~::~ЧНГ2008~Сана саида фи лбейт араби ~Весела година в арабската ни къща~47~::~

• 23 390
  • 306
  •   1
Отговори
# 105
  • сред маслини и портокалов цвят
Дани, то не останало. Дано всичко мине добре и да си гушнеш красавицата. Hug
И бях решила ако е момиче да е Ясмин или Лейла, ама сега май мъжко име ще трябва да мисля.

Манел е в Сирия сега. Успя да избяга от арктичесия студ тук. Simple Smile

# 106
Здравейте, момичета. Мерси за закуската на Веси.
Браво Дани, стикаме палци всичко да мине добре и бързо.
Ясмин, Дани, и аз мислех за име на момиче, че е най-хубаво или Ясмин или Лейла, обаче ако някога имам вече съм подготвила друго име.   bouquet
Тахмин, то наистина цените тук са убийствени напоследък. Даже в Италия моя приятелка разправя че били по-читави.
Веси, не се отчайвай, и аз така изкарах първото си образование, бях в 3-ти курс когато забременях.
Нафасима, какво стана с твоя въпрос? Понеже от поста не разбрах много newsm78. Аз на лелката й викам японско знаме.  Joy

# 107
  • по пътеката
привет на вси4ки, даниелка ми подобри настроението, лафнахме си яко! тя пак ви поздравява и ви дава много целувки и поздравеления по поводите,дето е пропуснала!
деси, дай малко по-то4но адрес,  newsm78нищо не намерих на пръв поглед?
нафасима, има време за бебета, нека да се стопли!  Laughing
ясмин, други деца имаш ли?  Peace

# 108
  • сред маслини и портокалов цвят
ясмин, други деца имаш ли?  Peace

Не за съжаление. Имах планове за много деца, но в живота не всичко може да се планира.
Дано това се роди живо и здраво. Ще съм най-щастливия човек на света.

# 109
  • Ispania
Моми4ета ,благодаря ви за пожеланията Hug Hug,тройно да ви се врьЩат  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 110
Привет моми4ета

Тук страхотно време тия дни,но като гледам снимки и 4ета пресата в Бг и ми ставя едно такова студено.... Crazy
За жалост затрупаното моми4е е от Несебър.Голяма трагедия,бог да я прости и даде сили на семеиството и Cry

Дани хубаво,4е се вклю4и, скоро си мислех за теб Hug Още малко не остана.Много хубаво име си избрала Heart Eyes
Жасмин иншалах от сърце ти пожелавам да се радваш на наи-сладкото мом4енце Praynig Пожелавам ти лека бременост до финалната права Hug

Месих тесто за мекици и малко пица(Вили ме подсети) ще направя.
Малката не спа и сега не ме оставя на мира.А как се сърди само,като изпъне краката и се пъне,става 4ервена като домат .... Crazy
От утре сме на градинка,каката от сега се тръшка,не иска да ходи.проблема е как ще я събудя в 7,като до сега се излежаваше до 10.30 newsm78

# 111
Здравейте всички!  Hug Най-накрая да успея да се разпиша и аз. От няколко дена все ви чета и тъкмо си събирам мислите и ще пиша и ме вдигат от копма.. #Cussing out
И аз днес се отдадох на шетането...вече от скука няма какво да правя. И сега си направих една измислена домашна маска за коса и си седя с увита найлонова торба на главата си  hahaha Crazy

Тахмине и свеар бяхте ме питали за изпитите - та моите изпити вече приключиха. При нас сесията започва по-рано от другите университети и прикл'чва по-рано. Ако си спомняте преди месец се оплаквах от поправки, но някои от тях взех Елхамдулиллях, и останаха ми 2 ликвидации за догодина...ама ще ги взема ..де ще ида.. Laughing
Кате ти нали беше болничка?Оздравяваш ли?  Hug Стискай зъби с гостенина....сигурно скоро ще му се ще да избяга от тоз студ тука.. hahaha Благородно ти завиждам, че можеш да ядеш мн без да напълняваш. Това е много хубаво. Искам и аз така  да ям без да ми се лепва нищо  Crossing Arms Аз като попрекаля малко със сладкото (мн обичам да си похапвам сладичко  Laughing ) и веднага ми се лепва на бедрата и бузките..  hahaha нали съм с широк ханш и ставам като Дженифър Лопез...  Joy
Свеар, Марси Тука вече не е толкова страшно. Минаха вече виелиците и снеговалежите. От вчера насам пече слънчице ама така като гледам от прозореца май е голям студ..все още не се е разтопил снега. Иначе главните пътища с били добре и има транспорт. Опасното в момента е, че е заледено навсякъде и да не се подхлъзне човек..  ooooh!
Свеар С хабибито все още не сме се видели. До преди малко му четох конско (със смс'и)  #Cussing out В крайна сметка разбрах, че не става всичко това, защото както си мисля аз че е с друга. Нямал връзка с нито една, а и на него му е била мн гадно че ни е приключила връзката и едвам издържал да не се видим, но сме нямали друг избор...нащте щом не одобряват връзката ни. Казвам му да се видим за да говорим като хората..не ще....голям инат ей.. #Cussing out Май въобще няма да можем да се видим..  Tired
Вал ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!   bouquet Hug Със закъснение. Пожелавам ти всички твои мечти да се сбъднат!  Heart Eyes
Дани много хубаво име си измислила. Винаги ми е харесвало това име. На турски има подобно- Ясемин. Означава жасмин.  Heart Eyes
Жасмин дано в най-скоро време са радваш на едно здраво и хубаво юначе.  Heart Eyes

Ех така покрай вас ми се ще и на мен да имам едно бебче.  Blush

Камелчо Спокс не си единствената, която се топлиш под одеалото.  Laughing

# 112
Val, честит рожден ден (малко на патерици)! Да си жива, здрава и все на късмет да ти върви  Peace

Дани, добре че се включи да не те мислим, стискаме палци всичко да мине наред с раждането, когато му дойде времето.  Ясмин ми е едно от любимите арабски имена  Grinning

Браво на Манел,ние тук си зъзнем и пълзим по непочистените и мръсни улици...лошото е че скоро няма да му се види края на това гадно зимно време, поне зиморничавите като мен по-лесно топят калорийки да се топлят  Twisted Evil

Миленка, как тази засмяна кротушка Хая може да се сърди, да не преувеличаваш  Wink

# 113
Desert Princess,to gosta be6e samo za v4era,ina4e e otsednal pri brat si Hug Verno 4e minaha izpitite, ama az po navik mislq, 4e qnuari sa na vsi4kite:)Na mom4enceto po4vat ot 15i Praynig   E,ne se qdosvai za hapvaneto. Na men mi se e iskalo da imam nqkoq i druga mryvka, da ne sym koja i kosti.Predi 1godina bqh 49kg/173sm,lekarkata se izpla6i,sega gi dokarah go 54kg i se o4ove4ih, ina4e bqh golqmo pla6ilo, kato prizrak, samo edna sqnka s ogromna kosa Mr. Green
Dnes obyrnah denq na no6t, sled praveneto na pala4inki i stabilnoyo hapvane,udarih edin syn, 4ak do sega Embarassed
haide, 4akame bebetata s netyrpenie, ama te podpla6eni ot studa, sa se zapynali Grinning

# 114
Кате, хич не е смешно... Чак ме хвана беса и отидох да си купя тест за овулация. Някой пробвал ли е такова чудо- да си каже мнението  newsm78
Ей, че сладки имена за момиченце- Ясмин и Лейла...Впрочем, за второто и аз си мислех- взех идеята от един индийски филм за драматична любовна история, който моето момче ми разказа. Но за Ясмин не се бях сетила. А за име на момче ми харесва Хади- така се казва брата на мъжа ми ...
Ама и аз...гладна кокошка просо сънува  Embarassed
Целувки на всички и стискайте палци  Wink

# 115
http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1144183
МАРСИ-тук излиза
НАФАСИМА -мерси

# 116
  • по пътеката
ясминке, тогава стискам палци двойно, вси4ко ще е добре, надявам се и най-после сбъдната ме4та!а аз погрешно съм останала с впе4ателнието, 4е имаш голяма дъщеря! пак съм бляла на представянето! Peace Hug
деси, да коментирам ли ?на мене ми е странно ! какво е това,4е не можели да се предвижат към летището? направо не го вярвам!нямат ли връзка автобусите? познавам околността, там наистина си има маслинени гори, сахел си е равна област, подредени масиви с лозя и маслини, зелен4уци! единственото на макс вярно е полетът -23.05 4аса! не се казва колко е останало до полета! зависи от времето, което са имали да се организират, както могат!добре, 4е няма по-лошо!като гледам в бг,хрониката е пла4евна на пострадали и умрели заради неподготвеност, още мисля кой къде и как е!

# 117
Ясмин,миличка и аз ти стискам палци,всичко ще е както трябва  Praynig
Дано,тази година щаркела да е абониран за нашия форум.
 stork-boy   stork-girlЧе сме доста кандидатките за бебешочета     newsm30

Кате,и аз тайничко ти завиждам.Искам и аз да си похапвам на воля,
е не че не го правя,но пък после ми тежи  newsm03
Скоро някой беше споменал за диета,ако може споделете   bouquet

Дани, именцето за малката принцеса е много хубаво.Желая ти успешно раждане   love001

Тук зимата все още се натиска и не иска да си ходи  cold,но поне пътищата са чисти и ледниците се топят  newsm44
Лека вечер от мен за сега.Целувки за всички момичета и малките съкровища  Kissing Heart

# 118
Eй момичета, утр ще ходя до Истанбул.

# 119
Дани  ,много се радвам че сте добре Нищо да е здраво и читаво пък каквото е

Нафасима  ин шаа Алла следващия път   Пробвай теста с температурата  на времето беше много верен

Шенай    и аз много обичам да изритам дъщерите и да остана  с мъжо  че и да го нахраня и да поизлезем заедно но уви откакто се появи моя малкия мъж  няма спокойствие

А името на момче  Мохамед  Амин   или Ахмед  Ясин    не ви ли харесва Аз го обожавам последното   Само да не ме чуят от темата на ббратовчедите  Mr. Green hahaha

Общи условия

Активация на акаунт