~::~ЧНГ2008~Сана саида фи лбейт араби ~Весела година в арабската ни къща~47~::~

• 23 373
  • 306
  •   1
Отговори
# 165
Добър ден и от мен

Веси много интересна история.Името и на мен ми харесва,но само мъж ти си знае  Confused Късметлия е определено,я виж и с каква хубава булка сполу4и Grinning а Тарик слдък ... Hug Heart Eyes
А каква е била тази жена от Ал аин,стана ми интересно?Защо името да не трябвало да е арабско?
И аз си умирам мъж ми като  разказва за такива истории.Особени за магъосниците от Оман,съм като попивателна Laughing
Аз исках Халед,да кръстя на мъжо,но било изклю4ено,не можели така да се кръщават децата с имена на бащите си CrazyИна4е и на севеки иметоБенна ми харесва,но било старо арабско и не се използвало много,много WhistlingВ името Хая и аз се влюбих,верно ми зву4и нежно,тя затова мале4ка и дребни4ка върви Joy
Аз Мауя(не знам дали правилно го пиша) познавам мъж newsm78
Тук слънце има,но е такъв студ,дори до магазина не смея да изляза.Малкия се люля на люлката на терасат,но аз го екипирах с яке,пуловер и шапка с ушанки  Mr. Green
Дезъртке мерси Hug
Вили мнгоо сладък тоз МИте Heart Eyes
Свеар и ти ли у4иш Wink Ваканциика няма ли,бе?  Grinning

Моми4ета в дом и семеиство има супер интересна тема за занимавки с децата>От сутринта сме зарязали,правихме Шрек от хартия,ракети и цифри.Много интерерсни неща,мъжо ни донесе и цветни блок4ета и после ще правим парк LaughingЩе си съберем и сухи цветенца и докато не ни е писнало,ще правим и хербарии Grinning

тахмине браво,аз на ток не съм се ка4вало от години,ха то и да искам едва ли ще ме издържи Sick

Лек и слън4ев от мен Hug

# 166
Миле, мерсаж  Hug Heart Eyes
Жената е била много религиозна, нещо като лечителка сигурно  newsm78Казала, че не е като другите арабчета ( каквото и да означава това  Thinking ) и не трябва да носи арабско име.
Халид си ги има белезите от горенето - един м/у гърдите и два малко по- надолу. Образуват триъгълник.
Миле, и аз исках да кръстя малкия на баща му, но Халид ми каза, че така си кръщават децата ако бащата е починал  Confused
Спомняте ли си колко се чудих какво име да избера  Laughing Тарик ми звучеше най - интернационално и закачливо  Laughing Спираше ме само мисълта, че един от чичовците му така се казва.  За него и актьорските му заложби книги могат да се пишат - голям плейбой, ей ! Няма жена, която не е пожелал и не е оплел в мрежите си  Laughing - не го бърка за какъв ще се представи - пилот, испанец, италиянец, бизнесмен, шейх  #Crazy, номерата му винаги минават... Добре, че той е Тарек, а малкия Тарик  Laughing  Laughing

Последна редакция: вт, 08 яну 2008, 12:57 от *Iman*

# 167
Муцка, хич не ме бива за писач мен  Laughing. На разговор по го докарвам  Mr. Green
Кате, пий някакви хранителни добавки и си провери хормоните. Хапвай си и повечко плодове - поне има в изобилие по пазарите  Grinning Ние си ги знаем килото плодове на ден  Blush. Тарик и той доста си хапва - банани, портокали, ябълки, мандарини, даже и на грейпфурт не отказва  Laughing

# 168
  • по пътеката
привет! гледам много липсващи, Hug но май ве4е са заети пове4ето, децата на даскало, работа, лекции, някой над манджите и домашните! така е!аз след едно кафе и един 4ай в бокал, реших днес ще си правя  кеф4е на мене, пилинг,крем4ета, нокти, епи, коса! абе след в4ерашната тръстика, дето се катерих по тавана да бриша мухъла и то с белина без разредител, ръцете ми на шкурка станаха, днес ще по4ина, малко, само една пица ще правя после, ама то много после,ако не излезем с линда! свекито го няма и мъжете си правят каквото си знаят, ядем по нощите!и будуваме, последно банан се яде в 1 през нощта! обърнаха моите деня в нощ!линда направо е копие на бухала-татко!гледат наруто! добре, 4е държа даже след тях си лягам, ама удрям 15 минутка около23.00 хахах!
муцка ти като диетна,рано си влязла ,даже ме зариби да 4ета форума,дето си дала линк!
светле,аз се 4удя защо ме боли злъ4ката, мислех, 4е е от многото плюскане, ма може и от многото протеини!не съм на дюкан, преска4ам го още! newsm78
иман, много интересна история!заинтригува ме и името! не знаех, 4е може да се сменя!
кате ти като моя мъж, багета, яде и нищо, но той сладко не яде или много рядко и определени неща!салати и плодове, ги тъп4а ! режа на пар4енца и пъхам едно на тати ,едно на линда, пример да има! Mr. Green

# 169
Веси, права си, аз наблягам на тлъсти манджи,хляб и шоколадчета и не се сещам много за плодове. Сега поръчах на момченцето да ми купи бананчета, ям ги на една хапка и то докато не свършат.
Ох, я да се надигна, да се изкъпя, да се облека, че щял да идва новопристигналия братовчед, нали си няма друга работа момчето.... И както днес съм болна и скапана , съвсем ще ме довършат с цигарения дим и неспирната чужда реч Sick Ако знаех, щях да събера сили да ходя на работа....

Не ви се похвалих, вчера именния ден на колегата мина много добре! Той така се зарадва милия, че с двечките с  колежката го уважихме ,щото знае, че обикновенно не ходим по купоните Laughing И всички много ни се радваха, нали сме най-млади в службата Laughing Ние двете срамежливки се завряхме в ъгъла, а "лелките" на по 50 години откриха танците Mr. Green Колегите постоянно ни се карат, трябвало да свикваме с хора, със събития, много било важно, завързвали се полезни контакти и т.н.
Марси, аз като бебе съм била много дундава, после вече в детската градина остабнах от тия гадости там. Ама и баба ми има голяма вина, все вървяла след мен да ми вади това онова от устата, че не били измито или не било хубаво, та ме е отучила да ям. И гладна и злояда си бях до пубертета. Обличаха ме с анцуг под дънките, да не се вижда колко съм слаба Embarassed   После почнах да похапвам и аз като мъжа ти само определени неща, но по много...
Откакто съм с Ахмед, много неща ям , дето не съм и предполагала, че мога да хапна:) отвори ми се апетит, ееееееей Laughing Ама нали ви казвам, мисля че нашите ме научиха да не ям и подбирам, с техните прекалени грижи.
Ахмед разказва, че при тях никой не моли децата да ядат. Слага се на масата и който е най-бърз яде, другите -ако остане!!!! Shocked А при мен храненето беше цял ритуал, почва се с молби и се стига да ми наспиват насила в устата, колко съм ревала, ужас...
Сега имам периоди, ту ям прекалено, ту почва да ми се гади от храна и не мога да хапна нищичко. Горе долу по 5-6 месеца в година имам апетит, а другите 5-6 нямам  Close

# 170
  • по пътеката
ех, кате искам линда да си остане неящна, 4е не знам!и тя беше дундурка на млади бебешки години!11 кила на 1 г.;на диета от 7 -я месец, 4е била дебелка само 8.400кг!при нас злоядството стана след ония обърквации  в суса, една доки не разбра какво й е с  42 градуса и я наджаска с аспиринени препарати и парацетамоли,докато протестирам! тя направи вътрешни кръвоизливи, а то просто е била заразена от варицелаи вместо навън , изби навътре!какво нещо е слу4айността и съдбата, отивахме за 4 дни в суса при роднините,ден след като сме се върнали  от бг и моля ви се забравих си на терасата като заклю4вах гсм и тогава сестра ми праща смс да наглеждам линда, племенницата ми е болна от варицела, ама аз 4ак като се върнахме видях смс, призля ми! другото, как не е станало нещо с него не знам под открито небе,добре не заваля, или не  са ни  посетили хора да го видят! но от тогава сме зле с храненето и от тъпкането тя спря да яде сама в последтвие заради свекито , все щяла да мре линда и била слаба и болна и много зле, гадна уста бе! #Cussing out #2gunfire

# 171
Привет на всички фи л бейт араби  Simple Smile
Честита Нова 2008ма година на всички момичета , и извинявайте за закъснението. И все хубави неща да ви се случват!
Мойта Мона ми  счупи компютъра, та затова толкова дълго отсъствах. Сори  Rolling Eyes
И на мене ми харесват много баклавичките от снимката.  Wink Ама за диетата чак като се наям се сещам. Купих от Йордания две големи кутии с подобна бакляуа на мама, да черпи като се върне в България, а тя като черпела разправяла че тези ги е готвила свекървата  Joy И всички викат, браво, браво мноооооооооого е вкусно.  Mr. Green
Много добре си изкарахме с мъжа ми при свекърите в Амман. Ееех, тези араби така солидно си хапват, че и вкусно готви жената машаалла. Само дето за диети там само на теория си мислихме. Сега ще трябва да наблегнем на туршията  Wink
Относно дилемата за имената (щото и мене много ме засяга) - какво ще кажете за Ясмина?
И в България добре ще го приемат. А за момченце съм си харесала Мустафа , което означава Избранника от всички хора и е едно от имената на Мохаммед сас. Очаква се вашето мнение..
Приятен ден на всички  bouquet

# 172
Светла2, здравей отново. Най-сетне си сред нас. За името - точно Ясмин обсъждахме тези дни, чудесно е, женствено и международно тъй да се каже.  Peace Разкажи нещо за Амман.
Леле, Марси, лош късмет, ама какво да се прави....  Hug
Тахмин, ами представи си в едно семейство с 3 деца например колко възрастни трябва да седят и да ги молят поотделно да ядат. Нормално е, пък така е и по-вкусно, нещо като в столовата по лагерите, там вече какъв бой падаше - за най-голямата филия, за най-хубавата порция месо, за най-розовите парчета диня. Ех, хубаво си беше......  Sunglasses А моят вуйчо още преди години се караше когато жените викаха на някое от нас децата Браво, че си си изяло яденето.  newsm78
А ти свиквай с чуждата речSimple Smile)), какво да се прави, избрала си си чужденец, пък и не може целия свят да проговори на български.  Mr. Green

Последна редакция: вт, 08 яну 2008, 14:54 от amal

# 173
  • O.A.E./ Пазарджик
Zdraвейте!
И аз пуснах няколко снимки. Май не ми остана много време за снимане. Бути беше на изпит тоя ден, после ходи на подготвителна, че има 4 изпита, и сама не успях. Малките оздравяха , слава Богу Praynig Майка почти не кашля вече и ще я водим за изследванията. Тя има високо кръвно от 10-15 години и може от там да се е получило смущението при кардиограмата, отделно и болна беше. Но, понеже баба ми почина от инсулт и имаше проблеми с кръвното, е рискова и иска проверки.
Благодаря за тези, които ни мислят  bouquet
Нур се влюби в маската от машината за инхалации  #Crazy сега по цял ден нея иска и такова пеене й хвърля Joy  ако и падне отстрани чак у комшиите я чуват. и нещо като говорене с изпискване -" аааааааааааа, гуджоко, ааааааааааааа, гай-гай, еееееееееееее" Joy hahaha
днес почнах пак със захранването. купих й органични плодови за начало. изпопа си 50мл и после кърма. хамдуля. вода почна да пие, но само от лъжица.
моя племенник е вече почти година и половина и вода неще това дете. сега е болен и хич не пие течности Confused дано се оправят, че и тримата с баща му и майка му са зле Praynig

Апетита май си е по ген. А да насилваш детето не си е работа. Зайед  до 2,5 години ядеше каквото му дам. После се разболя и спя да яде, почна да избира....Сега яде, но ако не иска нещо , няма сила, която да го накара....Здрави да са  Peace Избягвам джанк фут, но и от нея яде понякога като сме навън.

Весе, чак настръхнах от историята на мъжа ти. Господ всичко най-добро да му дава Praynig
Верно има много жестоки хора. И мен сега се опитват да ми правят асоциации с на Нур името и една радиостанция- Нур Дубай #Cussing out И то мойте зълви. Като ни видят първо почват да пеят песента на радиото #Cussing out последния път им се озъбих както аз си зная Twisted Evil Да се омъжват вече , че все се занимават с хорските работи #Cussing out Да ги видя какво ще правят като едно яйце не могат да сварят  Mr. Green
отивам да разходя малката, че не иска да спи и само дразни. тъкмо е пекнало  Shocked

# 174
                                       Салам Алейкум!

Ето ме и мен!Жива съм и съм си в нас Simple SmileМерси на всички,които усетиха липсата ми и питаха за мен  bouquet

Имахме си неприятности:нямах нито Еид,нито Нова Година SadСега нещата са по-добре,Алхамдулила!

Цели 2 теми сте изписали-ще чета  Crazy

Даниела роди ли или още не??????

Светла_зх-и аз съм Емирка,в Шаржа(за сега)

Муцка-искам линк към диетата,че от ядове си качих всичките 5 свалени кила CryНямам настроение за диети,но искам да се стегна!

За имената:на скоро открих,че Камелия е арабско име Party(в един египетски филм)
Нора,Мона,Йосев,Надя могат да минат и за български имена.Тези имена бях избрала за второто бебе,но след като се роди хабибито каза,че ще е Сара(сега много си ми харесва Heart Eyes)

Марси-това за варицелата за пръв път го чувам Shocked
Аз предпочитам дечицата ми да са по-слабички,дебели не харесвам,а и е опасно детското затлъстяване.Кари имаше голям апетит,после установихме,че за месец е пораснала с няколко см.Жал ми е за децата,чиито родители ги тъпкат с храна и си мислят,че се грижат добре за тях Confused

Тахмине-как да си намаля апетита за 4-5 месеца Blush?????????И аз искам така!

Хайде да отивам да ви чета!

# 175
  • по пътеката

водна лилия, къде се загуби, търсехме те! #Crazy newsm78 ти баш по аида за4езна, мислехме сте заминали някъде по египет, я бг!минаха ли ве4е лошите неща?
 Hug
ами аспиринът може да предизвика подобни гадости, дори асфиксия, ако е алерги4на, а на бебе на 10 м, можеш да си представиш, след като в бг е забранен ! ти даваш ли аспиринови препарати на малките? при това темп не се повлия от цялата процедура, така си тръгнахме преждевременно в много влошено състояние и карахме на те4ности, о4ите се наляха в кръв, това каза докито в бг е признак, обривите бяха слаби ,тя просто не успя да избие навън!оттогава докита тука не смея да контактувам без да съм се подготвила да бой и скандали!и проверявам и сравнявам с бг!аз тогава за сефте видях 42 градуса ! #Crazy #Crazy

# 176
Марси-точно по Еид се случиха неприятностите SadНикой не успях да поздравя,никой не ме поздрави CryНе сме пътували извън Емирствата..От стрес се покрих с грозни пъпки,които ме болят Crossing ArmsКакто и да е.Нещата се оправиха,шейтана си свърши работата обаче.

На децата не им давам никакви лекарсва сама.Винаги ходим на доктор и каквото ми изпише-това давам.
Вчера ходихме за пореден път на болницата,при друг доктор.Каза,че Кари е чувствителна към студено и затова се разболява често от гърло.Щяла да го израсте..Тип алергия било,наследствено е.Уж нямаме алергии в семейството,но и мен все си ме боли гърло,явно се е предало на Кари SadТа все сиропи пие,горката.
Очите на Линда да се напълнят с кръв-ужас Rolling EyesТия доктори при вас  CloseПрава си да проверяваш и да си внимателна,че могат и да осакатят детето...
Тук едно дете се беше натровило и почина от обезводняване,защото доктора му ударил една инжекция и го пратил да си ходи,а то повръщало цяла нощ и се обезводнило...2 часа след като го изписали-починало,яло развален снакс.Една система не му сложили даже в болницата-немарливост ли е,какво ли????

Мария-много съжалявам,че пропуснах партито на Зайед!Така ми се щеше да си поиграят децата.Кари не почувства празниците,мнго ме е яд. ConfusedИ аз не съм се виждала с никой отдавна..
Всичко най-добро на зет ми Зайед!Да расте все такъв хубавец за радост на мама и тате!
Извинявай,че не ти се обадих,нямах ти номера в мен.Може ли в петък да си направим едно ,,афтър парти,,-мисля да заведа принцесите в Ал Джазира парк-на пикник.Ако и Любето е офф и дойде,много ще се радвам.Ако вали-в Сити Сентър или в Мега Мола.

Разпродажбите почнаха при нас,след като аз си купих каквото ми трябваше Crossing Arms
Казвам ви-някой ми е направил магия-хич не ми върви на последък Whistling

# 177
Веси то4но това беше при4ината,да не кръстим мал4о на него Confused Мен ме кефи,примерно, еди кои си джуниър  Laughing Heart Eyes
Верно сладско разказваш Hug

Лилия добре си се завърнала GrinningДано неприятностите ти са зад гърба ти Praynig

Марси ти ме уби ShockedАз щях да пукна преди да съм я завела до болницата.Е как 42градуса,не направи ли гър4 ConfusedОх да пази господ,дано на никои не му слу4ват такива неща Praynig

Мария и ти направи някоя асоциацика,така тънката...да ти шушна ли някоя песен и ти да запееш :mrgreen:4

Светла къде живееш то4но?й,

Кате да ти имах проблема(с наи-добри 4уства) нямаше да се 4удя коя диета да по4вам Tired

# 178
Лили   я кажи ауду билля хи мин нал шейтани ражим

Радвам се че вече сте добре Нали   bouquet

Набързо хубавици да ви се разпиша

Тарик мам заради многото   хора   покрай гостите пръскайте на малкия в нослето Humer  150

eau  de mer .nourrisson  .enfant

като спрей  сутрин и вечер предпазва от вируси и микроби на нас ни го предписа лекарката за да се предпазваме от болни около нас  и на децата го пръскам вечер като си дойдат от училище За съжалени тук се целува наляво и дясно и никой не го интересува болен ли е или не

Муцка дадох  на наржиса твоя тел 

Другарче как намери децата след ваканцията

Хайде   до скоро   на всички   bouquet

Давам ви по едно кафенце   за да ви  е сладка приказката

# 179
Водна лилия, най-сетне се появи Hug Ами и аз не знам как става това да си загубя апетита, но не е хич приятно, всяка сутрин ми се гади тогава, вие ми се свят, не мога да върша нищо като хората, а и адски погрознаявам. С вълчия апетит съм си по-добре, пък ако някога стана дебела, няма да се самоубивам я:) После ще се допитам  с теб на лични по един религиозен въпрос  Simple Smile
А напоследък забелязвам , че има много дебели дечица. ЗА жена , особено майка, е допустимо, ама за дете ...... #Crazy
Да ви се оплача, като дойде госта и аз болна здрава, реших да направя лястовичи гнезда за обяд. И в банята се подхлъзнах жестоко, счупих чинията (от нов сервиз, много ме е яд) на хиляди малки парченца, ударих си силно Д-то и си разрязах от фаянса ръката над лакътя Cry Ужас, заради госта се сдържах да не се разрева. И ми стана мъчно, че почна да подиграва момченцето ми, че ми обръща внимание и ми цунка раната и после дойде да ми помогне за готвенето, все пак не мога да меся каймата само с една ръка  Embarassed Егати, като съм жена да ме остави да умирам ли!!!
Лошо, много лошо.... Забелязала съм , че приятелите му винаги го подиграват, че се държи добре с мен,за проява на слабост ли го имат......Лошо ми се пише , ако живеем в Сирия, постоянно ще му пълнят главата с тия простотии, че на жената й трябва здрава ръка....
Амалче, , права си не трябва ПРЕКАЛЕНО да се молят децата да ядат, затова съм такава глезла и капризна, ама явно детето ти не е злоядо, та не знаеш какъв ужас е било за майка ми:)  Да даде господ и повече от 3 деца да имам Praynig, ама не бих допуснала едните да изяждат всичко, за сметка на по-слабите. Все пак на масата сядаме да се храним, не да водим война или състезание кой по-бързо ще изяде манджата на брат си:) Майка ни е научила всичко да делим с брат ми и винаги е гледала всичко да е по-равно.
А жалко, че българския не е популярен като английския , добре би било Mr. Green Мен много ме дразни, че крещят, повече от 2 човека ми е ужас, така се изморявам, а няма къде да се скрия с тая една стая:((((

Общи условия

Активация на акаунт