на акаунт